Washroom 2.tif

Toimisto

Olitpa pienessä toimistossa tai suuressa virastorakennuksessa, Tork tarjoaa tarvitsemasi. Me kaikki käytämme runsaasti aikaa työpaikalla, joten tiedämme, että työpaikkahygienia on erittäin tärkeää. Hyvä työpaikkahygienia osoittaa, että välität työntekijöistäsi. Se myös tukee sairauspoissaolojen vähentämistä. Valikoimamme ulottuu erinomaisen saniteettitilan tarpeista kahvinurkkauksen käytännön ratkaisuihin. Voimme auttaa myös sisäisen catering-palvelun hygieniaratkaisuissa.

Hygieniassa on kyse liiketoiminnasta. Katso, miten.

EY3A6827.jpg

Tork Office Trend Raportti 2016

Tarve älykkäämmille, terveellisimmille ja kestävimmille toimistoratkaisuille työntekijöiden odotusten täyttämiseksi on muuttanut toimistoympäristöä. Tämä vaikuttaa siihen, miten toimitilajohtajien ja siivousyritysten tulee miettiä toimistohygieniaa. Lue lisää Tork Office Trend raportista.
EasyCube_connected cleaning.tif

Tork EasyCube®

Kun toimistojen toiminnot liittyvät yhä enemmän verkon kautta yhteen ei toimistohygienia ole poikkeus. Tork EasyCube® luo uuden logiikan toimistosiivoukseen – ennakkoon määritellyn siivousaikataulun sijaan siihen milloin ja missä oikeasti tarvitaan siivousta. Kuvittele, jos voisit välttää valituksia ennen kuin ne tapahtuvat. Nyt voit. Olisiko aika mullistaa toimistosi siivous?
Lue lisää

Haluatko tietää lisää siitä, miten Tork voi parantaa hygieniaa ja siivousta sinun toimistorakennuksessasi?

Se on yhtä helppoa kuin viestin lähettäminen meille

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Anna etunimi
Anna sukunimi
Syötä sähköpostiosoite
Anna yrityksesi nimi
Anna puhelinnumerosi
Kirjoita viesti
500  
Please populate recaptcha
Tässä lomakkeessa kysytään yhteystietojasi, jotta voimme vastata kyselyysi sähköpostitse. Katso tarkemmin, miten suojaamme ja hallitsemme antamiasi tietoja, tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme.
Vahvista, että olet lukenut henkilötietoja ja käyttöehtoja koskevat tiedot.
Haluamme lähettää sinulle hienoja tarjouksia ja uutisia Tork tuotteista sekä palveluista. Antamalla tietosi suostut vastaanottamaan sähköposti-ilmoituksia meiltä. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.

Kiitos. Viestisi on vastaanotettu.

Sulje