SpringStyling_HoReCa_Original_5200x3500.jpg

Kevään merkkejä joka kattauksessa

Kylmien talvipäivien jälkeen odotamme kevään merkkejä, kun valo lisääntyy ja luonto virkoaa. Kevään saapuessa kaipaamme väriä.

SpringStyling_HoReCa_article_300x300.jpg
Luonto yhdistettynä lämpimiin sävyihin on yhä suosittu sisustustrendi. Sinapinkeltainen, kaura ja umbra soveltuvat hyvin yhdistettäväksi puuhun eri yhteyksissä. Tässä olemme korostaneet mimoosakasvin keltaista väriä vaalealla puuviimeistelyllä. Valkoisen ja vihreän ohella se tuo mukavan keväisen silauksen päivällispöytään.
 
Olemme myös käyttäneet uutta sinapinkeltaista Linstyle®-päivällislautasliinaa valkoisen LinStyle®-päivällislautasliinan kanssa. Olemme asettaneet ne limittäin korostaaksemme kumpaakin väriä. Sitten kiinnitämme lautasliinat lautaseen puisella pyykkipojalla ja lisäämme mimoosaa koristeeksi. Myös ruostumattomasta teräksestä tai muista materiaaleista valmistetut pidikkeet toimivat – päästä vain mielikuvituksesi valloilleen. Pöydällä päätimme käyttää paperisia kattausliinoja, joissa on käytetty ruokalistaa kuviona.
 
Keväällä käytämme mielellämme juurikasvien ja kirsikanoksien yhdistelmää koristeena, mutta tällä kertaa päätimme korostaa uutta sinapinkeltaista väriä mimoosalla. Hienona yksityiskohtana koversimme kaalin ja asetimme sisään lasitölkin, jossa on mimoosa – lopputulos on näyttävä ja kaunis. Monet muutkin kukat sopivat erinomaisesti maljakkona toimivaan koverrettuun kaaliin.yleeow_flowers_in_cabbage_pot.jpg
 
 
Kattauksessa käytetyt tuotteet:
Sinapinvärinen ”Tork LinStyle®” -päivällislautasliina, tuotenro 478859, lue lisää Tork Linstyle lautasliinoista
Valkoinen ”Tork LinStyle®” -päivällislautasliina, tuotenro 478711, lue lisää Tork Linstyle lautasliinoista
Painettu ”Tork®”-kattausliina. Ota yhteyttä, jos haluat oman mallisi, lue lisää asiakaspainetuista lautasliinoista