FactoryWalk_original.jpg

Tork® FactoryWalk

Tutustu yksityiskohtiin, jotka tarjoavat huomattavia mahdollisuuksia

Uskomme Tork®:lla, että monet teollisuudenalat voisivat toimia tehokkaamminkin kiinnittämällä huomiota päivittäisiin työskentelytapoihin. Kun yksityiskohtiin kiinnitetään huomiota, tuotantolinja pysyy puhtaana ja toiminnassa. Tärkeintä on tiedostaa, missä on vielä parantamisen varaa. Esimerkiksi voit tehostaa työpäivää vaihtamalla kangasliinat kuitukangasliinoihin, jotka on sijoitettu toiminnallisiin annostelijoihin.

Vähennä kustannuksia ja jätteitä sekä säästä aikaa
Pohjautuen alan tuntemukseemme ja tutkimustietoihin voimme auttaa löytämään työpisteisiin ja tuotantolinjoihin järkevät ratkaisut, jotka toimivat ilman keskeytyksiä. Tutkimukset ovat antaneet meille myös arvokasta tietoa lean-valmistusperiaatteista, jätehuollosta ja kustannussäästöistä. Patentoidulla valmistustekniikalla tarjoamme ammattimaisia puhdistusliinoja, jotka on suunniteltu vain puhdistukseen. Yhdistämällä Tork tuotteet ja annostelijat, voit luoda toimivan ja tehokkaan työympäristön.
 
Ymmärrä, missä voit parantaa
Tork FactoryWalk -kartoituspalvelu toteutetaan yhdessä Tork asiantuntijan kanssa. Siinä analysoidaan työpisteet keskittyen jätteen määrään ja käytettävään aikaan sekä terveyteen, turvallisuuteen ja ympäristöön liittyviin kysymyksiin. Kartoitus kestää n. 60 minuuttia, jonka jälkeen saat raportin, joka sisältää käytännönläheisiä ehdotuksia työpaikan tehokkuuden parantamiseksi ja käyttökustannusten alentamiseksi 5S-menetelmällä. Tork FactoryWalk -palvelu tarjoaa myös ilmaisen tuotetestijakson Tork-tuotteilla, joka räätälöidään yrityksesi tarpeiden mukaan.
 

Tulosta Lataa