Food industry.tif

Elintarviketeollisuus

Jokapäiväinen haaste on työskennellä nopeasti ja tehokkaasti ja pitää samalla kaikki pinnat ja laitteet tahrattoman puhtaina. Me autamme suoriutumaan puhdistuksesta nopeammin tarjoamalla juuri sinun liiketoiminnallesi sopivia tuotteita. Tehostamme puhdistustoimiasi ja teemme laitteiden, keittiövälineiden, pintojen ja käsien puhdistuksesta nopeampaa. Näin sinä saat enemmän aikaa siihen, mistä liiketoiminnassasi on oikeasti kyse – ruuan valmistukseen ja asiakkaiden palveluun.

Katso suosituksemme elintarviketeollisuudelle

Pyyhintä tuotantoalueilla

Pidä tuotantoalueet sujuvasti toimivina puhdistusliinoilla, jotka imevät nopeasti roiskeet ja poistavat ruokajäämät. Täydellinen valikoimamme kattaa elintarvikekäyttöön hyväksytyt puhdistusliinat ja roiskeenkestävät annostelijat, joilla kaikki sujuu hygieenisesti ja kätevästi. Käsienpesu, keittiövälineiden kiillotus, pintojen pyyhintä – kaikki keittiön tuottavuuteen vaikuttavat toimet – meillä on se, mitä tarvitset.
Suosituksemme

Puhdistus

Saat hygieenisiä tuloksia tehokkaammin ja pidät laitteet käynnissä ja puhtaina. Pidä lähettyvilläsi kestäviä, elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä pyyhkeitä ja hygieenisiä annostelijoita. Näin vaativat hankaus- ja säännölliset ylläpitotehtävät tulevat tehdyiksi nopeammin. Ja sinä voit keskittyä tärkeimpään – ruuanlaittoon.
Suosituksemme

Pesupiste

Auta tiimiäsi käyttämään enemmän aikaa tuotantolinjalla, kun kädet pestään perusteellisesti, kätevästi ja tehokkaasti. Pesupistesuosituksemme voivat auttaa sinua estämään bakteerien leviämisen ennen työvuoroa, sen aikana ja jälkeen.
Suosituksemme