Healthcare 1.tif

Vuodeosasto

Luo kodinomainen vapaus vuodeosaston hygieniastandardeilla. Tukeaksemme sinua herkkien potilaiden hoidossa – ja infektioiden leviämisen ehkäisyssä – voimme auttaa sinua määrittämään, missä käsihygienia toimii parhaiten. Tutustu usein toistuvaan pesuun tarkoitettujen pehmeiden pyyhkeiden ja hellävaraisten ihonhoitotuotteiden täydelliseen valikoimaan. Tutustu myös houkutteleviin annostelijoihimme, joiden muotoilu on raikas ja jotka on helppo pitää puhtaina. Ne voi myös lukita avaimella, mikä edistää turvallisuutta ja hyvää hygieniaa.

Saippua


Suositeltavat tuotteet

Ainutlaatuinen Tork Antimikrobinen vaahtosaippua on 2-in1-saippua ja desinfioiva vaahtosaippua käsien pesuun. Hygieniataso voidaan varmistaa ja samalla säästää aikaa, kun yhdessä toimenpiteessä yhdistyvät tavallinen käsienpesu ja desinfiointi. Vain vähän etanolia sisältävä vaahtosaippuamme tehoaa moniin erilaisiin bakteereihin, viruksiin ja sieniin ja on ihanteellinen vaahtosaippua ympäristöön, jossa hygienia on tärkeää, tai flunssakauden aikana. Tork annostelija vaahtosaippualle – Intuition™ sensor sopii käytettäväksi sinetöityjen pullojen kanssa, jolloin annostelu toimii ilman kosketusta – tai manuaalisesti – kun hiljaisuus on tärkeintä.

Tork annostelija vaahtosaippualle – Intuition™ Sensor

Tork annostelija vaah...

Tuotenro : 561600

Käsipyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Kunnolla kuivatut ja pehmeät kädet ovat terveet ja hyväntuntuiset kädet. Tork Premium- ja Advanced Multifold -käsipyyhkeet on suunniteltu usein käsiään peseville ja kuivaaville henkilöille. Hyvin suunnitellut Tork Xpress™ Multifold -käsipyyheannostelijat sopivat ahtaisiin tiloihin ja annostelevat pehmeitä, kertakäyttöisiä paperipyyhkeitä hiljaisesti. Näin suojataan hoitohenkilökunnan käsiä ja potilaiden rauhan tarve.

Tork Xpress® annostelija Multifold Mini käsipyyhkeelle

Tork Xpress® annostel...

Tuotenro : 552100

Tork Xpress® Soft Multifold käsipyyhe

Tork Xpress® Soft Mul...

Tuotenro : 120288

Desinfiointiaineet


Usein päivän mittaan desinfioidut kädet ehkäisevät infektioita kaikkein herkimmissä ympäristöissä, mutta kädet voivat tämän seurauksena kuivua. Tork Käsihuuhteen koostumus on erittäin hoitava, mutta se tehoaa silti moniin erilaisiin mikrobeihin. Hoitavien ja lohduttavien käsien on itse pysyttävä terveinä. Tork annostelija nestesaippualle -kyynärpääpainikkeella käsihuuhteen kanssa käytettynä varmistaa hyvän hygienian. Tarjolla on myös pienempiä, pöydällä pidettäviä pumppupulloja ja taskupulloja, jotka ovat kätevästi sijoiteltavissa.

Tork annostelija nestesaippualle – kyynärpääpainike

Tork annostelija nest...

Tuotenro : 560100

Kosteusemulsiot


Suositeltavat tuotteet

Jatkuvasti käsiään pesevien on muistettava hoitaa myös omia käsiään. Suojaa käsiäsi hajusteettomalla Tork Hand & Body Lotionilla. Täyteläiset, pehmentävät ja kosteuttavat ainesosat tekevät käsistä pehmeät ja ravitun tuntuiset. Tork Mini annostelija on kompakti ja näin helposti erotettavissa suuremmista saippua- ja desinfiointijärjestelmistä. Täytät sinetöityjä täyttöpulloja nopeasti ja samalla vähennät bakteerien leviämisen vaaraa.

Tork Mini annostelija nestesaippualle

Tork Mini annostelija...

Tuotenro : 561000

Tork hajusteeton käsi- ja vartalovoide

Tork hajusteeton käsi...

Tuotenro : 420202

WC-paperi


Suositeltavat tuotteet

Tehosta hygieniaa ja vähennä käyttöä jopa 40 % Tork SmartOne® -järjestelmällä. Kun pyyhkeet annostellaan yksi kerrallaan, kosket vain siihen arkkiin, mitä käytät, ja kulutuskin vähenee. Käytä täyttöön Tork Advanced -pyyhettä, kun haluat huoletonta hygieniaa.

Tork SmartOne® WC-rulla

Tork SmartOne® WC-rulla

Tuotenro : 472242

Kasvopyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Potilaasi voivat tuntea olonsa mukavammaksi, kun heidän saatavillaan on pyyhkeitä. Erityisen pehmeillä Tork kasvopyyhkeillä saadaan aikaan erityinen olo. Annostelija voidaan kiinnittää seinään tai asettaa tasolle.

Tork annostelija kasvopyyhkeille

Tork annostelija kasv...

Tuotenro : 270023

Tork Premium erittäin pehmeä kasvopyyhe

Tork Premium erittäin...

Tuotenro : 140280

Pyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Päivän mittaan tarvitaan jatkuvaa ylläpitoa, esimerkiksi roiskeiden, nesteiden ja ruokajäämien pyyhintää – ja runsaasti käsien pyyhintää. Tork paperipyyhe Plus on monikäyttöinen paperi, joka sopii näihin toimiin. Kun käytät kannettavaa Tork Reflex™ -annostelijaa – kädessä pidettävää tai vaunuihin asennettavaa – tarvittavan paperin ottaminen on helppoa juuri siellä, missä sitä tarvitaan.

Lautasliinat


Suositeltavat tuotteet

Tarjoa asukkaille lisähygieniaa ja vähennä lautasliinojen kulutusta Tork Xpressnap® -lautasliina-annostelijoilla vähintään 25 % verrattuna perinteisiin lautasliina-annostelijoihin*. Yksi kerrallaan -annostelu vähentää lautasliinajätettä ja edistää hygieniaa. Samalla säästyy säilytystilaa, tarvitaan vähemmän täyttökertoja ja lisätilauksia. Saatavilla on eri tyylejä ja värejä. Voit myös räätälöidä näitä annostelijoita ja lautasliinoja, jotta ihmiset tuntevat olonsa kotoisaksi.

Tork Xpressnap® pöytäannostelija

Tork Xpressnap® pöytä...

Tuotenro : 272613

Tork Xpressnap® Extra Soft, valkoinen annostelijaliina

Tork Xpressnap® Extra...

Tuotenro : 15850

Roskakori


Suositeltavat tuotteet

Hyvää hygieniaa on helppo ylläpitää, kun käytössä on helposti puhdistettava suuren kapasiteetin 50-litrainen Tork Roska-astia. Kansi pitää roskat piilossa ja edistää näin hygieniaa. Roska-astia on helppo pitää puhtaana, tyhjentää ja täyttää kestävillä, luotettavilla Tork roskapusseilla.

Tork Roska-astia 50 l

Tork Roska-astia 50 l

Tuotenro : 563000

Tork roskapussi 50 l

Tork roskapussi 50 l

Tuotenro : 204060