Healthcare 3.tif

Pesupiste

Pesupisteemme on täysin varustettu käsihygienian noudattamisen helpottamiseksi. Hoitohenkilökunta saa täydellisen tuen aina, kun käsihygieniaa tarvitaan, aivan potilaan vierellä. Usein käsiään pesevät arvostavat mietoja ihonhoitotuotteitamme. Vaahto- ja nestesaippuamme, etanolipitoiset desinfiointiaineet ja emulsiot puhdistavat, desinfioivat ja kosteuttavat kädet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Pehmeisiin käsipyyhkeisiin kuivaat kädet niitä ärsyttämättä. Ja kompaktit, yhden arkin kerrallaan annostelevat käsipyyhkeiden ja ihonhoitotuotteiden annostelijamme sinetöityine täyttöpakkauksineen varmistavat hygienian ja ehkäisevät bakteerien leviämistä.

Saippua


Suositeltavat tuotteet

Tork Erittäin miedon vaahtosaippuan hellävarainen koostumus tarjoaa ihanteellista käyttömukavuutta henkilökunnalle ja potilaille. Erittäin mieto koostumus on dermatologisesti testattu, ja ihoa hoitavat ainesosat pitävät huolta herkästä ihosta, kun käsiä pestään toistuvasti.
Kun haluat joustavan kumppanin edistämään käsihygienian noudattamista potilashuoneissa ja hiljaisuus on tärkeintä, ota käyttöön Tork annostelija vaahtosaippualle, jossa on ilman kosketusta toimiva Intuition™-sensor tai manuaalinen annostelu.

Tork annostelija vaahtosaippualle – Intuition™ Sensor

Tork annostelija vaah...

Tuotenro : 561600

Tork Extra Mild vaahtosaippua

Tork Extra Mild vaaht...

Tuotenro : 520701

Käsipyyhkeet


Käsien kuivaaminen on tärkeä osa infektioiden ehkäisyä, koska huonosti kuivatut kädet voivat siirtää bakteereita kosteuden takia. Hyvin suunnitellut Tork Xpress™ Multifold käsipyyheannostelijat sopivat ahtaisiin tiloihin ja tuovat paperia sinne, missä sitä tarvitaan. Täytä annostelija Tork Advanced- tai Premium-papereilla, ja saat pehmeää, hellävaraista imukykyä, jota usein käsiään pesevät arvostavat. 
Hyvin kuivatut kädet ovat turvallisemmat kädet. 

Tork Xpress® -annostelija Multifold-käsipyyhkeelle

Tork Xpress® -annoste...

Tuotenro : 552000

Tork Xpress® Soft Multifold käsipyyhe

Tork Xpress® Soft Mul...

Tuotenro : 100288

Kosteusvoide


Suositeltavat tuotteet

Jatkuvasti käsiään pesevien on muistettava hoitaa myös omia käsiään. Suojaa käsiäsi hajusteettomalla Tork Hand & Body Lotionilla. Täyteläiset, pehmentävät ja kosteuttavat ainesosat tekevät käsistä pehmeät ja ravitun tuntuiset. Tork Mini annostelija on kompakti ja näin helposti erotettavissa suuremmista saippua- ja desinfiointijärjestelmistä. Täytät sinetöityjä täyttöpulloja nopeasti ja samalla vähennät bakteerien leviämisen vaaraa.

Tork Mini annostelija nestesaippualle

Tork Mini annostelija...

Tuotenro : 561000

Tork hajusteeton käsi- ja vartalovoide

Tork hajusteeton käsi...

Tuotenro : 420202

WC-paperi


Suositeltavat tuotteet

Tehosta hygieniaa ja vähennä käyttöä jopa 40 % Tork SmartOne® -järjestelmällä. Kun pyyhkeet annostellaan yksi kerrallaan, kosket vain siihen arkkiin, mitä käytät, ja kulutuskin vähenee. Käytä täyttöön Tork Advanced -pyyhettä, kun haluat huoletonta hygieniaa.

Tork SmartOne® WC-rulla

Tork SmartOne® WC-rulla

Tuotenro : 472242