SummerStyling_HRC_Original_5200x3500.jpg

Meren inspiroima kesäkattaus

Kesällä on mukavaa viettää aikaa veden lähistöllä, istua ulkona nauttien ruoasta ja kesäisestä tuulenvireestä.

Helena ja Marie laativat sinisävyisen kattauksen, jossa on hiekan, beigen ja valkoisen sävyjä. Materiaaleina käytetyt puu, korkki, simpukankuoret, kivet ja viherkasvit luovat vaikutelman merestä ja kesätuulesta.
 
SummerStyling_HRC_article_300x300.jpgOlemme käyttäneet erilaisia sinisiä lautasliinoja. Vaaleansinisiä Tork Lunch -lautasliinoja sekä sinivihreitä Textured Dinner -lautasliinoja. Sitten olemme taitelleet ne yhteen, jolloin syntyy moniulotteinen vaikutelma, jossa on eri värejä ja pintarakennetta, sanoo Helena. Hänestä on tärkeää, että vieraat voivat nauttia aterian maun ja tuoksujen lisäksi myös sen visuaalisesta puolesta.
 
Käytä kaikkia aistejasi! Luo uusi tunnelma yhdistelemällä värikkäitä lautasliinoja valkoiseen taustaan tai vaihda vaikutelmaa kynttilöillä, lautasliinoilla ja pöytäliinoilla – se toimii niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Olemme lisänneet kattaukseemme merellistä rekvisiittaa. Tässä olemme käyttäneet simpukankuoria, kiviä, vanhoja kohoja, kynttilöitä ja öljylamppuja, Helena toteaa.
 
Olemme avanneet sinivihreän, suuren lautasliinan ja laittaneet pienen vaaleansinisen lautasliinan sen sisälle. Sitten olemme taitelleet suuren lautasliinan poikittain niin, että vaalea lautasliina jää näkyville. Sininen sävy luo vaikutelman merestä ja vedestä täydentäen ihanteellisesti alkuruokalautasta.
 
Käytetyt tuotteet:
Sinivihreä Tork Textured Dinner -lautasliina, tuotenro 470312
Vaaleansininen Tork Soft Lunch -lautasliina, tuotenro 477844
Valkoinen Tork Airlaid -pöytäliinarulla, tuotenro 474581
Valkoinen Tork LinStyle Dinner -lautasliina, tuotenro 478711SummerStyling_HRC_article_300x200.jpg
 
Luo merihenkinen kesäteema:
  • Käytä luonnollisia värejä: sinisen, vihreän ja beigen sävyjä. 
  • Käytä koristelussa luonnollisia materiaaleja, kuten puuta, korkkia, simpukankuoria, kiviä, kasveja ja hiekkaa.
  • Täydennä lyhdyillä, öljylampuilla tai kynttilöillä.