Easy handling.tif

Tork Easy Handling™

Ergonominen muotoilu ja Tork Easy Handling™ -ominaisuudet tekevät laatikkojemme ja pussiemme käsittelystä helpompaa. Siivousliikkeen henkilöstö säästää aikaa ja vaivaa. Rutiinitehtävät hoituvat nopeasti ja mukavasti. Näin aikaa ja energiaa säästyy tärkeämpiin töihin. Tutkittuamme asiaa olemme havainneet, että Tork-kuljetuspakkausta käsitellään useita kertoja ennen kuin tuotteet puretaan pakkauksesta ja niitä käytetään. Lisäksi tiedämme, että työperäiset terveysongelmat ovat yleisiä siivoustyöntekijöiden parissa vaativan työympäristön ja raskaiden fyysisten työtehtävien takia. Kun hygieniatuotteiden pakkauksia on paljon käsiteltävänä viikoittain, ajattelimme, että voimme todella saada paljon aikaan kehittämällä kuljetuspakkauksia. Biometrisiä tietoja ja ergonomiaa käyttämällä varmistamme, että löydämme mahdollisimman käyttäjäystävälliset ratkaisut. Tällä hetkellä meillä on sarja kuljetuspakkausratkaisuja, joiden avulla loppuasiakkaidemme työelämästä tulee nopeampaa, helpompaa ja ergonomisempaa.

Tork Easy Handling pakkaus


Saatavilla rulla- ja arkkipyyhkeille sekä WC-paperille

Siivoojat tekevät päivän mittaan fyysistä työtä, joka voi rasittaa kehoa. Jos kevennät tiimisi taakkaa, jokainen voittaa vähentyneiden selkäkipujen ja tehostuneen toiminnan kautta. Siksi Tork Easy Handling laatikossa on kätevät kahvat, joiden avulla kantaminen onnistuu yhdellä tai kahdella kädellä. Laatikon rei’itys helpottaa avaamista, litistämistä ja hävittämistä.

Tork Extra Soft Singlefold käsipyyhe

Tork Extra Soft Singl...

Tuotenro : 100278

Tork Singlefold käsipyyhe

Tork Singlefold käsip...

Tuotenro : 290163

Tork Easy Handling muovipussi


Saatavilla arkkipyyhkeille ja Tork SmartOne® -WC-paperille.

Kun aikaa ja säilytystilaa on vähän, et halua pakkauksen vievän yhtään ylimääräistä aikaa tai tilaa. Siksi Tork Easy Handling -muovipussin sivuilla ja yläosassa on rei’itetyt aukot avaamista helpottamassa. Kun pussi vielä painuu kokoon, se vie mahdollisimman vähän hyllytilaa ja tyhjän pussin hävittäminen on yksinkertaista. Tiimisi iloitsee myös älykkäästä kahvasta, joka helpottaa kantamista.

Tork Xpress® Extra Soft Multifold  käsipyyhe

Tork Xpress® Extra So...

Tuotenro : 100297

Tork Xpress® Soft Multifold käsipyyhe

Tork Xpress® Soft Mul...

Tuotenro : 120289