FSC.tif

Siivousliikkeet

Olitpa toimitilajohtaja tai siivoushenkilöstön jäsen, me haluamme tehdä elämästäsi hiukan helpompaa. Me tarjoamme siivousyrityksille ja jälleenmyyjille täydellisen Tork-puhdistustuotevalikoiman, annostelijat ja myynninedistämistyökalut. Kaikki, mitä teemme, on suunniteltu auttamaan sinua ja asiakkaitasi hoitamaan joka yritykselle tarpeelliset peruspuhdistustehtävät nopeasti. Kun tämä on tehty, kaikilla on enemmän aikaa siihen, mikä on tärkeintä asiakkaille.

Tork Värikoodattu siivousliina


Tork Värikoodattua siivousliinaa on saatavana neljä eri värivaihtoehtoa. Näin voit pitää tehtävät erillään ja estää bakteerien leviämisen. Ne eivät repeydy toistuvassakaan käytössä ja ovat ISEGA-sertifioituja pyyhintään elintarvikekäytössä.

Tork värikoodattu siivousliina

Tork värikoodattu sii...

Tuotenro : 194450

Tork Värikoodattu Siivousliina

Tork Värikoodattu Sii...

Tuotenro : 194650

Tork kosteat puhdistusliinat


Tork kostea puhdistusliina puhdistaa pinnat poistaen helposti lian, öljyn ja rasvan. Puhdistusliina on ihoystävällinen ja tuoksuton. Se on saatavilla kätevässä, kannettavassa sankoannostelijassa.

Tork kosteat pintojenpuhdistusliinat

Tork kosteat pintojen...

Tuotenro : 190594

Tork Vetopyyherulla


Tork vetopyyherulla M2 -järjestelmä on monikäyttöinen paperi käsille ja pinnoille, joka hoitaa kaiken tyyppiset kevyet puhdistus- ja pyyhintätehtävät.

Tork Vetopyyheannostelija

Tork Vetopyyheannoste...

Tuotenro : 559000

Tork Plus vetopyyhe

Tork Plus vetopyyhe

Tuotenro : 101250

Tork puhdistusliina


Pesuaineiden ja liuottimien kanssa työskenneltäessä Tork puhdistusliina ja W4-järjestelmä tarjoavat vahvoja, imukykyisiä puhdistusliinoja, jotka kestävät toistuvassakin käytössä. Ne ovat myös pehmeitä ja joustavia. Täydellisiä pienten ja tasaisten kohteiden puhdistamiseen.

Tork annostelija arkitetuille pyyhkeille/liinoille

Tork annostelija arki...

Tuotenro : 654000

Haluatko tietää enemmän muista painopistealueista?

ImageDesignLine_original.jpg

Saniteettitila

Oikean vaikutelman luominen ja asiakkaista sekä työtovereista huolehtiminen on helppoa, kun käytät saniteettitiloihin tarkoitettuja korkealaatuisia tuotteitamme. Kaikki suositukset on järjestetty niin, että yrityksesi tarpeet ovat ensisijaisia. Valitseminen on helppoa, kun käytät kokeiltuja ja testattuja yhdistelmiämme. Olemme jaotelleet suositukset seuraavasti: Suosituksemme
Kitchen.tif

Keittiö

Keittiön, ravintolan, baarin tai kahvilan pitäminen hygieenisenä ja raikkaan näköisenä on helpompaa juuri tarkoitukseensa valmistetuilla puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Kaikki tehtävät ruokailutilojen pyyhinnästä takatilojen puhdistukseen sujuvat nopeasti ja luotettavasti tarkoituksiinsa tehdyillä puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Suosituksemme
Wiping and Cleaning 1.tif

Pyyhintä ja puhdistus

Pysyttele päivittäisten tehtäviesi tasalla käyttämällä kestäviä ja hygieenisiä pyyhkeitä ja annostelijoita, kun tarkoituksena on pyyhkiä öljyroiskeita tai antaa pinnalle loppusilaus. Me tarjoamme mitä tarvitset, kun tarvitset sitä. Näin sinä voit keskittyä sinulle tärkeimpään. Suosituksemme