Hygiene.tif

Leikkaussalin peseytymistila

Hygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomioita ennen leikkauksia ja niiden jälkeen. Leikkaussalien peseytymistilojen standardit ovat kiistattoman tiukkoja ja välttämättömiä infektioiden ehkäisemiseksi. Käsihygieniasuosituksemme täyttävät korkeimmatkin standardit ja noudattavat vakiintuneita leikkaussalin peseytymistilan käytäntöjä, joiden ansiosta hoitohenkilökunta ei aiheuta haittaa hoidettaville. Tuotteemme tehoavat bakteereihin, mutta samalla myös suojaavat ihoa. Jatkuvasti käsiään pesevä tai desinfioiva hoitohenkilö tietää, miten tärkeää hyvä ihonhoito voi olla.

Desinfiointi


Suositeltavat tuotteet

Jatkuva desinfiointi on tärkeintä kaikissa terveydenhuoltolaitoksissa infektioita ehkäistäessä. Se voi myös kuivattaa käsiä. Tork Käsihuuhde tehoaa erittäin hyvin moniin erilaisiin bakteereihin ja on useimpien tiukkojen eurooppalaisten standardien, kuten esimerkiksi EN12791:n ja EN1500:n mukainen. Ankara bakteereille ja hellävarainen iholle. Tork annostelija nestesaippualle kyynärpääpainikkeella käsihuuhteen kanssa käytettynä varmistaa hyvän hygienian. Tarjolla on myös pienempiä, pöydällä pidettäviä pumppupulloja ja taskupulloja, jotka ovat kätevästi sijoiteltavissa.

Tork annostelija nestesaippualle – kyynärpääpainike

Tork annostelija nest...

Tuotenro : 560100

Saippua


Suositeltavat tuotteet

Minimoi bakteerien leviäminen ja hoida samalla käsiäsi käyttämällä Tork erittäin mietoa vaahtosaippuaa. Tämä erittäin hoitava saippua ehkäisee ihoärsytystä ja sisältää kosteuttavia sekä hoitavia ainesosia, joiden ansiosta se suojaa usein pestäviä ja kuivattavia käsiä. Vähennä bakteerien leviämistä edelleen ilman kosketusta toimivalla Tork annostelijalla vaahtosaippualle, jossa on Intuition™-sensori. Annostelija annostelee tietyn määrän ihonhoitotuotetta automaattisesti.

Tork annostelija vaahtosaippualle – Intuition™ Sensor

Tork annostelija vaah...

Tuotenro : 561600

Tork Extra Mild vaahtosaippua

Tork Extra Mild vaaht...

Tuotenro : 520701

Käsipyyhkeet


Mitään ei voi jättää sattuman varaan kriittisissä ympäristöissä, joissa käsiä on pestävä usein. Ihonhoidon on oltava ihoystävällistä ja hygieenistä. Miellyttävän puhtaat, kuivat kädet ovat turvalliset ja varmat kädet. Hellävaraisilla Tork Matic® Soft Käsipyyhkeillä kuivaat kädet niitä ärsyttämättä. Automaattinen Tork Matic® Annostelija rullakäsipyyhkeelle – Intuition™ sensor annostelee pyyhkeet yksi kerrallaan ilman kosketusta. Näin varmistetaan hygienia ja hallitaan kulutusta. Voit myös valita annostelijaan haluamasi kokoisen yksittäispyyhkeen.

Tork Matic® annostelija rullakäsipyyhkeelle – Intuition™ Sensor H1, valkoinen

Tork Matic® annosteli...

Tuotenro : 551100

Tork Matic® Soft rullakäsipyyhe Advanced

Tork Matic® Soft rull...

Tuotenro : 290067