Terveydenhuolto – potilastilat

Potilastilat

Bakteerien leviämisriski kasvaa aina jokaisen uuden potilas-, hoitaja- ja pintakosketuksen myötä. Paranna potilashuoneiden ja muiden potilastilojen käsi- ja pintahygieniaa käyttämällä käytännöllisiä tuotteita, jotka ovat tehokkaita mutta silti hellävaraisia sekä potilaille että henkilökunnalle.

Käsipyyhkeet


Suosituksemme sinulle

Usein toistuva desinfiointi on kriittistä potilastiloissa, mutta se voi muuttua epämiellyttäväksi, elleivät tuotteet ole hellävaraisia ja miellyttäviä käyttää. Tork Xpress® -annostelija Multifold-käsipyyhkeelle, joka annostelee arkin kerrallaan, sopii sekä mukavuudelta että hygienialta paljon vaativiin ympäristöihin. Kapeutensa ansiosta annostelija ei ole koskaan tiellä työskenneltäessä.
 
Auta henkilöstöäsi kuivaamaan kätensä äärimmäisen tehokkaasti ja mukavasti Tork Xpress Extra Soft Multifold -käsipyyhkeillä. Nämä erittäin pehmeät käsipyyhkeet ovat hellävaraisia käsille, ja käsien kuivaaminen on näin ollen miellyttävää koko pitkän päivän.

Tork Xpress® annostelija Multifold käsipyyhkeelle

Tork Xpress® annostel...

Tuotenro : 552000

Tork Xpress® Extra Soft Multifold  käsipyyhe

Tork Xpress® Extra So...

Tuotenro : 100297

Saippua


Suosituksemme sinulle

Tork-ihonhoitotuotteiden annostelijat on suunniteltu täyttämään terveydenhuollon tilojen erityisvaatimukset ja -tarpeet sekä mahdollistamaan joustavan käytön jopa potilaan vierellä. Ilman kosketusta toimivat annostelijat tuovat tarvittaessa lisähygieniaa ja auttavat minimoimaan bakteerien leviämistä.
 
Extra Mild -nestesaippua sopii usein desinfioitaville käsille, sillä se sisältää erittäin hoitavia kosteuttavia ainesosia. Koska parantavien käsien on itse pysyttävä terveinä.

Tork annostelija nestesaippualle – kyynärpääpainike

Tork annostelija nest...

Tuotenro : 560100

Tork Extra Mild nestesaippua (kosmeettinen)

Tork Extra Mild neste...

Tuotenro : 420701

Saippua


Suosituksemme sinulle

Erittäin hyvät hygieniastandardit ovat korvaamattomia terveyden ja hoitolaitoksen imagon parantamisessa pidettäessä huolta potilaista, vierailijoista ja henkilöstöstä. Tork-ihonhoitotuotteiden annostelijat on suunniteltu täyttämään terveydenhuoltolaitosten erityisvaatimukset ja -tarpeet. Lisäksi jopa lasten ja ikäihmisten on helppo käyttää niitä. Suljettu järjestelmä kokoon painuvine pulloineen varmistaa hyvän käsihygienian, on helppo ylläpitää, säästää aikaa ja on ympäristöystävällinen.

Tork annostelija nestesaippualle – kyynärpääpainike

Tork annostelija nest...

Tuotenro : 560100

Tork käsihuuhde (biosidi)

Tork käsihuuhde (bios...

Tuotenro : 420110

Pesulaput


Suosituksemme sinulle

Pesulaput on suunniteltu toimimaan veden ja mietojen pesuaineiden kanssa, jolloin ne pesevät tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Yksi kerrallaan -annostelu varmistaa hyvän hygienian, kun kosket vain käyttämääsi pesulappuun.
Pesulappujamme on saatavilla eri pehmeys- ja lujuustasoina sekä erikokoisina, joten ne täyttävät varmasti hoitolaitoksesi erityistarpeet.

Tork Soft pesulappu

Tork Soft pesulappu

Tuotenro : 742100

Tork pesulappu

Tork pesulappu

Tuotenro : 747400

WC-paperi


Suosituksemme sinulle

Tork SmartOne -annostelija WC-paperille on suunniteltu erityisesti ruuhkaisiin saniteettitiloihin. Se on käyttökustannuksiltaan erittäin edullinen ja myös hygieeninen järjestelmä. 
 
Arkeittain annostelu auttaa vähentämään kulutusta jopa 40 % ja parantaa kokonaishygieniaa. Erittäin suuren kapasiteetin ansiosta ylläpitoaikaa säästyy ja paperin saatavuus on aina taattua.

Tork SmartOne® mini annostelija wc-paperille

Tork SmartOne® mini a...

Tuotenro : 681000

Tork SmartOne® Mini wc-paperirulla

Tork SmartOne® Mini w...

Tuotenro : 472193

Lisää tuotteita


Suosituksemme sinulle

Tork Erikoispuhdistusliina Handy Bucket -sangossa

Tork Erikoispuhdistus...

Tuotenro : 190492

Tork Roska-astia 50 l

Tork Roska-astia 50 l

Tuotenro : 563000

Haluatko tietää enemmän muista painopistealueista?

Dining.tif

Kattaus

Viimeistele ravintolasi tunnelma ja vaikutelma, yhdistelemällä teemaasi sopivilla lautasliinoilla ja kattaustuotteilla. Täydennä lautasliinoilla ja kattaustuotteilla ravintolaasi oikean vaikutelman ja tunnelman. Tarjoatpa sitten asiakkaillesi välipaloja, juomia tai viiden ruokalajin aterioita, voit säästää aikaa ja rahaa tuotteillamme jotka lisäävät tehokkuutta ja toimivuutta. Suosituksemme
ImageDesignLine_original.jpg

Saniteettitila

Oikean vaikutelman luominen ja asiakkaista sekä työtovereista huolehtiminen on helppoa, kun käytät saniteettitiloihin tarkoitettuja korkealaatuisia tuotteitamme. Kaikki suositukset on järjestetty niin, että yrityksesi tarpeet ovat ensisijaisia. Valitseminen on helppoa, kun käytät kokeiltuja ja testattuja yhdistelmiämme. Olemme jaotelleet suositukset seuraavasti: Suosituksemme
Wiping and Cleaning 1.tif

Pyyhintä ja puhdistus

Pysyttele päivittäisten tehtäviesi tasalla käyttämällä kestäviä ja hygieenisiä pyyhkeitä ja annostelijoita, kun tarkoituksena on pyyhkiä öljyroiskeita tai antaa pinnalle loppusilaus. Me tarjoamme mitä tarvitset, kun tarvitset sitä. Näin sinä voit keskittyä sinulle tärkeimpään. Suosituksemme

Tietoa

Essity on johtava globaali hygienia- ja terveysalan yritys, joka on omistautunut parantamaan hyvinvointia tuotteillaan ja ratkaisuillaan. Nimi Essity tulee englannin kielen sanoista essentials ja necessities. Kestävä liiketoimintamallimme luo arvoa ihmisille ja ympäristölle. Myymme tuotteitamme ja ratkaisujamme noin 150 maassa johtavilla globaaleilla brändeillämme TENA ja Tork sekä muilla vahvoilla brändeillämme, kuten Jobst, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda ja Zewa. Essityllä on noin 48 000 työntekijää ja vuonna 2017 sen nettomyynti oli 109 mrd. SEK (11,3 mrd. EUR). Yrityksen pääkonttori on Tukholmassa ja yritys on listattu Tukholman pörssissä. Lisätiedot www.essity.com.

Tietosuojakäytäntö

Käyttöehdot

Evästekäytäntö


Ota yhteyttä

Oy Essity Finland Ab
Itsehallintokuja 6
02600 Espoo

Puhelin: +358 9 506 881
tork.fi@essity.com

Seuraa meitä

YouTube-social-squircle_red_128px.png                                                                                                                                                                                                                                        Tork Pinterest logo.png                                                                                                                                                                                                                                               LinkedinLogo.png