spring table_original.jpg
Ravintola-ala

Nauti keväisestä kukkaiskattauksesta

04/04/2018

Tämä pitkä ja hyytävä talvi on jatkunut jo liian kauan, eikö vain? Joten kun kevät vihdoin koittaa, me kaikki tarvitsemme oman osamme kirkkaita värejä. Luonto vihertää huikeaa kauneutta. Elämää ja uudelleensyntymistä. Mikset tarjoaisi vieraillesi vähän keväistä tunnelmaa ruoan kanssa? Näin se onnistuu.

Valitsimme kattaukseen eloisia pastellisävyjä ja yhdistimme niihin viherkasveja ja valkoisia pöytäliinoja, kulhoja ja lautasia. Koska kevät on kukkien kausi, viimeistelimme kattauksen kierrätettyihin hillopurkkeihin asetelluilla leinikeillä ja kirsikanoksilla. Vihreästä puheen ollen: myös kirsikanoksien nuput ovat kaunis koriste pöytäliinalle ripoteltuna.

Kankaan tuntu vaivattomasti spring table.jpg
Kevään koko kirjon voi luoda kiinnittämällä huomiota pieniin yksityiskohtiin. Tämä onnistuu Tork LinStyle Dinner-lautasliinojen avulla. Kankaalta näyttäviä ja tuntuvia LinStyle-kertakäyttölautasliinoja ja -pöytäliinoja on helppo käyttää, eikä niitä tarvitse pestä, lajitella tai silittää. Tässä esimerkissä katoimme kaksi lautasliinaa kullekin vieraalle; suurempi liina ruokailijan syliin ja pienempi taiteltuna pieneksi pussiksi, joka sisältää aterimet.

Haluatko kokeilla muita taittelumalleja?
Taittelumalleista puheen ollen: Torkin Youtube-kanavalla on paljon uusia, inspiroivia Tork LinStyle -lautasliinojen taitteluohjevideoita. Tutustu täällä!

Kattauksessa käytetyt Tork-tuotteet:
• Valkoinen Tork Linstyle® -päivällislautasliina, 1/4-taitos: Tuotenro 478711
• Limen värinen Tork Linstyle® -päivällislautasliina, 1/4-taitos: Tuotenro 478876
• Valkoinen Tork Airlaid -pöytäliinarulla: Tuotenro 474581

Lehdistömateriaali


Takaisin
Tulosta Lataa