Generalareas_top_image_orginal.jpg

Yleiset tilat

Odotushuoneiden, yleisten saniteettitilojen ja muiden yleisten tilojen hyvät hygieniastandardit lisäävät tyytyväisyyttä ja ylläpitävät terveyttä. Vain vähän ylläpitoa vaativa ja nopeasti ladattava järjestelmä, suljetut täyttöpakkaukset ja suurikapasiteettiset annostelijat auttavat varmistamaan hyvän hygieniatason ja vapauttavat henkilöstöä kriittisempiin tehtäviin.

Käsipyyhkeet


Suosituksemme sinulle

Runsas läpikulkuliikenne asettaa vaatimuksia potilaiden hoidon ja turvallisuuden miellyttävyyden ja puhtauden tasapainottamiselle. Tork PeakServe® on suunniteltu erityisesti ruuhkaisiin saniteettitiloihin. Sen kapasiteetti on markkinoiden suurin, 2 100 pyyhettä, jotka annostuvat nopeasti ja keskeytymättä sujuvuuden varmistamiseksi. Annostelija saadaan täytettyä nopeasti ja milloin vain tiiviiksi puristettujen nippujen ansiosta. Tiiviitä nippuja on myös helppo säilyttää ja kuljettaa, joten henkilöstö voi keskittyä siivoamiseen täyttämisen asemesta.

Tork PeakServe® annostelija Continuous® käsipyyhkeelle

Tork PeakServe® annos...

Tuotenro : 552500

Tork PeakServe® Continuous®  käsipyyhe

Tork PeakServe® Conti...

Tuotenro : 100585

Saippua


Suosituksemme sinulle

Erittäin hyvät hygieniastandardit ovat korvaamattomia terveyden ja hoitolaitoksen imagon parantamisessa pidettäessä huolta potilaista, vierailijoista ja henkilöstöstä. Tork-ihonhoitotuotteiden annostelijat on suunniteltu täyttämään terveydenhuoltolaitosten erityisvaatimukset ja -tarpeet. Lisäksi jopa lasten ja ikäihmisten on helppo käyttää niitä. Suljettu järjestelmä kokoon painuvine pulloineen varmistaa hyvän käsihygienian, on helppo ylläpitää, säästää aikaa ja on ympäristöystävällinen.

Tork annostelija neste- ja spray-saippualle

Tork annostelija nest...

Tuotenro : 560000

Tork geelimäinen käsihuuhde

Tork geelimäinen käsi...

Tuotenro : 420103

WC-paperi


Suosituksemme sinulle

Tork SmartOne -annostelija WC-paperille on suunniteltu erityisesti ruuhkaisiin saniteettitiloihin. Se on käyttökustannuksiltaan erittäin edullinen ja myös hygieeninen järjestelmä. 
 
Arkeittain annostelu auttaa vähentämään kulutusta jopa 40 % ja parantaa kokonaishygieniaa. Erittäin suuren kapasiteetin ansiosta ylläpitoaikaa säästyy ja paperin saatavuus on aina taattua.

Tork SmartOne® Twin Mini annostelija wc-paperille, valkoinen

Tork SmartOne® Twin M...

Tuotenro : 682000

Tork SmartOne® Mini WC-paperi T9

Tork SmartOne® Mini W...

Tuotenro : 472193

Käsihygieniayksikkö


Suosituksemme sinulle

Tork käsihygieniayksikkö auttaa parantamaan terveydenhuoltolaitoksen yleisten tilojen hygieniaa pitämällä käsien desinfiointiaineen ja pyyhkeet kätevästi työntekijöiden, potilaiden ja vierailijoiden käsien ulottuvilla. Käsihygieniayksikkö rohkaisee hyvään käsihygieniaan, mutta se osoittaa lisäksi, että välität ihmisten hyvinvoinnista.
 
Tork-käsihuuhteet ovat useimpien tiukimpien säädösten ja standardien mukaisia. Ne on suunniteltu erityisesti toistuvaan käsien desinfiointiin ja sisältävät erittäin hoitavia kosteuttavia ainesosia. Koska parantavien käsien on itse pysyttävä terveinä.

Tork käsihygieniayksikkö

Tork käsihygieniayksikkö

Tuotenro : 511055

Tork geelimäinen käsihuuhde

Tork geelimäinen käsi...

Tuotenro : 420103

Käsihygieniayksikkötuotteet


Suosituksemme sinulle

Tork hajusteeton käsi- ja vartalovoide

Tork hajusteeton käsi...

Tuotenro : 420202

Tork Premium erittäin pehmeä kasvopyyhe

Tork Premium erittäin...

Tuotenro : 140280

Lisää tuotteita


Suosituksemme sinulle

Tork Roska-astia 50 l

Tork Roska-astia 50 l

Tuotenro : 563000

Tork roskapussi 50 l

Tork roskapussi 50 l

Tuotenro : 204060

Haluatko tietää enemmän muista painopistealueista?

Koulut

Koulut

Tutustu Maxin käsienpesukouluun. Hauska ja innostava opetusmateriaali, joka opettaa oppilaita ymmärtämään käsien pesun ja kuivaamisen merkityksen oikeaan aikaan. (6-12 vuotta.) Suosituksemme
Wiping and Cleaning 1.tif

Pyyhintä ja puhdistus

Pysyttele päivittäisten tehtäviesi tasalla käyttämällä kestäviä ja hygieenisiä pyyhkeitä ja annostelijoita, kun tarkoituksena on pyyhkiä öljyroiskeita tai antaa pinnalle loppusilaus. Me tarjoamme mitä tarvitset, kun tarvitset sitä. Näin sinä voit keskittyä sinulle tärkeimpään. Suosituksemme
Dining.tif

Kattaus

Viimeistele ravintolasi tunnelma ja vaikutelma, yhdistelemällä teemaasi sopivilla lautasliinoilla ja kattaustuotteilla. Täydennä lautasliinoilla ja kattaustuotteilla ravintolaasi oikean vaikutelman ja tunnelman. Tarjoatpa sitten asiakkaillesi välipaloja, juomia tai viiden ruokalajin aterioita, voit säästää aikaa ja rahaa tuotteillamme jotka lisäävät tehokkuutta ja toimivuutta. Suosituksemme