Terveydenhuolto – kriittiset alueet

Kriittiset alueet

Hygienia on tärkeintä alueilla, joissa potilaat ovat kaikkein alttiimpia tartunnoille. Varmista oikeanlainen käsihygienia leikkaussaleissa ja muilla kriittisillä alueilla käyttämällä ilman kosketusta toimivia annostelijajärjestelmiä ja tuotteita, jotka tehoavat patogeeneihin mutta ovat hellävaraisia käsille.

Käsipyyhkeet


Suosituksemme sinulle

Käsien kuivaaminen on oikeanlaisten käsihygieniaa koskevien menettelytapojen olennainen osa. Tork Matic® -annostelija rullakäsipyyhkeelle Intuition™-sensorilla tekee käsien kuivaamisesta nopeaa ja helppoa ja minimoi bakteerien leviämisen. LED-täytöntunnistin ilmoittaa täytön tarpeesta rauhoittaen näin mieltä akuuteissakin tilanteissa.
 
Tork Matic® Soft -rullakäsipyyhe kuivaa kädet nopeasti ja perusteellisesti, mutta se on silti hellävarainen ja miellyttävä käsille usein toistuvassakin käytössä.

Tork Matic® annostelija rullakäsipyyhkeelle – Intuition™-sensori, valkoinen

Tork Matic® annosteli...

Tuotenro : 551100

Tork Matic® Soft rullakäsipyyhe Advanced

Tork Matic® Soft rull...

Tuotenro : 290067

Desinfiointiaine


Suosituksemme sinulle

Tork-ihonhoitotuotteiden annostelijat on suunniteltu täyttämään terveydenhuollon tilojen erityisvaatimukset ja -tarpeet sekä mahdollistamaan joustavan käytön jopa potilaan vierellä. Ilman kosketusta toimivat annostelijat tuovat tarvittaessa lisähygieniaa ja auttavat minimoimaan bakteerien leviämistä.
 
Tork-käsihuuhteet ovat monien tiukimpien säädösten ja standardien mukaisia. Ne on suunniteltu erityisesti usein desinfioitaville käsille ja sisältävät erittäin hoitavia kosteuttavia ainesosia. Koska parantavien käsien on itse pysyttävä terveinä.

Tork annostelija nestesaippualle – kyynärpääpainike

Tork annostelija nest...

Tuotenro : 560100

Tork geelimäinen käsihuuhde (biosidi)

Tork geelimäinen käsi...

Tuotenro : 420103

Saippua


Suosituksemme sinulle

Erittäin hyvät hygieniastandardit ovat korvaamattomia terveyden ja hoitolaitoksen imagon parantamisessa pidettäessä huolta potilaista, vierailijoista ja henkilöstöstä. Tork-ihonhoitotuotteiden annostelijat on suunniteltu täyttämään terveydenhuoltolaitosten erityisvaatimukset ja -tarpeet. Lisäksi jopa lasten ja ikäihmisten on helppo käyttää niitä. Suljettu järjestelmä kokoon painuvine pulloineen varmistaa hyvän käsihygienian, on helppo ylläpitää, säästää aikaa ja on ympäristöystävällinen.

Tork annostelija nestesaippualle – kyynärpääpainike

Tork annostelija nest...

Tuotenro : 560100

Tork Extra Mild nestesaippua (kosmeettinen)

Tork Extra Mild neste...

Tuotenro : 420701

Lisää tuotteita


Suosituksemme sinulle

Tork Erikoispuhdistusliina Handy Bucket -sangossa

Tork Erikoispuhdistus...

Tuotenro : 190492

Tork Roska-astia 50 l

Tork Roska-astia 50 l

Tuotenro : 563000

Haluatko tietää enemmän muista painopistealueista?

Dining.tif

Kattaus

Viimeistele ravintolasi tunnelma ja vaikutelma, yhdistelemällä teemaasi sopivilla lautasliinoilla ja kattaustuotteilla. Täydennä lautasliinoilla ja kattaustuotteilla ravintolaasi oikean vaikutelman ja tunnelman. Tarjoatpa sitten asiakkaillesi välipaloja, juomia tai viiden ruokalajin aterioita, voit säästää aikaa ja rahaa tuotteillamme jotka lisäävät tehokkuutta ja toimivuutta. Suosituksemme
ImageDesignLine_original.jpg

Saniteettitila

Oikean vaikutelman luominen ja asiakkaista sekä työtovereista huolehtiminen on helppoa, kun käytät saniteettitiloihin tarkoitettuja korkealaatuisia tuotteitamme. Kaikki suositukset on järjestetty niin, että yrityksesi tarpeet ovat ensisijaisia. Valitseminen on helppoa, kun käytät kokeiltuja ja testattuja yhdistelmiämme. Olemme jaotelleet suositukset seuraavasti: Suosituksemme
Kitchen.tif

Keittiö

Keittiön, ravintolan, baarin tai kahvilan pitäminen hygieenisenä ja raikkaan näköisenä on helpompaa juuri tarkoitukseensa valmistetuilla puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Kaikki tehtävät ruokailutilojen pyyhinnästä takatilojen puhdistukseen sujuvat nopeasti ja luotettavasti tarkoituksiinsa tehdyillä puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Suosituksemme

Tietoa

Essity on johtava globaali hygienia- ja terveysalan yritys, joka on omistautunut parantamaan hyvinvointia tuotteillaan ja ratkaisuillaan. Nimi Essity tulee englannin kielen sanoista essentials ja necessities. Kestävä liiketoimintamallimme luo arvoa ihmisille ja ympäristölle. Myymme tuotteitamme ja ratkaisujamme noin 150 maassa johtavilla globaaleilla brändeillämme TENA ja Tork sekä muilla vahvoilla brändeillämme, kuten Jobst, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda ja Zewa. Essityllä on noin 48 000 työntekijää ja vuonna 2017 sen nettomyynti oli 109 mrd. SEK (11,3 mrd. EUR). Yrityksen pääkonttori on Tukholmassa ja yritys on listattu Tukholman pörssissä. Lisätiedot www.essity.com.

Tietosuojakäytäntö

Käyttöehdot

Evästekäytäntö


Ota yhteyttä

Oy Essity Finland Ab
Itsehallintokuja 6
02600 Espoo

Puhelin: +358 9 506 881
tork.fi@essity.com

Seuraa meitä

YouTube-social-squircle_red_128px.png                                                                                                                                                                                                                                        Tork Pinterest logo.png                                                                                                                                                                                                                                               LinkedinLogo.png