Tork Reflex 2015 0434.tif

Kannettava Reflex-vetopyyheannostelija

Ei enää irrallisten paperirullien aiheuttamaa sotkua, kun valitset tämän kannettavan, yksittäisiä arkkeja annostelevan vetopyyheannostelijan. Tukevan kahvan avulla kantaminen tai vaunuihin/tuoleihin kiinnittäminen on helppoa. Annostelija on roiskeenkestävä ja täysin suljettu, ja näin paperi pysyy suojassa. Lisäksi yksi arkki kerrallaan -ominaisuuden ansiosta kulutus ja jätemäärä vähenevät.

Kannettava Reflex-vetopyyheannostelija


Suositeltavat tuotteet

Ei enää irrallisten paperirullien aiheuttamaa sotkua, kun valitset tämän kannettavan, yksittäisiä arkkeja annostelevan vetopyyheannostelijan. Tukevan kahvan avulla kantaminen tai vaunuihin/tuoleihin kiinnittäminen on helppoa. Annostelija on roiskeenkestävä ja täysin suljettu. Näin paperi pysyy suojassa. Lisäksi yksi arkki kerrallaan -ominaisuuden ansiosta kulutus ja jätemäärä vähenevät.

Tork Reflex™ Vetopyyhe Plus

Tork Reflex™ Vetopyyh...

Tuotenro : 473472

Tork Kannettava Mini Vetopyyheannostelija


Suositeltavat tuotteet

Lisää tehokkuutta kiireisissä tiloissa kannettavalla Mini Vetopyyheannostelijalla. Se on kevyt, voidaan pestä astianpesukoneessa ja on valmis kulkemaan mukana. Kanna tai kiinnitä. Voit käyttää yhtä annostelijaa useissa paikoissa, kun käytössäsi on ylimääräisiä kiinnityspisteitä myyntitiskeille tai seinille kiinnitykseen. 

Tork Starter Pack kannettava Mini vetopyyheannostelijalle

Tork Starter Pack kan...

Tuotenro : 658001

Tork paperipyyhe

Tork paperipyyhe

Tuotenro : 100130

Tork Handy box


Suositeltavat tuotteet

Ota suuri kapasiteetti mukaan kannettavalla Handy boxilla. Tässä pahvilaatikkoannostelijassa on älykäs kahva, jonka ansiosta sitä on helppo kantaa joka paikkaan. Näin sinulla on aina suojassa olevia puhdistusliinoja käden ulottuvilla. Se on suunniteltu yksi puhdistusliina kerrallaan -annosteluun, joka auttaa hallitsemaan kulutusta ja vähentämään jätettä.

Tork puhdistusliina vaativaan käyttöön

Tork puhdistusliina v...

Tuotenro : 530175

Tork Handy Bucket


Suositeltavat tuotteet

Käytä kannettavaa Handy bucket -sankoa ja ota aina uusi kostea puhdistusliina käyttöön, missä sitä tarvitsetkin. Sanko on suunniteltu sisällön säilyttämiseen ja puhdistusliinojen pitämiseen kosteina pidempiä aikoja. Se annostelee yhden puhdistusliinan kerrallaan. Tämä kestävä sanko voidaan täyttää aina vain uudelleen, minkä ansiosta sen on erittäin kustannustehokas. Voit jopa lisätä oman lempikoostumuksesi. 

Tork Erikoispuhdistusliina Handy Bucket -sangossa

Tork Erikoispuhdistus...

Tuotenro : 190492

Tork Erikoispuhdistusliina

Tork Erikoispuhdistus...

Tuotenro : 190491