Pyyhintä ja puhdistus

Auta asiakkaitasi saamaan paras mahdollinen puhdistustulos mahdollisimman vähällä vaivalla. Katso laajaa ammattimaisten puhdistusliinojen valikoimaamme. Jokainen puhdistusliina on valmistettu juuri omaan erityistehtäväänsä. Työ tulee tehdyksi nopeammin ja vähemmällä vaivalla, kun valitset siihen juuri oikean puhdistusliinan.
Valitse oikea puhdistusliina
Valitse oikea annostelija

Pyyhintä ja puhdistus

Pyyhintä tuotantoalueella

Roiskeiden pyyhintä, nesteiden imeyttäminen ja lian ja pölyn poistaminen ovat tavallisia tuotantoa edeltäviä toimia. Mitä nopeammin ne saadaan tehdyksi, sitä nopeammin itse työ voi alkaa. Monipuoliset, erilaisiin käyttöihin suunnatut puhdistusliinamme ovat vahvoja, joustavia ja imukykyisiä. Ne ovat täydellinen ratkaisu, kun halutaan pitää työkalut kuivina, pinnat tahrattomina ja monimutkaiset osat toimivina. Ja kun annostelija on lähettyvillä, ei uuden puhdistusliinan löytäminen tuota ongelmia.
Suosituksemme

Puhdistus

Säännöllinen ylläpito, kuten lian ja itsepäisten tahrojen poistaminen pinnoilta, laitteista ja työkaluista, pitää seisonta-ajan mahdollisimman lyhyenä. Pyyhkeemme – joko kuivina tai veden, liuottimien tai pesuaineiden kanssa käytettyinä – auttavat puhdistuksessa. Puhdistusliinamme ovat paperia kestävämpiä ja kestävät näin pidempään. Nopeatoimisina ne säästävät aikaa ja rahaa.
Suosituksemme

Kiillottaminen

Mikä tahansa pinta saadaan kiiltämään käyttämällä kiillotusainetta ja hankaamalla kiillotusliinalla. Tärkeintä on käyttää tarkoitukseen tehtyä pyyhettä, joka on riittävän pehmeä naarmuuntumisen välttämiseksi. Kiillotusaine on kuitenkin saatava leviämään vaivatta. Kestävät, tarkoitukseensa tehdyt kiillotusliinat imevät ja vapauttavat kiillotusainetta tasaisesti. Työn suorittaminen on nopeampaa ja tehokkaampaa, ja myös lopputulos on parempi. 
Suosituksemme

Pesupiste

Säästä aikaa työntekijöiden läheisyyteen sijoitetuilla Tork pesupisteillä. Mitä nopeammin kädet pestään ja kuivataan, sitä nopeammin seuraava tehtävä voi alkaa.
Suosituksemme

Saniteettitila

Tork tarjoaa monia erilaisia korkealaatuisia tuotteita saniteettitiloihin. Tuotteiden avulla huolehdit asiakkaistasi ja työntekijöistäsi. Löydät kaikki hygieeniset, kätevät, suurikapasiteettiset ja kustannustehokkaat järjestelmät saniteettitilojen valikoimastamme.
Suosituksemme