Paranna asiakas-kokemusta

Vie yrityksesi seuraavalle tasolle
Lataa raportti
Reach-for-the-stars-report_original2b-FI.png

Autamme sinua saamaan parhaat mahdolliset arviot

Paranna asiakasarviointeja tietopakettisarja, jossa Tork jakaa näkemyksiä, inspiraatioita ja työkaluja. Käytä sitä oman yrityksesi – ja arvostelujen – viemiseen seuraavalle tasolle. Tietojemme ja täydellisten keittiö-, ruokailu- ja saniteettitilatuotevalikoimien avulla voimme auttaa sinua parantamaan asiakkaiden ja henkilöstön kokonaiskokemusta.  
 
Paranna asiakasarviointeja -raporttisarjassa julkaistaan uutta sisältöä pitkin vuotta aiheista, jotka liittyvät läheisesti ravintola-alan trendeihin ja haasteisiin. 
 
Kestävyyttä käsittelevä ensimmäinen osa on jo ladattavissa. 
Lataa raportti nyt

Katso, miten asiantuntemuksemme toimii käytännössä näiden eri puolilta maailmaa keräämiemme näkemysten avulla

keittiö

Oikeat järjestelmät

Henkilöstön toiminta keittiössä on sujuvaa, kun käytössä ovat oikeat järjestelmät ja rutiinit. Palvelu on tasalaatuista ja kitkatonta. Katso keittiöitä koskevat asiantuntijavinkkimme osoitteesta www.tork.fi/reflex
All-boxes-with-people_square.jpg

Inspiraatio

Tork haluaa tarjota väreillä innoitusta ja energiaa. Siksi olemme käyttäneet aivoaaltoteknologiaa selvittääksemme, miten ihmiset reagoivat eri väreihin
Eye-tracking1_drink_square.jpg

Ruokailukokemus

Halusimme tutkia, miten asiakkaat mieltävät ruokailukokemuksen, ja suoritimme siksi ainutlaatuisen tutkimuksen käyttäen silmienseurantateknologiaa. Katso täältä
reflex-M4-kitchen-open-wiping-counter_original.jpg

Hyvät hygieniakäytännöt ovat hyvää liiketoimintaa

Hotellit, ravintolat ja kahvilat ovat sikäli harvinaisia yrityksiä, että niissä hygienia vaikuttaa suoraan tulokseen. Tork Clean Care -ohjelma tarjoaa laajalti asiantuntemusta ja hygieniaratkaisuja ruokapalvelualalle. Voit olla varma, että asiakkaista ja työntekijöistä – ja yrityksen imagosta – pidetään hyvää huolta.

Lue lisää Tork Clean Care -ohjelmasta
Eating-burgers_original (2).jpg

Meillä on yrityksellesi juuri oikeat järjestelmät

Ratkaisujemme, työkalujemme ja asiantuntemuksemme avulla hoidat nopeasti keittiötä, ruokailua ja saniteettitiloja koskevat päivittäiset tarpeesi. Näin sinulle jää enemmän aikaa kaikkein tärkeimpään: asiakkaan tyytyväisenä pitämiseen.

Hanki suosituksemme

Varaa Tork asiantuntijan ilmainen konsultaatio

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Anna etunimi
Anna sukunimi
Syötä sähköpostiosoite
Anna yrityksesi nimi
Anna puhelinnumerosi
Kirjoita viesti
500  
Please populate recaptcha
Tässä lomakkeessa kysytään yhteystietojasi, jotta voimme vastata kyselyysi sähköpostitse. Katso tarkemmin, miten suojaamme ja hallitsemme antamiasi tietoja, tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme.
Vahvista, että olet lukenut henkilötietoja ja käyttöehtoja koskevat tiedot.

Kiitos!

Sulje
reflex-M4-kitchen-hand-washing-blue-roll_orginal.jpg

Tork kehittää jatkuvasti meille uusia sovelluksia ja auttaa meitä ylläpitämään korkeaa hygieniatasoa

Keittiömestari René Stene etsii innoitusta ulkomailta suunnitellessaan Quality Spa & Resort Sonin kesäruokalistaa. Hänen filosofiansa mukaan vieraille luodaan paras mahdollinen ravintolakokemus puhtailla raaka-aineilla ja hyvillä hygieniarutiineilla.

Lue lisää