SummerStyling_original.jpg

Kesän valo

Näin kesäauringon valo vaikuttaa kattaukseesi

Kesällä nautimme suuresti myös upeista kukista ja herkullisista kasviksista. Niiden värit tuntuvat raikkailta, ja myös pastellit ja sinisen sävyt vetävät meitä puoleensa. Yhdistämme kesään myös taivaan ja meren sekä niiden värit.
Image_for_article2_300x200.jpg
 
Kesällä syömme mieluiten kevyitä ruokia ja käytämme kattauksessa pastellisävyjä, jotka yhdessä auringon kanssa luovat kepeää kesätunnelmaa. Kattauksen tarkoitus on kaunistaa ateriahetkeä ja houkutella vieraita pöytään. 
 
Olemme käyttäneet kattauksessamme turkoosin värisiä Tork LinStyle® Dinner -lautasliinoja. Lisäsimme kattaukseen myös turkoosit lautaset – visuaalinen kikka, joka korostaa kattauksen värimaailmaa ja kesäistä tunnelmaa. Kesällä tämä toimii erityisen hyvin suurissa kattauksissa esimerkiksi häissä ja muissa juhlissa. Tällaiset juhlat vaativat usein paljon valmistelua, joten on hyvä hallita muutama helppo mutta tehokas niksi.  
 
Image_for_article3_200x300.jpgEJopa kaikkein yksinkertaisimmat päivälliskattaukset saavat lisäpotkua kauniista väreistä ja kukista. Jos et aio koristella kattausta runsaalla määrällä kukkia, myös yksinkertainen kukka-asetelma matalassa juomalasissa voi toimia aivan yhtä hyvin. Matalat, tiiviit kimput, joissa on esimerkiksi ruusuja, neilikoita, päivänkakkaroita ja vihreitä oksia, tuovat kattaukseen luonnollista kauneutta. Jokaisella paikalla pöydässä on valkoinen Tork LinStyle® XL Dinner -lautasliina – se luo lautasille ryhdikkään kehyksen.
 
Hyvää kesää! 
 
 
 


Tässä muistilista kesäkattauksia varten
  1. Lautasliinarenkaat – painata niihin logoja, nimiä, kauniita sanoja tai lyhyt menu.  
  2. Lautasliinojen taittelu – taita vain lautasliinat puoliksi ja aseta ne lautasliinarenkaisiin.
  3. Värit – käytä eri värejä lautasissa ja lautasliinoissa, jotta kattauksen ilmeestä tulee entistä näyttävämpi.  
  4. Koristelu – muutamia kukkia matalassa juomalasissa tai matalat tiiviit kimput, joissa on vihreitä oksia.  
  5. XL-lautasliina kehystämään kattauksen jokaista paikkaa.
 
Kattauksessa käytetyt Tork-tuotteet: