Healthcare 2.tif

Potilaiden hoito

Autamme sinua potilaiden hoidossa sekä hoitajien ja vierailijoiden hygienian ylläpidossa tarjoamalla täydellisen valikoiman hoitotuotteita käsien ja pintojen hygieniaan. Miedot saippuamme, pehmeät monikäyttöpyyhkeet, tehokkaat desinfiointiaineet ja kosteusvoiteet sopivat jokaiseen hetkeen potilashuoneessa. Kun lähettyvillä on lisäksi moderneja, hygieenisiä annostelijoitamme, sääntöjä noudatetaan paremmin ja vältytään infektioilta.

Saippua


Suositeltavat tuotteet

Tork Extra Mild -vaahtosaippua on koostumukseltaan hellävarainen ja sopii sekä henkilökunnan että potilaiden käyttöön. Erittäin mieto koostumus on dermatologisesti testattu, ja ihoa hoitavat ainesosat pitävät huolta herkästä ihosta, kun käsiä pestään toistuvasti.
Kun haluat joustavan kumppanin edistämään käsihygienian noudattamista potilashuoneissa ja kun hiljaisuus on tärkeintä, valitse Tork annostelija vaahtosaippualle, jossa on ilman kosketusta toimiva Intuition™-sensori tai manuaalinen annostelu.

Tork annostelija vaahtosaippualle – Intuition™ Sensor

Tork annostelija vaah...

Tuotenro : 561600

Tork Extra Mild vaahtosaippua

Tork Extra Mild vaaht...

Tuotenro : 520701

Käsipyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Käsien kuivaaminen on tärkeä vaihe bakteerien leviämisen ehkäisyssä. Käsipyyhkeiden annostelijoiden ääni voi kuitenkin häiritä potilashuoneissa potilaita, jotka kaipaavat rauhaa parantuakseen. Tork Xpress™ Multifold -käsipyyheannostelijat annostelevat luotettavasti arkin kerrallaan – äänettömästi. Tork Advanced- ja Premium-paperipyyhkeet on suunniteltu imemään nopeasti ja sallimaan kuivaamisen taputtelemalla, orvaskettä varoen. Lisähoitoa.

Tork Xpress® -annostelija Multifold-käsipyyhkeelle

Tork Xpress® -annoste...

Tuotenro : 552000

Tork Xpress® Soft Multifold käsipyyhe

Tork Xpress® Soft Mul...

Tuotenro : 120288

Desinfiointiaine


Suositeltavat tuotteet

Maailman terveysjärjestö WHO on antanut potilaiden hoitoon viisivaiheisen käsihygieniaa koskevan suosituksen. Tork-tuotteet ovat keskeisessä asemassa joka vaiheessa.
Tork käsihuuhdetta eri muodoissaan on saatavilla joustavaan käyttöön. Potilaat, jotka näkevät hoitajansa pitävän huolta käsistään ennen käyntiään, tuntevat olevansa hyvässä hoidossa. Käsihuuhde sisältää erittäin hoitavia kosteuttavia ainesosia, koska parantavien käsien on itse pysyttävä terveinä.

Tork annostelija vaahtosaippualle

Tork annostelija vaah...

Tuotenro : 561500

Kosteusemulsiot


Suositeltavat tuotteet

Jatkuvasti käsiään pesevien on muistettava hoitaa myös omia käsiään. Suojaa käsiäsi hajusteettomalla Tork Hand & Body Lotionilla. Täyteläiset, pehmentävät ja kosteuttavat ainesosat tekevät käsistä pehmeät ja ravitun tuntuiset. Tork Mini annostelija on kompakti ja näin helposti erotettavissa suuremmista saippua- ja desinfiointijärjestelmistä. Täytät sinetöityjä täyttöpulloja nopeasti ja samalla vähennät bakteerien leviämisen vaaraa.

Tork annostelija vaahtosaippualle – Intuition™ Sensor

Tork annostelija vaah...

Tuotenro : 561600

Tork hajusteeton käsi- ja vartalovoide

Tork hajusteeton käsi...

Tuotenro : 420202

WC-paperi


Tehosta hygieniaa ja vähennä käyttöä jopa 40 % Tork SmartOne® -järjestelmällä. Kun pyyhkeet annostellaan yksi kerrallaan, kosket vain siihen arkkiin, mitä käytät, ja kulutuskin vähenee. Käytä täyttöön Tork Advanced -pyyhettä, kun haluat huoletonta hygieniaa.

Tork SmartOne® WC-rulla

Tork SmartOne® WC-rulla

Tuotenro : 472242

Pesulappu


Suositeltava tuote

Joskus hyvä hygienia vaatii kunnollista, hellävaraista pesua. Kestävillä ja silti pehmeillä, tarkoitukseensa tehdyillä Tork pesulapuilla peset perusteellisesti, hellävaraisesti ja vähällä vaivalla. Sopivat ihon ja pintojen puhdistukseen. Pesulaput on pakattu kannettavaan laatikkoannostelijaan.

Tork Soft pesulappu

Tork Soft pesulappu

Tuotenro : 742100

Tork pesulappu

Tork pesulappu

Tuotenro : 747400

Kasvopyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Potilaasi voivat tuntea olonsa mukavammaksi, kun heidän saatavillaan on pyyhkeitä. Erityisen pehmeillä Tork kasvopyyhkeillä potilas tuntee itsensä tärkeäksi. Kasvopyyheannostelija voidaan asentaa seinään tai pitää pöydällä.

Tork annostelija kasvopyyhkeille

Tork annostelija kasv...

Tuotenro : 270023

Tork Premium erittäin pehmeä kasvopyyhe

Tork Premium erittäin...

Tuotenro : 140280

Pyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Päivän mittaan tarvitaan jatkuvaa ylläpitoa, esimerkiksi roiskeiden, nesteiden ja ruokajäämien pyyhintää – ja runsaasti käsien pyyhintää. Tork paperipyyhe Plus on monikäyttöinen paperi, joka sopii näihin toimiin. Ja kun tiimisi käyttää kannettavaa Tork Reflex™ -annostelijaa – kädessä pidettävää tai vaunuihin asennettavaa – tarvittavan paperin ottaminen on helppoa juuri siellä, missä sitä tarvitaan.

Tork Reflex™ vetopyyhe M4

Tork Reflex™ vetopyyh...

Tuotenro : 473242

Lautasliinat


Suositeltavat tuotteet

Vähennä kahvinurkkauksesi lautasliinojen kulutusta Tork Xpressnap -lautasliina-annostelijalla vähintään 25 % perinteisiin lautasliina-annostelijoihin verrattuna*. Sen yksi kerrallaan -annostelu vähentää lautasliinajätettä ja edistää hygieniaa. Saatavilla on eri tyylejä ja värejä. Voit myös sisällyttää näihin annostelijoihin ja lautasliinoihin omia tärkeitä viestejäsi.

Tork Xpressnap Snack® pöytäannostelija N10

Tork Xpressnap Snack®...

Tuotenro : 272808

Tork Xpressnap Snack® -valkoinen lautasliina-annostelija

Tork Xpressnap Snack®...

Tuotenro : 17840

Roskakori


Suositeltava tuote

Hyvää hygieniaa on helppo ylläpitää, kun käytössä on helposti puhdistettava suuren kapasiteetin 50-litrainen Tork-roska-astia. Kansi pitää roskat piilossa ja edistää näin hygieniaa. Roska-astia on helppo pitää puhtaana, tyhjentää ja täyttää kestävillä, luotettavilla Tork roskapusseilla.

Tork Roska-astia 50 l

Tork Roska-astia 50 l

Tuotenro : 563000

Tork roskapussi 50 l

Tork roskapussi 50 l

Tuotenro : 204060