Kuinka luoda nykyaikainen päivälliskattaus joulun henkeen

- Uutta näkökulmaa jouluun pienellä kierteellä

Meillä kaikilla on käsitys siitä, mitkä ominaisuudet määrittävät sen perinteisen joulutunnelman. Tällä kertaa päätimme kuitenkin kokeilla jotain vähän erilaista. Tervetuloa ainutlaatuiseen joulupöytään, josta löytyy hieman uusia näkökulmia jouluun, jotta saat vauhtia liiketoimintaasi tänä talvena. Tai kuten me sitä kutsumme: todellista joulutunnelmaa pienellä kierteellä.

Jouluhan on toivon ja rakkauden aikaa, joten tavoitteenamme oli luoda joulupöytäkokemus, jossa olisi runsaasti kirkkaita värejä. Ensiksi valitsimme valkoisen Tork LinStyle® -pöytäliinan luodaksemme raikkaan ja modernin tunnelman. Lisäsimme kattaukseen pöytäliinaan sopivat valkoiset, rakennepintaiset lautaset ja tyylikkäät aterimet. Näiden keskeisten elementtien yksinkertaisuus toistui valitsemissamme juomalaseissa, lasilyhdyissä ja kynttilänjaloissa.

Älä liioittele kattauksen kanssa
Kun on aika päivittää vuodenajan mukaiseen kattaukseen, on usein paras olla liioittelematta elementtien kanssa – erityisesti valittaessa kukka-asetelmia, minkä vuoksi me luovuimmekin niistä tällä kertaa kokonaan. Niiden sijaan päätimme koristella pöytää muutamilla havunoksilla ja suurilla kävyillä. Se luo kattaukseen juuri sopivan määrän kontrastia.Christmas_original.jpg

Tieto siitä, että kaikesta on jo huolehdittu
Erinomainen asiakaskokemus merkitsee erinomaista liiketoimintaa sinulle. Parhaan vaikutelman saat luomalla täydellisen paketin – oikeanlaisen ruoan oikeanlaisessa kattauksessa täydennettynä kokonaisuuteen sopivilla lautasliinoilla. Näin asiakkaasi voivat nauttia kokonaisuudesta tietäen, että kaikesta on huolehdittu – aivan pienimpääkin yksityiskohtaa myöten.

Joulukuusen muotoisten lautasliinojen taitteluohjeet
Yksityiskohdista puheen ollen: Haluatko tarjota päivällisvieraillesi oikein kunnon jouluvaikutelman? Tork Linstyle® -päivällislautasliinat  on suunniteltu näyttämään ja tuntumaan oikealta kankaalta, ja ne soveltuvat erinomaisesti myös lautasliinojen taitteluun. Pienellä vaivannäöllä, premium-lautasliinoilla ja pienillä kanelitangoilla saat lautasliinoista nopeasti luotua pieniä joulukuusia. Seuraa vaihe vaihteelta etenevää taitteluohjevideotamme, niin opit taittelemaan hieman lisää joulutunnelmaa.
 
Haluatko kokeilla muita lautasliinojen taittelumalleja?
Tork Finland -Youtube-kanavalla on paljon uusia, inspiroivia Tork LinStyle® -lautasliinojen taitteluohjevideoita. Käy katsomassa!
 
Kattauksessa käytetyt Tork-tuotteet:
Tummanvihreä Tork LinStyle® -päivällislautasliina, 1/4-taitos Tuotenro 478847
Valkoinen Tork LinStyle® -pöytäliinarulla, tuotenro 474581
Lataa Tork LinStyle® -esite tästä

Tulosta Lataa