foodservice_washroom_wow_us_original.jpg

Vaikuttavaa tyyliä

Kun asiakkaat haluavat puhua saniteettitilassa käynnistään jälkikäteen, sisustus on varmasti erikoislaatuinen. Haluatko luoda yrityksestäsi upean vaikutelman, joka jää pysyvästi asiakkaan mieleen? Tuotteillamme luot vaikuttavan tyylin ja täydennät ylellisen saniteettitilan viimeistelyn ja materiaalit. Upea sisustus ei jää huomaamatta. Poikkeuksellisen hyvä huolehtiminen asiakkaista alkaa tästä.

Käsipyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Puhtaat linjat ja pehmeät pinnat sopivat saumattomasti saniteettitilaan. Image Design pitää saniteettitilasi toiminnassa ja imagosi edustavana. Tyylikäs, ruostumaton teräs ja sormenjälkisuojaus näyttää hyvältä ja on helppo pitää puhtaana.

WC-paperi


Suositeltavat tuotteet

Kun haluat antaa oikeanlaisen vaikutelman, suosittelemme Tork Soft -pyyhettä. Käytä Tork Mini Jumbo annostelijaa, kun etsit yhtenäistä ja modernia tyyliä. Siinä on riittävästi kapasiteettia takaamaan, että paperia on aina saatavilla.

Saippua


Suositeltavat tuotteet

Puhtaat linjat ja pehmeät pinnat sopivat saumattomasti saniteettitilaan. Image Design pitää saniteettitilasi toiminnassa ja imagosi edustavana. Tyylikäs, ruostumaton teräs ja sormenjälkisuojaus näyttää hyvältä ja se on helppo pitää puhtaana.

Ilmanraikastus


Suositeltavat tuotteet

Ensivaikutelma on tärkeä. Toivota vieraasi tervetulleiksi saniteettitilaan Tork Citrus ilmanraikastimen miellyttävällä tuoksulla. Tork annostelija ilmanraikastimelle annostelee huomaamattomasti ilmaan korkealuokkaista, erityislaatuista tuoksuöljyä. Tuoksuöljy poistaa hajuja ja raikastaa ilmaa pitkäkestoisesti. Näin teet saniteettitilassa käynnistä joka suhteessa miellyttävän kokemuksen.

Roskakori


Suositeltavat tuotteet

Täydennä saniteettitilan tyyliä ja mukavuutta suuren kapasiteetin 40-litraisella Tork roska-astialla. Sen houkutteleva muotoilu pitää jätteet piilossa – ja ympäristö pysyy siistinä. Roska-astia on helppo pitää puhtaana, tyhjentää ja täyttää kestävillä, luotettavilla Tork roskapusseilla.

Roska-astia saniteettitiloihin


Suositeltavat tuotteet

Huomaamaton Tork roska-astia saniteettitiloihin on saatavissa myös mallina, joka sopii yhteen annostelijoiden kanssa. Siivoaminen on yksinkertaista, sillä Tork roskapussit saniteettitiloihin on helppo poistaa ja vaihtaa.