Oikeanlainen käsihygienia

Harjoittelu ja koulutus

Kahdeksan kymmenestä terveydenhuollon alalla työskentelevästä haluaisi saada parempaa käsihygieniakoulutusta. He haluavat myös koulutuksen perustuvan tosiasioihin ja tutkimukseen. Me teemme yhteistyötä käyttäytymistieteilijöiden, yliopistollisten sairaaloiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa ympäri maailmaa tarjotaksemme todistusaineistoon pohjautuvaa koulutusta, jonka avulla sinä muutat teorian käytännöksi.

Mitä haluaisit parantaa?

Viisi käsihygieniaa koskevaa muistisääntöä

Näissä viidessä käsihygieniaa koskevassa muistisäännössä määritellään tärkeimmät hetket, jolloin terveydenhuoltohenkilöstön on hoidettava käsihygieniaansa.
Suosituksemme

Käsihygieniaa virtuaalitodellisuudessa

Oikeanlaista käsihygieniaa pidetään tärkeimpänä yksittäisenä infektioiden ehkäisy- ja hallintamenetelmänä terveydenhuollon tiloissa. Koulutusratkaisumme perustuu viiteen WHO:n käsihygieniaa koskevaan muistisääntöön ja mahdollistaa sen, että henkilöstösi voi harjoitella näitä kaikkia kriittisiä hetkiä ja tehostaa toimintaansa niiden aikana – virtuaalitodellisuudessa. Tutustu virtuaalitodellisuudessa toteutettavaan käsihygieniakoulutukseemme.
Suosituksemme