Office 1.tif

Kahvinurkkaus

Valitse oikeat tuotteet kahvinurkkaukseen tai taukotilaan. Tork tarjoaa monia erilaisia tuotteita valittavaksi. Kun tarjoat työntekijöillesi oikeanlaiset tuotteet taukoja varten, varmistat, että he ja vierailijat nauttivat tauoistaan puhtaassa ympäristössä. Olipa liiketoiminta-alueesi mikä tahansa, vakuutamme, että tuotteemme on tarkoin suunniteltu auttamaan sinua oikeanlaisen vaikutelman luomisessa.

Pyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Onnettomuuksia tapahtuu. Ja kun niitä tapahtuu, olet tyytyväinen, kun vierelläsi on Tork annostelija. Läikkyi kahvia tai ruokaa – ei väliä, sillä tämä ratkaisu hoitaa kummatkin. Tork Mini vetopyyheannostelija antaa sinun valita tarkkaan, paljonko imukykyistä paperia haluat. Tämä annostelijaratkaisu on tarkoitettu roiskeiden pyyhintään, desinfiointiin ja muuhun pyyhintään ja sillä on monia etuja.

Tork Mini vetopyyheannostelija

Tork Mini vetopyyhean...

Tuotenro : 558000

Tork Plus vetopyyhe yksittäispakattu

Tork Plus vetopyyhe y...

Tuotenro : 101221

Lautasliinat


Suositeltavat tuotteet

Tork Xpressnap -lautasliina-annostelija – vuoden 2014 Red Dot -tuotemuotoilupalkinnon voittaja – näyttää työntekijöillesi ja vieraille, että välität heidän kokemuksestaan, sillä annostelija sopii täydellisesti kahvinurkkaukseen tai taukotilaan. Houkuttelevan muotoilunsa ansiosta tämä pähkinäpuinen lautasliina-annostelija on osa sisustusta. Perinteisiin lautasliina-annostelijoihin verrattuna annostelu yksi kerrallaan vähentää lautasliinojen käyttöä vähintään 25 %. Näin sekä rahankulutus että jätemäärä vähenevät.

Tork Xpressnap® lautasliina-annostelija – pähkinä N4

Tork Xpressnap® lauta...

Tuotenro : 273002

Tork Xpressnap® erikoispehmeä, lehtikuvioinen, valkoinen annostelijaliina

Tork Xpressnap® eriko...

Tuotenro : 13670

Käsipyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Tork on kehitellyt pieniinkin kahvinurkkauksiin sopivan miniversion tunnetusta isoveljestä Tork Xpress annostelijasta Multifold-käsipyyhkeelle. Tork Xpress Mini annostelija Multifold-käsipyyhkeelle on erityisen kapea ja vähän tilaa vievä. Innovaatio rajoittaa bakteerien leviämistä, kun muotoilun ansiosta kosket vain omaan paperipyyhkeeseesi. Tork Xpress Multifold -käsipyyhe varmistaa sinun ja työtovereittesi erinomaisen mukavuuden ja äärimmäisen hygienian.

Tork Xpress® annostelija Multifold Mini käsipyyhkeelle

Tork Xpress® annostel...

Tuotenro : 552100

Tork Xpress® Extra Soft Multifold  käsipyyhe

Tork Xpress® Extra So...

Tuotenro : 100297

Puhdistusliina


Suositeltavat tuotteet

Kestävä ja imukykyinen puhdistusliina, joka sopii täydellisesti kahvinurkkauksen tai pöytien pyyhintään. Sopii toistuvaan käyttöön eikä repeydy. Saatavilla eri värejä bakteerien leviämisen ehkäisemiseksi. 

Tork värikoodattu siivousliina

Tork värikoodattu sii...

Tuotenro : 194450