Terveydenhuolto

Terveydenhuolto

Hyvä terveydenhuolto alkaa hyvästä hygieniatasosta. Pidettäessä huolta potilaista ja vierailijoista hyvät hygieniastandardit ovat ratkaisevia hoidon laadun ja turvallisuuden parantamiseksi. Todistusaineistoon perustuvat näkemyksemme ja suosituksemme auttavat sinua ylläpitämään parasta mahdollista hygieniatasoa ja keskittymään siihen, mikä on todella tärkeää: potilaiden erinomainen hoito.
Löydä oikea tarjous
Löydä oikeat työkalut ja hygieniaa koskevat neuvot

Löydä oikeat tuotteet ja palvelut työskentelyalueellesi

Kriittiset alueet

Hygienia on tärkeintä alueilla, joissa potilaat ovat kaikkein alttiimpia tartunnoille. Varmista oikeanlainen käsihygienia leikkaussaleissa ja muilla kriittisillä alueilla käyttämällä ilman kosketusta toimivia annostelijajärjestelmiä ja tuotteita, jotka tehoavat patogeeneihin mutta ovat hellävaraisia käsille.
Suosituksemme

Yleiset tilat

Odotushuoneiden, yleisten saniteettitilojen ja muiden yleisten tilojen hyvät hygieniastandardit lisäävät tyytyväisyyttä ja ylläpitävät terveyttä. Vain vähän ylläpitoa vaativa ja nopeasti ladattava järjestelmä, suljetut täyttöpakkaukset ja suurikapasiteettiset annostelijat auttavat varmistamaan hyvän hygieniatason ja vapauttavat henkilöstöä kriittisempiin tehtäviin.
Suosituksemme

Potilastilat

Bakteerien leviämisriski kasvaa aina jokaisen uuden potilas-, hoitaja- ja pintakosketuksen myötä. Paranna potilashuoneiden ja muiden potilastilojen käsi- ja pintahygieniaa käyttämällä käytännöllisiä tuotteita, jotka ovat tehokkaita mutta silti hellävaraisia sekä potilaille että henkilökunnalle.
Suosituksemme

Haluatko tietää enemmän muista painopistealueista?

ImageDesignLine_original.jpg

Saniteettitila

Oikean vaikutelman luominen ja asiakkaista sekä työtovereista huolehtiminen on helppoa, kun käytät saniteettitiloihin tarkoitettuja korkealaatuisia tuotteitamme. Kaikki suositukset on järjestetty niin, että yrityksesi tarpeet ovat ensisijaisia. Valitseminen on helppoa, kun käytät kokeiltuja ja testattuja yhdistelmiämme. Olemme jaotelleet suositukset seuraavasti: Suosituksemme
Wiping and Cleaning 1.tif

Pyyhintä ja puhdistus

Pysyttele päivittäisten tehtäviesi tasalla käyttämällä kestäviä ja hygieenisiä pyyhkeitä ja annostelijoita, kun tarkoituksena on pyyhkiä öljyroiskeita tai antaa pinnalle loppusilaus. Me tarjoamme mitä tarvitset, kun tarvitset sitä. Näin sinä voit keskittyä sinulle tärkeimpään. Suosituksemme
Higher Education

Higher Education

We help you renew your most valuable resource: good students. Tork hygienic systems help you maintain a clean environment for your students while reducing operating costs and improving efficiency for your staff. That way, you'll have more time for what matters most, taking care of your students and their well being.