Tork auttaa sinua pysymään askeleen edellä

Tule kanssamme Interclean-messuille Amsterdamiin 15.–18. toukokuuta ja koe, miten pysyt askeleen edellä uusimpien innovaatioidemme avulla.

Mikä määrittelee puhtausalan tulevaisuuden?

Interclean1.jpg
Tulevaisuuden puhtausalan on voitettava nykyisyyden haasteet. Alan suurimpia haasteita ovat tunnetusti laajojen, monimutkaisten tilojen hallinta sekä suuret ihmismäärät ruuhkaisissa tapahtumapaikoissa.
 
Esittelemme Interclean 2018 -tapahtumassa kolme mullistavaa uutta innovaatiota, joiden avulla äärimmäisten haasteidenkin käsittely ja tuhansien kävijöiden palveleminen onnistuu varmasti. Olet tervetullut Tork®-messuosastolle kokemaan, miten uusimmat innovaatiomme voivat auttaa sinua.

Antaa ruuhkien tulla – apuna on Tork PeakServe®

Entäpä, jos pystyisit hoitamaan tilanteen, jossa 50 000 urheilun ystävää käyttävät saniteettitiloja puoliajalla? Liiketoiminnalle voi olla elintärkeää pystyä palvelemaan suuria asiakasmääriä, mutta tästä aiheutuu myös äärimmäisiä haasteita siivouksen suhteen. Tork PeakServe® on ensimmäinen uusi käsienpyyhintäjärjestelmä 20 vuoteen, ja sen avulla pystyt palvelemaan suuria asiakasmääriä varmasti ja tehokkaasti. Sen kapasiteetti on 250 % tavallisen taittopyyhejärjestelmän kapasiteettia suurempi, ja annostelijan täyttäminen on kaksi kertaa nopeampaa – milloin tahansa. Tule Tork-messuosastolle toteamaan itse, miten järjestelmä toimii.
PeakServe_video-thumbnail-arena.png

Pysyttele askel edellä Tork EasyCube® -ratkaisun avulla

Entäpä, jos pystyisit nipistämään siivousajasta 20 % ja vastaamaan valituksiin jo ennen niiden saamista? Nyt se on mahdollista. Tork EasyCube® on maailman johtava tietoon pohjautuvaan siivoukseen suunniteltu tilojenhallintaohjelmisto, joka tuottaa tosiaikaista tietoa siivoustarpeista. Interclean-messuilla voit kokeilla uutta arvonmääritystyökaluamme ja todeta, kuinka paljon voisit hyötyä Tork EasyCuben ja tietoon pohjautuvan siivouksen käyttämisestä.
Interclean3.png

Kierto kuntoon Tork PaperCircle™ -ratkaisun avulla

Entäpä, jos pystyisit pienentämään paperipyyhkeittesi hiilijalanjälkeä 40 prosentilla? Tork PaperCircle™ on maailman ensimmäinen saniteettitilojen käsipyyhkeiden kierrättämiseen tarkoitettu kiertopalvelu. Me palautamme sinulle paperisi ja kierrätämme hygieniapaperituotteesi. Olet tervetullut Interclean-messuille toteamaan itse, miten tämä voisi auttaa sinua pysymään askeleen edellä asiakkaiden kestävää kehitystä koskevia, kasvavia odotuksia – ja lisäämään liiketoimintaa.
Tork_PaperCircle_video_thumbnail_orginal.jpg

Tork Interclean

Interclean_stand.png

Tule käymään Tork-messuosastolla

Löydät meidät tavalliseen tapaan hallista 10 osastolta 10.101. Seuraat vain tuoreen kahvin ja juuri leivottujen pullien tuoksuvanaa. Messuosastollamme esittelemme mullistavia Tork-innovaatioita, joiden avulla pystyt vastaamaan ruuhkaisten tilojen asettamiin äärimmäisiin haasteisiin.
Interclean_greensymbol.jpg

Käy Tork-messuosastolla jätteidenkäsittelyhallissa

Uutuutena Interclean 2018 -messuilla on jätteidenkäsittelyhalli ja demolaboratorio. Käy messuosastollamme 7.436 hallissa 7 tutustumassa mullistavaan Tork PaperCircle® -innovaatioomme – maailman ensimmäiseen saniteettitilojen käsipyyhkeiden kierrättämiseen tarkoitettuun kiertopalveluun.
Interclean_bluesymbol.jpg

Käy Tork-messuosastolla terveydenhuoltohallissa

Interclean 2018 -messuilta löydät uuden osaston, jolla esitellään uusimpia terveydenhuoltoalan innovaatioita. Löydät meidät terveydenhuoltohallista 9 osastolta 9.124. Esittelemme täällä uusimpia ratkaisuja terveydenhuollon puhdistustehtäviin ja käsihygieniaan.

Laajenna näkemyksiäsi Tork-seminaareissa

Interclean4.jpg
Tork isännöi Intercleanin viralliseen ohjelmaan sisältyvää kahta jännittävää seminaaria. Muista saapua paikalle!
 
Miten ryhdymme kierrätyksen visionääreiksi
Innovoinnin painopiste: Tork PaperCircle™
 
Aika: tiistai, 15. toukokuuta klo 13.00
Paikka: Zero waste LAB (Halli 7. 07:332)
 
Miten esineiden internet ja tosiaikainen tieto muuttavat siivousalaa
Innovoinnin painopiste: Tork EasyCube®
 
Aika: tiistai 15. toukokuuta klo 14.00
Paikka: Interclean Stage
 
Aika: keskiviikko 16. toukokuuta klo 11.00
Paikka: Interclean Stage
 
Aika: torstai 17. toukokuuta klo 10.30-11.30
Paikka: Kokoushuone E105