• Tauko- ja keittiötiloissa on usein hyvin vähän tilaa. Valitse siksi pienempiä annostelijoita.
• Teet siivoamisesta mahdollisimman helppoa keskittymällä ensin vähiten likaisiin pintoihin ja lopettamalla lattian siivoamisella.
• Muista, että desinfiointiaineet eivät toimi kunnolla likaisilla tai öljyisillä pinnoilla – pinnat on ensin puhdistettava. Käytä rasvaisille pinnoille kuumaa vettä ja pesuainetta tai muita ammattikäyttöön tarkoitettuja puhdistusaineita.
• Usein on epäselvää, kuka on vastuussa taukotilojen puhtaanapidosta. Asian selventämisellä voi olla positiivinen vaikutus. Paras tulos saavutetaan usein, jos päävastuu on siivoojilla mutta myös muu henkilöstö tuntee vastuunsa tilojen raikkaana ja siistinä pitämisestä niitä käyttäessään.