Healthcare 2.tif

Terveydenhuolto

Jokainen terveydenhuoltolaitos on sitoutunut parantamaan potilaidensa elämänlaatua. Käsihygieniajärjestelmämme on suunniteltu erityisesti hoitohenkilöstölle vähentämään infektiovaaraa. Näin työtovereittesi on helpompi hoitaa hygienia-asiat ja keskittyä siihen, mitä on todella tärkeää: erinomaiseen potilaiden hoitoon. Miten me voimme auttaa sinua pitämään paremmin huolta tiimistäsi, potilaistasi ja laitoksestasi?

Katso terveydenhuoltoalan tuotteemme, palvelumme ja suosituksemme

Potilaiden hoito

Autamme sinua potilaiden hoidossa sekä hoitajien ja vierailijoiden hygienian ylläpidossa tarjoamalla täydellisen valikoiman hoitotuotteita käsien ja pintojen hygieniaan. Miedot saippuamme, pehmeät monikäyttöpyyhkeet, tehokkaat desinfiointiaineet ja kosteusvoiteet sopivat jokaiseen hetkeen potilashuoneessa. Kun lähettyvillä on lisäksi moderneja, hygieenisiä annostelijoitamme, sääntöjä noudatetaan paremmin ja vältytään infektioilta.
Suosituksemme

Vuodeosasto

Luo kodinomainen vapaus vuodeosaston hygieniastandardeilla. Tukeaksemme sinua herkkien potilaiden hoidossa – ja infektioiden leviämisen ehkäisyssä – voimme auttaa sinua määrittämään, missä käsihygienia toimii parhaiten. Tutustu usein toistuvaan pesuun tarkoitettujen pehmeiden pyyhkeiden ja hellävaraisten ihonhoitotuotteiden täydelliseen valikoimaan. Tutustu myös houkutteleviin annostelijoihimme, joiden muotoilu on raikas ja jotka on helppo pitää puhtaina. Ne voi myös lukita avaimella, mikä edistää turvallisuutta ja hyvää hygieniaa.
Suosituksemme

Leikkaussalin peseytymistila

Hygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomioita ennen leikkauksia ja niiden jälkeen. Leikkaussalien peseytymistilojen standardit ovat kiistattoman tiukkoja ja välttämättömiä infektioiden ehkäisemiseksi. Käsihygieniasuosituksemme täyttävät korkeimmatkin standardit ja noudattavat vakiintuneita leikkaussalin peseytymistilan käytäntöjä, joiden ansiosta hoitohenkilökunta ei aiheuta haittaa hoidettaville. Tuotteemme tehoavat bakteereihin, mutta samalla myös suojaavat ihoa. Jatkuvasti käsiään pesevä tai desinfioiva hoitohenkilö tietää, miten tärkeää hyvä ihonhoito voi olla.
Suosituksemme

Toimenpidehuone

Toimenpidehuoneet ovat kiireisiä paikkoja. Jokaisen uuden potilaan ja hoitajan sekä uuden pintakosketuksen myötä bakteerien leviämisen riski moninkertaistuu. Hygienian ylläpitäminen ennen jokaisen potilaan hoitoa, hoidon aikana ja sen jälkeen on ainoa tapa pysäyttää infektioiden leviäminen. Jatkuvasti käsiään pesevät henkilöt arvostavat hellävaraisia ja silti tehokkaita ihonhoitotuotteitamme sekä pehmeitä käsipyyhkeitämme. Tilaa on vähän, minkä takia annostelijamme ovat kompakteja ja helppokäyttöisiä. 
Suosituksemme

Yleiset saniteettitilat

Hyvien hygieniastandardien ylläpito yleisissä saniteettitiloissa on helpompaa vähän ylläpitoa vaativien hygieniajärjestelmien avulla. Kun kävijöitä on runsaasti, hyvä hygienia voidaan varmistaa nopeasti täytettävillä, sinetöidyillä täyttöpakkauksilla ja suuren kapasiteetin annostelijoilla. Näin henkilöstön aikaa vapautuu tärkeämpiin tehtäviin. Käytä yksittäisarkkisia monikäyttöpyyhkeitämme roiskeiden nopeaan pyyhintään, käsien kuivaamiseen ja jätemäärän vähentämiseen.
Suosituksemme

Pesupiste

Pesupisteemme on täysin varustettu käsihygienian noudattamisen helpottamiseksi. Hoitohenkilökunta saa täydellisen tuen aina, kun käsihygieniaa tarvitaan, aivan potilaan vierellä. Usein käsiään pesevät arvostavat mietoja ihonhoitotuotteitamme. Vaahto- ja nestesaippuamme, etanolipitoiset desinfiointiaineet ja emulsiot puhdistavat, desinfioivat ja kosteuttavat kädet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Pehmeisiin käsipyyhkeisiin kuivaat kädet niitä ärsyttämättä. Ja kompaktit, yhden arkin kerrallaan annostelevat käsipyyhkeiden ja ihonhoitotuotteiden annostelijamme sinetöityine täyttöpakkauksineen varmistavat hygienian ja ehkäisevät bakteerien leviämistä.
Suosituksemme

Haluatko tietää enemmän muista painopistealueista?

Dining.tif

Kattaus

Viimeistele ravintolasi tunnelma ja vaikutelma, yhdistelemällä teemaasi sopivilla lautasliinoilla ja kattaustuotteilla. Täydennä lautasliinoilla ja kattaustuotteilla ravintolaasi oikean vaikutelman ja tunnelman. Tarjoatpa sitten asiakkaillesi välipaloja, juomia tai viiden ruokalajin aterioita, voit säästää aikaa ja rahaa tuotteillamme jotka lisäävät tehokkuutta ja toimivuutta. Suosituksemme
Wiping and Cleaning 1.tif

Pyyhintä ja puhdistus

Pysyttele päivittäisten tehtäviesi tasalla käyttämällä kestäviä ja hygieenisiä pyyhkeitä ja annostelijoita, kun tarkoituksena on pyyhkiä öljyroiskeita tai antaa pinnalle loppusilaus. Me tarjoamme mitä tarvitset, kun tarvitset sitä. Näin sinä voit keskittyä sinulle tärkeimpään. Suosituksemme
Kitchen.tif

Keittiö

Keittiön, ravintolan, baarin tai kahvilan pitäminen hygieenisenä ja raikkaan näköisenä on helpompaa juuri tarkoitukseensa valmistetuilla puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Kaikki tehtävät ruokailutilojen pyyhinnästä takatilojen puhdistukseen sujuvat nopeasti ja luotettavasti tarkoituksiinsa tehdyillä puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Suosituksemme

Tietoa

Essity on johtava globaali hygienia- ja terveysalan yritys, joka on omistautunut parantamaan hyvinvointia tuotteillaan ja ratkaisuillaan. Nimi Essity tulee englannin kielen sanoista essentials ja necessities. Kestävä liiketoimintamallimme luo arvoa ihmisille ja ympäristölle. Myymme tuotteitamme ja ratkaisujamme noin 150 maassa johtavilla globaaleilla brändeillämme TENA ja Tork sekä muilla vahvoilla brändeillämme, kuten Jobst, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda ja Zewa. Essityllä on noin 48 000 työntekijää ja vuonna 2017 sen nettomyynti oli 109 mrd. SEK (11,3 mrd. EUR). Yrityksen pääkonttori on Tukholmassa ja yritys on listattu Tukholman pörssissä. Lisätiedot www.essity.com.

Tietosuojakäytäntö

Käyttöehdot

Evästekäytäntö


Ota yhteyttä

Oy Essity Finland Ab
Itsehallintokuja 6
02600 Espoo

Puhelin: +358 9 506 881
tork.fi@essity.com

Seuraa meitä

YouTube-social-squircle_red_128px.png                                                                                                                                                                                                                                        Tork Pinterest logo.png                                                                                                                                                                                                                                               LinkedinLogo.png