workflow_original_FI.jpg

Tork® Workflow™ for industry

Priorisoi tehokkuus ja saavuta tavoitteesi

Teollisuustuotannon kaltaisissa ympäristöissä yhdeksän kymmenestä työntekijästä uskoo laadukkaiden työkalujen, kuten pyyhintä- ja puhdistustuotteiden, tehostavan työn tuottavuutta ja jopa työpaikkahyvinvointia1. Silti yrityksissä, joissa yhä käytetään riepuja, kemikaalijäämät ja epäkäytännölliset varastointivaihtoehdot voivat haitata toiminnan tehokkuutta, antaa sekavan kuvan ja jopa huonontaa työntekijöiden yhteishenkeä.  
 
Kerrommekin nyt, miksi vaihtaminen Tork-tuotteisiin voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tehostamaan yrityksesi toimintaa. Tork Workflow keskittyy neljään tärkeään alueeseen:
• tuottavuus
• jätteet
• työntekijöiden ja asiakkaiden tyytyväisyys
• ympäristö, terveys ja turvallisuus
 
 Työpaikan tehokkuuden turvaaminen – Lean-käsitteen ja 5S:n mukaista.
 
Tiedä, mitä kannattaa tehostaa: tuotantoa
Tork Workflow on ilmaispalvelu, jonka avulla voit tarkastaa ylläpidon ja työpisteen tehokkuuden yhdessä kenttäasiantuntijamme kanssa. Tunnin mittaisessa sessiossa saat syvällisen katsauksen yrityksesi toimintoihin ja lisäksi 5S-periaatteisiin perustuvia suosituksia. Suositusten avulla voit saavuttaa tavoitteesi, tehostaa työpaikan toimintaa ja alentaa kustannuksia. Workflow-raporttiin kuuluu myös juuri sinun tarpeisiisi räätälöity ilmainen Tork-tuotteiden koejakso.
 
Tuotantotyöntekijöiden hyvinvointia koskeva Tork-tutkimus, lokakuu 2018.  

Tulosta Lataa