Hand hygiene.tif

Hyvä hygienia on hyväksi liiketoiminnalle

Ihmiset haluavat majoittua, syödä tai työskennellä turvallisessa ja puhtaassa ympäristössä. Lisäksi yritykset haluavat tietää tehneensä kaikkensa poissaolojen aiheuttamien häiriöiden riskin vähentämiseksi. Hyvä hygienia on kaikkien yhteinen asia, joka perustuu siihen, että saamme työtoverit ja asiakkaat omaksumaan tehokkaat käsienpesutavat. 

Me autamme sinua tässä. Autamme kokoamaan parhaan tuoteyhdistelmän, jonka avulla käsihygienian ylläpito työpaikalla on helpompaa. Näin asiakkaasi ja työtoverisi voivat luottaa siihen, että saniteettitilat ovat puhtaita tai että bakteerien leviäminen kriittisissä ympäristöissä on mahdollisimman vähäistä.

Arkipäivän hygienian parantaminen

Puhdas, toimiva saniteettitila antaa yrityksestäsi hyvän vaikutelman. Lisäksi jokainen käyttäjä tuntee olevansa hygieenisessä ja turvallisessa paikassa. 

Tork-saippuat, -pyyhkeet ja -annostelijat tukevat tehokasta käsienpesua, joka hellii ihoa. Samalla jätemäärä ja ylläpitoon kuluva aika vähenevät. Päiväkodeissa suoritetut testit ja niiden kohderyhmät ovat innoittaneet meitä kehittämään Ellan käsienpesukoulun  – sisältää esimerkiksi lapsille suunnatun sovelluksen, joka kannustaa säännölliseen käsienpesuun. Tartuntatautien ehkäisyosasto (Länsi-Götanmaa, Ruotsi) on tarkistanut materiaalin tiedot.

Kysy meiltä, miten voimme auttaa sinua kehittämään saniteettitilasi hygieniaa, jotta sinä voit keskittyä hoitamaan liiketoimintaasi.

Kriittisten hygieniastandardien vaatimusten täyttäminen

Jos työskentelet terveydenhuollossa, ruuanvalmistuksen parissa tai hotelli- ja ravintola-alalla, ovat käsihygieniaa koskevat standardit tiukemmat. 
 
Kiireiset ihmiset tietävät kyllä, että käsienpesu on tärkeää, mutta se unohtuu helposti. Ihmisiä tarkkailemalla olemme oppineet, miten korkean hygieniatason työtiloissa toimitaan. Me voimme siksi auttaa sinua sijoittamaan annostelijat kaikkein näkyvimmille paikoille, jolloin niitä on helppo muistaa käyttää arkipäivän toimissa. 

Puolet ihmisistä

toivoo, että heidän työnantajansa kiinnittäisi enemmän huomiota saniteettitiloihin (Hygiene Matters, SCA Kuluttajatutkimus 2014)


Tulosta Lataa