Healthcare 2.tif

Terveydenhuolto

Jokainen terveydenhuoltolaitos on sitoutunut parantamaan potilaidensa elämänlaatua. Käsihygieniajärjestelmämme on suunniteltu erityisesti hoitohenkilöstölle vähentämään infektiovaaraa. Näin työtovereittesi on helpompi hoitaa hygienia-asiat ja keskittyä siihen, mitä on todella tärkeää: erinomaiseen potilaiden hoitoon. Miten me voimme auttaa sinua pitämään paremmin huolta tiimistäsi, potilaistasi ja laitoksestasi?

Katso terveydenhuoltoalan tuotteemme, palvelumme ja suosituksemme

Potilaiden hoito

Autamme sinua potilaiden hoidossa sekä hoitajien ja vierailijoiden hygienian ylläpidossa tarjoamalla täydellisen valikoiman hoitotuotteita käsien ja pintojen hygieniaan. Miedot saippuamme, pehmeät monikäyttöpyyhkeet, tehokkaat desinfiointiaineet ja kosteusvoiteet sopivat jokaiseen hetkeen potilashuoneessa. Kun lähettyvillä on lisäksi moderneja, hygieenisiä annostelijoitamme, sääntöjä noudatetaan paremmin ja vältytään infektioilta.
Suosituksemme

Vuodeosasto

Luo kodinomainen vapaus vuodeosaston hygieniastandardeilla. Tukeaksemme sinua herkkien potilaiden hoidossa – ja infektioiden leviämisen ehkäisyssä – voimme auttaa sinua määrittämään, missä käsihygienia toimii parhaiten. Tutustu usein toistuvaan pesuun tarkoitettujen pehmeiden pyyhkeiden ja hellävaraisten ihonhoitotuotteiden täydelliseen valikoimaan. Tutustu myös houkutteleviin annostelijoihimme, joiden muotoilu on raikas ja jotka on helppo pitää puhtaina. Ne voi myös lukita avaimella, mikä edistää turvallisuutta ja hyvää hygieniaa.
Suosituksemme

Leikkaussalin peseytymistila

Hygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomioita ennen leikkauksia ja niiden jälkeen. Leikkaussalien peseytymistilojen standardit ovat kiistattoman tiukkoja ja välttämättömiä infektioiden ehkäisemiseksi. Käsihygieniasuosituksemme täyttävät korkeimmatkin standardit ja noudattavat vakiintuneita leikkaussalin peseytymistilan käytäntöjä, joiden ansiosta hoitohenkilökunta ei aiheuta haittaa hoidettaville. Tuotteemme tehoavat bakteereihin, mutta samalla myös suojaavat ihoa. Jatkuvasti käsiään pesevä tai desinfioiva hoitohenkilö tietää, miten tärkeää hyvä ihonhoito voi olla.
Suosituksemme

Toimenpidehuone

Toimenpidehuoneet ovat kiireisiä paikkoja. Jokaisen uuden potilaan ja hoitajan sekä uuden pintakosketuksen myötä bakteerien leviämisen riski moninkertaistuu. Hygienian ylläpitäminen ennen jokaisen potilaan hoitoa, hoidon aikana ja sen jälkeen on ainoa tapa pysäyttää infektioiden leviäminen. Jatkuvasti käsiään pesevät henkilöt arvostavat hellävaraisia ja silti tehokkaita ihonhoitotuotteitamme sekä pehmeitä käsipyyhkeitämme. Tilaa on vähän, minkä takia annostelijamme ovat kompakteja ja helppokäyttöisiä. 
Suosituksemme

Yleiset saniteettitilat

Hyvien hygieniastandardien ylläpito yleisissä saniteettitiloissa on helpompaa vähän ylläpitoa vaativien hygieniajärjestelmien avulla. Kun kävijöitä on runsaasti, hyvä hygienia voidaan varmistaa nopeasti täytettävillä, sinetöidyillä täyttöpakkauksilla ja suuren kapasiteetin annostelijoilla. Näin henkilöstön aikaa vapautuu tärkeämpiin tehtäviin. Käytä yksittäisarkkisia monikäyttöpyyhkeitämme roiskeiden nopeaan pyyhintään, käsien kuivaamiseen ja jätemäärän vähentämiseen.
Suosituksemme

Pesupiste

Pesupisteemme on täysin varustettu käsihygienian noudattamisen helpottamiseksi. Hoitohenkilökunta saa täydellisen tuen aina, kun käsihygieniaa tarvitaan, aivan potilaan vierellä. Usein käsiään pesevät arvostavat mietoja ihonhoitotuotteitamme. Vaahto- ja nestesaippuamme, etanolipitoiset desinfiointiaineet ja emulsiot puhdistavat, desinfioivat ja kosteuttavat kädet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Pehmeisiin käsipyyhkeisiin kuivaat kädet niitä ärsyttämättä. Ja kompaktit, yhden arkin kerrallaan annostelevat käsipyyhkeiden ja ihonhoitotuotteiden annostelijamme sinetöityine täyttöpakkauksineen varmistavat hygienian ja ehkäisevät bakteerien leviämistä.
Suosituksemme

Haluatko tietää enemmän muista painopistealueista?

Koulut

Koulut

Tutustu Maxin käsienpesukouluun. Hauska ja innostava opetusmateriaali, joka opettaa oppilaita ymmärtämään käsien pesun ja kuivaamisen merkityksen oikeaan aikaan. (6-12 vuotta.) Suosituksemme
Kitchen.tif

Keittiö

Keittiön, ravintolan, baarin tai kahvilan pitäminen hygieenisenä ja raikkaan näköisenä on helpompaa juuri tarkoitukseensa valmistetuilla puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Kaikki tehtävät ruokailutilojen pyyhinnästä takatilojen puhdistukseen sujuvat nopeasti ja luotettavasti tarkoituksiinsa tehdyillä puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Suosituksemme
Wiping and Cleaning 1.tif

Pyyhintä ja puhdistus

Pysyttele päivittäisten tehtäviesi tasalla käyttämällä kestäviä ja hygieenisiä pyyhkeitä ja annostelijoita, kun tarkoituksena on pyyhkiä öljyroiskeita tai antaa pinnalle loppusilaus. Me tarjoamme mitä tarvitset, kun tarvitset sitä. Näin sinä voit keskittyä sinulle tärkeimpään. Suosituksemme