Hand hygiene.tif

Yleiset saniteettitilat

Hyvien hygieniastandardien ylläpito yleisissä saniteettitiloissa on helpompaa vähän ylläpitoa vaativien hygieniajärjestelmien avulla. Kun kävijöitä on runsaasti, hyvä hygienia voidaan varmistaa nopeasti täytettävillä, sinetöidyillä täyttöpakkauksilla ja suuren kapasiteetin annostelijoilla. Näin henkilöstön aikaa vapautuu tärkeämpiin tehtäviin. Käytä yksittäisarkkisia monikäyttöpyyhkeitämme roiskeiden nopeaan pyyhintään, käsien kuivaamiseen ja jätemäärän vähentämiseen.

Käsipyyhkeet


Kuivaa kädet nopeasti edullisella ja silti tehokkaalla ratkaisullamme. Vältä jonoja ja leikkaa kuluja. Tork Xpress™ Multifold Soft Käsipyyhkeet ovat erinomainen valinta. Tork Xpress™ Multifold käsipyyheannostelijalla hallitset kulutusta yksi kerrallaan -annostelun ansiosta. Jätettä syntyy vähemmän ja lisäarvoa enemmän.

Tork Xpress® -annostelija Multifold-käsipyyhkeelle

Tork Xpress® -annoste...

Tuotenro : 552000

Tork Xpress® Soft Multifold käsipyyhe

Tork Xpress® Soft Mul...

Tuotenro : 120288

Saippua


Terveydenhuoltolaitos ei saa toista mahdollisuutta hyvän ensivaikutelman luomiseen. Hyvin suunnitellut Tork annostelijat ihonhoitotuotteille ovat ulkonäöltään moderneja ja kiiltäviä. Ne on helppo pitää puhtaana ja lukita avaimella, mikä edistää turvallisuutta ja hygieniaa. Kun täytät annostelijan hellävaraisella Tork Erittäin miedolla nestesaippualla, joka ei sisällä väriaineita eikä hajusteita allergiariskien minimoimiseksi, pidät vierailijoista yhtä hyvää huolta kuin potilaista ja henkilökunnasta.

Tork annostelija nestesaippualle – kyynärpääpainike

Tork annostelija nest...

Tuotenro : 560100

Tork Extra Mild nestesaippua

Tork Extra Mild neste...

Tuotenro : 420701

Desinfiointiaine


Suositeltavat tuotteet

Desinfioi ja kosteuta Tork Käsihuuhde -desinfiointiaineellamme. Sillä desinfioi kädet nopeasti, ja lisätty kosteuttava aine auttaa suojaamaan ihoa. Hygienian ylläpito onnistuu ja bakteerien leviäminen estyy, kun käytät desinfiointiainetta yhdessä ilman kosketusta toimivan, kyynärpääpainikkeellisen Tork annostelijan kanssa.

Tork annostelija neste- ja spray-saippualle

Tork annostelija nest...

Tuotenro : 560000

WC-paperi


Suositeltavat tuotteet

Käytä vähemmän, täytä vähemmän ja kuluta vähemmän. Tämä onnistuu suuren kapasiteetin Tork SmartOne® -annostelijalla. Antaa arkin kerrallaan, vähentää kulutusta jopa 40 %. Sen vankka rakenne takaa kätevän toiminnan vaativissa olosuhteissa. Ja kun käytössä ovat Tork Advanced -paperipyyhkeiden suuret rullat, voidaan täyttökertoja vähentää ja tehdä useampi vierailija tyytyväiseksi.

Tork SmartOne® Mini WC-paperi T9

Tork SmartOne® Mini W...

Tuotenro : 472193

Pyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Päivän mittaan tarvitaan jatkuvaa ylläpitoa, esimerkiksi roiskeiden, nesteiden ja ruokajäämien pyyhintää – ja runsaasti käsien pyyhintää. Tork paperipyyhe Plus on monikäyttöinen paperi, joka sopii näihin toimiin. Kun käytät kannettavaa Tork Reflex™ -annostelijaa – kädessä pidettävää tai vaunuihin asennettavaa – tarvittavan paperin ottaminen on helppoa juuri siellä, missä sitä tarvitaan.

Tork Reflex™ vetopyyhe M4

Tork Reflex™ vetopyyh...

Tuotenro : 473242

Roskakori


Suositeltava tuote

Hyvää hygieniaa on helppo ylläpitää, kun käytössä on suuren kapasiteetin Tork Roska-astia 50 l. Kansi pitää roskat piilossa ja edistää näin hygieniaa. Roska-astia on helppo pitää puhtaana, tyhjentää ja täyttää kestävillä, luotettavilla Tork roskapusseilla.

Tork Roska-astia 50 l

Tork Roska-astia 50 l

Tuotenro : 563000

Tork roskapussi 50 l

Tork roskapussi 50 l

Tuotenro : 204060