Terveydenhuolto – työkaluja ja vinkkejä

Työkaluja ja vinkkejä

Tiesitkö, että annostelijoiden sijoittaminen oikein voi olla avuksi bakteerien leviämisen minimoinnissa ja vähentää terveydenhuoltoon liittyvien infektioiden leviämistä? Lue, miten sijoitat annostelijat parhaalla mahdollisella tavalla, ja tutustu muihin työkaluihin ja vinkkeihin, joiden avulla parannat laitoksesi hygieniastandardeja. Autamme mielellämme!

Mitä haluaisit parantaa

Annostelijoiden paras mahdollinen sijoittelu

Todistusaineistoon perustuvat suosituksemme annostelijoiden sijoittelulle auttavat minimoimaan bakteerien leviämistä ja ehkäisemään terveydenhuoltoon liittyviä infektioita.
Suosituksemme

Tehokkaasta käsihygieniasta kertovat opasteet

Tork-julistetyökalu auttaa edistämään hygieniastandardien noudattamista ja osoittamaan potilaille, että he ovat erinomaisessa ja turvallisessa hoidossa.
Suosituksemme

Tuotesuosituksemme sinulle

Tuotesuosituksemme perustuvat erikoisalueesi yksilöllisiin vaatimuksiin ja auttavat sinua pääsemään tavoitteeseesi – erinomaiseen hygieniatasoon.
Suosituksemme

Sepsiksen ehkäisytyökalut

Nämä tosiseikat ja vinkit on suunniteltu siten, että ne auttavat lisäämään tietämystä käsihygienian ja haavanhoidon tärkeydestä vähennettäessä sepsiksen esiintyvyyttä.
Suosituksemme

Tork-käsihygienia – itsearviointikehys

Napsauta linkkiä ja lataa käsihygienian itsearviointikehys (English document)
Suosituksemme

Haluatko tietää enemmän muista painopistealueista?

Kitchen.tif

Keittiö

Keittiön, ravintolan, baarin tai kahvilan pitäminen hygieenisenä ja raikkaan näköisenä on helpompaa juuri tarkoitukseensa valmistetuilla puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Kaikki tehtävät ruokailutilojen pyyhinnästä takatilojen puhdistukseen sujuvat nopeasti ja luotettavasti tarkoituksiinsa tehdyillä puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Suosituksemme
Dining.tif

Kattaus

Viimeistele ravintolasi tunnelma ja vaikutelma, yhdistelemällä teemaasi sopivilla lautasliinoilla ja kattaustuotteilla. Täydennä lautasliinoilla ja kattaustuotteilla ravintolaasi oikean vaikutelman ja tunnelman. Tarjoatpa sitten asiakkaillesi välipaloja, juomia tai viiden ruokalajin aterioita, voit säästää aikaa ja rahaa tuotteillamme jotka lisäävät tehokkuutta ja toimivuutta. Suosituksemme
ImageDesignLine_original.jpg

Saniteettitila

Oikean vaikutelman luominen ja asiakkaista sekä työtovereista huolehtiminen on helppoa, kun käytät saniteettitiloihin tarkoitettuja korkealaatuisia tuotteitamme. Kaikki suositukset on järjestetty niin, että yrityksesi tarpeet ovat ensisijaisia. Valitseminen on helppoa, kun käytät kokeiltuja ja testattuja yhdistelmiämme. Olemme jaotelleet suositukset seuraavasti: Suosituksemme