get-detaild_header_850x350px.jpg

Paneudu yksityiskohtiin

Teollinen puhdistus tarjoaa suuria mahdollisuuksia pienissä yksityiskohdissa

Voit ottaa käyttöön uusimmat, täydellisesti tehdasympäristöön sopivat tekniset ratkaisut. Voit optimoida tuotantolinjat ja kouluttaa työntekijät parhaalla mahdollisella tavalla. Mutta kun keskitytään kokonaiskuvaan, puhdistuksen ja ylläpidon kaltaiset pienet mutta välttämättömät yksityiskohdat voivat kuitenkin helposti unohtua. Jatkuvissa parannuksissa jokainen sekunti on tärkeä, tulipa se mistä tahansa. Siksi rievut kuuluvat menneisyyteen. On aika murtaa perinteiden kahleet ja luopua rievuista. On aika paneutua yksityiskohtiin.

Ind LL CC incl Logo 1_500x700.tif


Tehokkuus alkaa työntekijöistä 

Tehokkuutta parannettaessa ei ole aina helppoa saada toiminnallisia aloitteita pysyviksi käytännössä. Katso, miten teet suunnitelmista totta vastaamalla työntekijöiden tarpeisiin ja tukemalla heitä yksinkertaisilla ja monikäyttöisillä pyyhintä- ja puhdistustuotteilla pysyvien muutosten aikaansaamiseksi.
 

Puhdistus on huolenpitoa

TORK SWE 02-16 0168_500x700.tif
Ylläpito ei ole pelkästään laitteista huolehtimista, se on myös työntekijöistä huolehtimista. Tutkimuksista ilmenee, että ylläpitotoimet ovat hyvin tavallinen onnettomuuksien aiheuttaja. Kunnossa olevat perusasiat voivat vaikuttaa todella paljon kokonaisturvallisuuteen.
Todistetusti hyödyksi tuottavuudelle

TORK SWE 1 0229_500x700.tif
Nykyään valtaosa Euroopan tehdasteollisuusasiakkaista käyttää riepuja ja vuokratekstiilejä pyyhintä- ja puhdistustehtävissä. Riippumattomat testit ovat osoittaneet, että Tork exelCLEAN™ -puhdistusliinat ovat riepuja ja vuokratekstiilejä tehokkaampia ja säästävät samaan tehtävään käytettävää aikaa, vaivaa ja liuottimia:
 
jopa 35 % vähemmän aikaa
jopa 41 % vähemmän liuottimia
jopa 31 % vähemmän vaivaa

Tilaa ilmainen näyte!

Täytä sivun lopussa oleva lomake


Tulosta Lataa