BIM_article_original.jpg

Tyylikäs mallisto ruostumattomasta teräksestä

Ylellisten saniteettitilojen suunnittelu on nyt entistä helpompaa Tork ruostumattoman annostelijasarjan johdosta.

 
Tork Image Design™ -mallisto on suunniteltu sopimaan ylellisiin saniteettitiloihin, ja se tarjoaa vierailijoille tavanomaisuudesta poikkeavan käyttökokemuksen. Annostelijoissa yhdistyvät ylellinen muotoilu ja toimivuus. Saniteettitilat rakentavat osaltaan yrityksen profiilia, ja tuotteemme edistävät näin laatutietoisten asiakkaidesi tyytyväisyyttä. Image Design -annostelijoiden tyylikkäästi muotoiltu runko on harjattua ruostumatonta terästä. Sormenjälkiä ehkäisevä pinnoite auttaa pitämään annostelijat puhtaana. Sarja on voittanut monta arvostettua muotoilupalkintoa, kuten CMS Purus Award-, Red Dot Design Award- ja Svenska Designpriset -palkinnot.
TORK UK 4 WR 0139.jpg
Saatavana BIM-objekteina
 
Tork haluaa tarjota suunnittelijoiden käyttöön annostelijoita BIM-objekteina. Niiden ansiosta annostelijoita koskeva suunnittelu sekä hygieniatilojen piirustusten visualisointi 3D-malleilla on entistä helpompaa. Image Design™ -mallisto on saatavana BIM-objekteina ArchiCAD- ja Revit-ohjelmistoille, ja joitakin nimikkeitä voidaan ladata myös SketchUp-, VectorWorks- ja AutoCAD-ohjelmistoille.

Kun innovaatiot ratkaisevat
 
Tork Image Design™ -mallistoon kuuluu kahdeksan samantyylistä annostelijaa. Käsin koskematta käytettävät annostelijat, joissa on anturit, sopivat hyvin saniteettitiloihin, joissa tarvitaan lisähygieniaa tai hienostuneempaa tyyliä. Mallistoon kuuluu myös manuaalinen saippua-annostelija, jonka muotoilu sopii kaikille. Helppokäyttöisen painikkeen ansiosta se siis sopii hyvin myös lapsille, vanhuksille ja vammaisille.
 
TORK UK 3 WR 0596.jpgJos haluat parantaa saniteettitilan käyttökokemusta entisestään, voit lisätä sinne vapaasti seisovia käsipyyheannostelijoita pesualtaan viereen sekä vaatekoukun, joka on samantyylinen kuin annostelijat. Tutkimusten mukaan vierailijat arvostavat sitä, ettei heidän tarvitse laskea omaisuuttaan lattialle.
 
Tork Image Design™ on täydellinen valinta esimerkiksi tasokkaiden toimistotilojen, lääkärikeskusten, golfklubien, hotellien ja ravintoloiden saniteettitiloihin. Torkin tuotteilla teet vaikutuksen asiakkaisiisi ja heidän vierailijoihinsa. Tuotteiden toimivuuden takaavat SCA ja Tork, joilla on pitkä kokemus annostelijoiden kehittämisestä.