Tork_Easy_Handling_Shelf_ready.tif

Enemmän aikaa asiakaspalveluun, vähemmän aikaa tuotteiden käsittelyyn

Varastohuoneeseen astuessasi haluat löytää etsimäsi ja saada sen käsiisi helposti. Niin yksinkertaista se on.

Siksi esittelemme nyt uuden, Tork Easy Handling® -ominaisuuksilla varustetun lautasliinapakkauksen, joka helpottaa työtäsi.

Ajattele laatikon sisältöä

478712_dinner_napkin_easy_handling.jpg
Fiksumpiin pakkauksiin tähdänneen luovan pohdinnan jälkeen olemme kehittäneet uudenlaisen lautasliinapakkauksen, jossa on Tork Easy Handling® -ominaisuudet. Avaa vain katkoviivoja pitkin, niin laatikko muuttuu helposti löydettäväksi ja helppokäyttöiseksi lautasliinatelineeksi, jonka voit nostaa suoraan hyllylle.


Helpompi löytää

Oikeiden lautasliinojen etsiminen huoneesta, joka on täynnä lähes täysin samanlaisia pakkauksia, vie aikaa. Mutta ei enää. Pakkauksen uusi telinemuotoilu sekä selkeämmät merkinnät ja tunnistusaukko auttavat näkemään pakkauksiemme sisällön (ja lautasliinojen värin) paljon helpommin, pakkauksia avaamatta.

Vastaa nykyisiä standardeja

Uusi pakkaus on mitoiltaan nykyisten standardien mukainen, joten se sopii nykyisiin logistiikka- ja varastointiratkaisuihinne.

Paremmat pakkaukset edistävät liiketoimintaa

Ajan säästäminen tarvikkeita käsiteltäessä on hyvää liiketoimintaa. Mitä vähemmän aikaa kuluu varastotiloissa, sitä enemmän sitä jää asiakkaidesi palvelemiseen.


Tutustu koko Tork lautasliinavalikoimaan täällä