Terveydenhuolto – kriittiset alueet

Kriittiset alueet

Hygienia on tärkeintä alueilla, joissa potilaat ovat kaikkein alttiimpia tartunnoille. Varmista oikeanlainen käsihygienia leikkaussaleissa ja muilla kriittisillä alueilla käyttämällä ilman kosketusta toimivia annostelijajärjestelmiä ja tuotteita, jotka tehoavat patogeeneihin mutta ovat hellävaraisia käsille.

Käsipyyhkeet


Suosituksemme sinulle

Käsien kuivaaminen on oikeanlaisten käsihygieniaa koskevien menettelytapojen olennainen osa. Tork Matic® -annostelija rullakäsipyyhkeelle Intuition™-sensorilla tekee käsien kuivaamisesta nopeaa ja helppoa ja minimoi bakteerien leviämisen. LED-täytöntunnistin ilmoittaa täytön tarpeesta rauhoittaen näin mieltä akuuteissakin tilanteissa.
 
Tork Matic® Soft -rullakäsipyyhe kuivaa kädet nopeasti ja perusteellisesti, mutta se on silti hellävarainen ja miellyttävä käsille usein toistuvassakin käytössä.

Tork Matic® annostelija rullakäsipyyhkeelle – Intuition™ Sensor H1, valkoinen

Tork Matic® annosteli...

Tuotenro : 551100

Tork Matic® Soft rullakäsipyyhe Advanced

Tork Matic® Soft rull...

Tuotenro : 290067

Desinfiointiaine


Suosituksemme sinulle

Tork-ihonhoitotuotteiden annostelijat on suunniteltu täyttämään terveydenhuollon tilojen erityisvaatimukset ja -tarpeet sekä mahdollistamaan joustavan käytön jopa potilaan vierellä. Ilman kosketusta toimivat annostelijat tuovat tarvittaessa lisähygieniaa ja auttavat minimoimaan bakteerien leviämistä.
 
Tork-käsihuuhteet ovat monien tiukimpien säädösten ja standardien mukaisia. Ne on suunniteltu erityisesti usein desinfioitaville käsille ja sisältävät erittäin hoitavia kosteuttavia ainesosia. Koska parantavien käsien on itse pysyttävä terveinä.

Tork annostelija nestesaippualle – kyynärpääpainike

Tork annostelija nest...

Tuotenro : 560100

Tork geelimäinen käsihuuhde

Tork geelimäinen käsi...

Tuotenro : 420103

Saippua


Suosituksemme sinulle

Erittäin hyvät hygieniastandardit ovat korvaamattomia terveyden ja hoitolaitoksen imagon parantamisessa pidettäessä huolta potilaista, vierailijoista ja henkilöstöstä. Tork-ihonhoitotuotteiden annostelijat on suunniteltu täyttämään terveydenhuoltolaitosten erityisvaatimukset ja -tarpeet. Lisäksi jopa lasten ja ikäihmisten on helppo käyttää niitä. Suljettu järjestelmä kokoon painuvine pulloineen varmistaa hyvän käsihygienian, on helppo ylläpitää, säästää aikaa ja on ympäristöystävällinen.

Tork annostelija nestesaippualle – kyynärpääpainike

Tork annostelija nest...

Tuotenro : 560100

Tork Extra Mild nestesaippua

Tork Extra Mild neste...

Tuotenro : 420701

Lisää tuotteita


Suosituksemme sinulle

Tork Erikoispuhdistusliina Handy Bucket -sangossa

Tork Erikoispuhdistus...

Tuotenro : 190492

Tork Roska-astia 50 l

Tork Roska-astia 50 l

Tuotenro : 563000

Haluatko tietää enemmän muista painopistealueista?

ImageDesignLine_original.jpg

Saniteettitila

Oikean vaikutelman luominen ja asiakkaista sekä työtovereista huolehtiminen on helppoa, kun käytät saniteettitiloihin tarkoitettuja korkealaatuisia tuotteitamme. Kaikki suositukset on järjestetty niin, että yrityksesi tarpeet ovat ensisijaisia. Valitseminen on helppoa, kun käytät kokeiltuja ja testattuja yhdistelmiämme. Olemme jaotelleet suositukset seuraavasti: Suosituksemme
Wiping and Cleaning 1.tif

Pyyhintä ja puhdistus

Pysyttele päivittäisten tehtäviesi tasalla käyttämällä kestäviä ja hygieenisiä pyyhkeitä ja annostelijoita, kun tarkoituksena on pyyhkiä öljyroiskeita tai antaa pinnalle loppusilaus. Me tarjoamme mitä tarvitset, kun tarvitset sitä. Näin sinä voit keskittyä sinulle tärkeimpään. Suosituksemme
Koulut

Koulut

Tutustu Maxin käsienpesukouluun. Hauska ja innostava opetusmateriaali, joka opettaa oppilaita ymmärtämään käsien pesun ja kuivaamisen merkityksen oikeaan aikaan. (6-12 vuotta.) Suosituksemme