Generalareas_top_image_orginal.jpg

Yleiset tilat

Odotushuoneiden, yleisten saniteettitilojen ja muiden yleisten tilojen hyvät hygieniastandardit lisäävät tyytyväisyyttä ja ylläpitävät terveyttä. Vain vähän ylläpitoa vaativa ja nopeasti ladattava järjestelmä, suljetut täyttöpakkaukset ja suurikapasiteettiset annostelijat auttavat varmistamaan hyvän hygieniatason ja vapauttavat henkilöstöä kriittisempiin tehtäviin.

Käsipyyhkeet


Suosituksemme sinulle

Runsas läpikulkuliikenne asettaa vaatimuksia potilaiden hoidon ja turvallisuuden miellyttävyyden ja puhtauden tasapainottamiselle. Tork PeakServe® on suunniteltu erityisesti ruuhkaisiin saniteettitiloihin. Sen kapasiteetti on markkinoiden suurin, 2 100 pyyhettä, jotka annostuvat nopeasti ja keskeytymättä sujuvuuden varmistamiseksi. Annostelija saadaan täytettyä nopeasti ja milloin vain tiiviiksi puristettujen nippujen ansiosta. Tiiviitä nippuja on myös helppo säilyttää ja kuljettaa, joten henkilöstö voi keskittyä siivoamiseen täyttämisen asemesta.

Tork PeakServe® Continuous® annostelija käsipyyhkeille

Tork PeakServe® Conti...

Tuotenro : 552500

Tork PeakServe® Continuous® käsipyyhe

Tork PeakServe® Conti...

Tuotenro : 100585

Saippua


Suosituksemme sinulle

Erittäin hyvät hygieniastandardit ovat korvaamattomia terveyden ja hoitolaitoksen imagon parantamisessa pidettäessä huolta potilaista, vierailijoista ja henkilöstöstä. Tork-ihonhoitotuotteiden annostelijat on suunniteltu täyttämään terveydenhuoltolaitosten erityisvaatimukset ja -tarpeet. Lisäksi jopa lasten ja ikäihmisten on helppo käyttää niitä. Suljettu järjestelmä kokoon painuvine pulloineen varmistaa hyvän käsihygienian, on helppo ylläpitää, säästää aikaa ja on ympäristöystävällinen.

Tork annostelija neste- ja spray-saippualle

Tork annostelija nest...

Tuotenro : 560000

Tork geelimäinen käsihuuhde (biosidi)

Tork geelimäinen käsi...

Tuotenro : 420103

WC-paperi


Suosituksemme sinulle

Tork SmartOne -annostelija WC-paperille on suunniteltu erityisesti ruuhkaisiin saniteettitiloihin. Se on käyttökustannuksiltaan erittäin edullinen ja myös hygieeninen järjestelmä. 
 
Arkeittain annostelu auttaa vähentämään kulutusta jopa 40 % ja parantaa kokonaishygieniaa. Erittäin suuren kapasiteetin ansiosta ylläpitoaikaa säästyy ja paperin saatavuus on aina taattua.

Tork SmartOne® Twin Mini annostelija wc-paperille, valkoinen

Tork SmartOne® Twin M...

Tuotenro : 682000

Tork SmartOne® Mini wc-paperirulla

Tork SmartOne® Mini w...

Tuotenro : 472193

Käsihygieniayksikkö


Suosituksemme sinulle

Tork käsihygieniayksikkö auttaa parantamaan terveydenhuoltolaitoksen yleisten tilojen hygieniaa pitämällä käsien desinfiointiaineen ja pyyhkeet kätevästi työntekijöiden, potilaiden ja vierailijoiden käsien ulottuvilla. Käsihygieniayksikkö rohkaisee hyvään käsihygieniaan, mutta se osoittaa lisäksi, että välität ihmisten hyvinvoinnista.
 
Tork-käsihuuhteet ovat useimpien tiukimpien säädösten ja standardien mukaisia. Ne on suunniteltu erityisesti toistuvaan käsien desinfiointiin ja sisältävät erittäin hoitavia kosteuttavia ainesosia. Koska parantavien käsien on itse pysyttävä terveinä.

Tork käsihygieniayksikkö

Tork käsihygieniayksikkö

Tuotenro : 511055

Tork geelimäinen käsihuuhde (biosidi)

Tork geelimäinen käsi...

Tuotenro : 420103

Käsihygieniayksikkötuotteet


Suosituksemme sinulle

Tork hajusteeton käsi- ja vartalovoide (kosmeettinen)

Tork hajusteeton käsi...

Tuotenro : 420202

Tork Extra Soft kasvopyyhe

Tork Extra Soft kasvo...

Tuotenro : 140280

Lisää tuotteita


Suosituksemme sinulle

Tork Roska-astia 50 l

Tork Roska-astia 50 l

Tuotenro : 563000

Tork roskapussi 50 l

Tork roskapussi 50 l

Tuotenro : 204060

Haluatko tietää enemmän muista painopistealueista?

Wiping and Cleaning 1.tif

Pyyhintä ja puhdistus

Pysyttele päivittäisten tehtäviesi tasalla käyttämällä kestäviä ja hygieenisiä pyyhkeitä ja annostelijoita, kun tarkoituksena on pyyhkiä öljyroiskeita tai antaa pinnalle loppusilaus. Me tarjoamme mitä tarvitset, kun tarvitset sitä. Näin sinä voit keskittyä sinulle tärkeimpään. Suosituksemme
Dining.tif

Kattaus

Viimeistele ravintolasi tunnelma ja vaikutelma, yhdistelemällä teemaasi sopivilla lautasliinoilla ja kattaustuotteilla. Täydennä lautasliinoilla ja kattaustuotteilla ravintolaasi oikean vaikutelman ja tunnelman. Tarjoatpa sitten asiakkaillesi välipaloja, juomia tai viiden ruokalajin aterioita, voit säästää aikaa ja rahaa tuotteillamme jotka lisäävät tehokkuutta ja toimivuutta. Suosituksemme
Kitchen.tif

Keittiö

Keittiön, ravintolan, baarin tai kahvilan pitäminen hygieenisenä ja raikkaan näköisenä on helpompaa juuri tarkoitukseensa valmistetuilla puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Kaikki tehtävät ruokailutilojen pyyhinnästä takatilojen puhdistukseen sujuvat nopeasti ja luotettavasti tarkoituksiinsa tehdyillä puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Suosituksemme

Tietoa

Essity on johtava globaali hygienia- ja terveysalan yritys, joka on omistautunut parantamaan hyvinvointia tuotteillaan ja ratkaisuillaan. Nimi Essity tulee englannin kielen sanoista essentials ja necessities. Kestävä liiketoimintamallimme luo arvoa ihmisille ja ympäristölle. Myymme tuotteitamme ja ratkaisujamme noin 150 maassa johtavilla globaaleilla brändeillämme TENA ja Tork sekä muilla vahvoilla brändeillämme, kuten Jobst, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda ja Zewa. Essityllä on noin 48 000 työntekijää ja vuonna 2017 sen nettomyynti oli 109 mrd. SEK (11,3 mrd. EUR). Yrityksen pääkonttori on Tukholmassa ja yritys on listattu Tukholman pörssissä. Lisätiedot www.essity.com.

Tietosuojakäytäntö

Käyttöehdot

Evästekäytäntö


Ota yhteyttä

Oy Essity Finland Ab
Itsehallintokuja 6
02600 Espoo

Puhelin: +358 9 506 881
tork.fi@essity.com

Seuraa meitä

YouTube-social-squircle_red_128px.png                                                                                                                                                                                                                                        Tork Pinterest logo.png                                                                                                                                                                                                                                               LinkedinLogo.png