Hospital Room with dispensers 24.tif

Toimenpidehuone

Toimenpidehuoneet ovat kiireisiä paikkoja. Jokaisen uuden potilaan ja hoitajan sekä uuden pintakosketuksen myötä bakteerien leviämisen riski moninkertaistuu. Hygienian ylläpitäminen ennen jokaisen potilaan hoitoa, hoidon aikana ja sen jälkeen on ainoa tapa pysäyttää infektioiden leviäminen. Jatkuvasti käsiään pesevät henkilöt arvostavat hellävaraisia ja silti tehokkaita ihonhoitotuotteitamme sekä pehmeitä käsipyyhkeitämme. Tilaa on vähän, minkä takia annostelijamme ovat kompakteja ja helppokäyttöisiä. 

Saippua


Suositeltavat tuotteet

Ainutlaatuisella, vähän etanolia sisältävällä Tork Antimikrobisella vaahtosaippualla peset kädet hygieenisesti ja EN1499-standardin mukaisesti. Ylläpidät hygieniaa ja minimoit bakteerien leviämisen sinetöidyillä täyttöpakkauksilla ja Tork Vaahtosaippua-annostelijalla, jossa on Intuition™-sensori.

Tork annostelija vaahtosaippualle – Intuition™ Sensor

Tork annostelija vaah...

Tuotenro : 561600

Käsipyyhkeet


Tuotesuositukset

Käsien kuivaaminen on olennainen osa oikeaa käsihygieniaa, sillä bakteerit voivat siirtyä kosteiden käsien mukana ja aiheuttaa myös käsien nopeampaa kuivumista. Tork Premium- ja Advanced-paperipyyhkeillä kuivaat kädet nopeasti ja perusteellisesti. Pyyhkeet ovat myös ihoystävällisiä.

Tork Xpress® -annostelija Multifold-käsipyyhkeelle

Tork Xpress® -annoste...

Tuotenro : 552000

Tork Xpress® Soft Multifold käsipyyhe

Tork Xpress® Soft Mul...

Tuotenro : 100288

Desinfiointiaine


Suositeltavat tuotteet

Jatkuva desinfiointi on tärkeintä kaikissa terveydenhuoltolaitoksissa infektioita ehkäistäessä. Tork Käsihuuhteet tehoavat moniin eri bakteereihin, viruksiin, mykobakteereihin sekä hiivoihin ja sieniin. Ne ovat eurooppalaisten terveydenhuollon standardien mukaisia. Niihin lisätyt kosteuttavat aineet auttavat suojaamaan ja hoitamaan usein desinfioitavaa ihoa. Tuotteita on saatavilla erikokoisissa pakkauksissa ja eri muodoissa. Näin hoitohenkilöstön on helppoa ja kätevää noudattaa käsihygieniaa.

Tork annostelija vaahtosaippualle – Intuition™ Sensor

Tork annostelija vaah...

Tuotenro : 561600

Kosteusvoide


Suositeltavat tuotteet

Sileä, pehmeä ja terve iho on helpompi pitää puhtaana. Tork Hand & Body Lotion auttaa parantamaan ihon ominaisuuksia ja tehostaa sen suojamekanismia. Kosteusvoide sisältää rypsiöljyä, glyseriiniä ja pantenolia sekä runsaasti E-vitamiinia. Nämä ainesosat pitävät ihon uloimman kerroksen luonnollisen kosteana. Tork Mini annostelija on kompakti ja näin helposti erotettavissa suuremmista saippua- ja desinfiointijärjestelmistä. Sinetöityjä täyttöpulloja käytät nopeasti ilman bakteerien leviämisen vaaraa.

Tork annostelija vaahtosaippualle – Intuition™ Sensor

Tork annostelija vaah...

Tuotenro : 561600

Tork hajusteeton käsi- ja vartalovoide

Tork hajusteeton käsi...

Tuotenro : 420202

Pyyhkeet


Päivän mittaan tarvitaan jatkuvaa ylläpitoa, esimerkiksi roiskeiden, nesteiden ja ruokajäämien pyyhintää – ja runsaasti käsien pyyhintää. Tork paperipyyhe Plus on monikäyttöinen paperi, joka sopii näihin toimiin. Ja kun tiimisi käyttää kannettavaa Tork Reflex™ -annostelijaa – kädessä pidettävää tai vaunuihin asennettavaa – tarvittavan paperin ottaminen on helppoa juuri siellä, missä sitä tarvitaan.

Tork Reflex™ vetopyyhe M4

Tork Reflex™ vetopyyh...

Tuotenro : 473242

Roskakori


Suositeltava tuote

Jos haluat ympäristöstä miellyttävämmän, ota käyttöön Tork roska-astia B1 40 l, jossa on pehmeästi ja hiljaisesti sulkeutuva kansi. Puhtaana pitäminen, tyhjentäminen ja täyttäminen kestävillä kirkkailla Tork roskapusseilla on helppoa.

Tork Roska-astia 50 l

Tork Roska-astia 50 l

Tuotenro : 563000

Tork roskapussi 50 l

Tork roskapussi 50 l

Tuotenro : 204060