IgorE-20150411-0587_white.tif

Itsepalvelu

Itsepalveluasiakkaiden pitäminen liikkeellä voi olla haasteellista hygienian kannalta, kun heille samalla annetaan heidän haluamansa vaihtoehto. Täytön, jätehuollon ja varastoinnin on sujuttava mahdollisimman saumattomasti. Älykkäät palvelutuotteemme, esimerkiksi Tork Xpressnap -lautasliina-annostelijajärjestelmä, on suunniteltu toiminnan tehostamiseen. Näin henkilökunnalle jää enemmän aikaa asiakkaiden tyytyväisenä pitämiseen, jopa ruuhka-aikoina.

Lautasliinat


Suositeltavat tuotteet

Vähennä lautasliinojen kulutusta Tork Xpressnap -lautasliina-annostelijoilla vähintään 25 % perinteisiin lautasliina-annostelijoihin verrattuna*. Yksi kerrallaan -annostelu vähentää lautasliinajätettä ja edistää hygieniaa. Sen avulla voit myös säästää säilytystilaa ja vähentää täyttökertojen ja lisätilausten määrää. Saatavilla on eri tyylejä ja värejä. Voit räätälöidä sekä annostelijoita että lautasliinoja yrityskuvasi tehostamiseksi. 
Kun pienempi lautasliina riittää, Tork Xpressnap® Snack -lautasliina-annostelija tarjoaa samat upeat edut kuin Tork Xpressnap® -annostelija, mutta on 60 % pienempi. Se on ihanteellinen pieniin pöytiin ja välipaloille.
*Perinteisiin lautasliina-annostelijoihin verrattuna. 

Tork Xpressnap® lautasliina-annostelija – pähkinä N4

Tork Xpressnap® lauta...

Tuotenro : 273002

Tork Xpressnap® erikoispehmeä, lehtikuvioinen, valkoinen annostelijaliina

Tork Xpressnap® eriko...

Tuotenro : 13670

Pintojen puhdistus ja desinfiointi


Suositeltavat tuotteet

Säästä aikaa ja vaivaa ja ota käyttöön Tork pyyhintäliinat, puhdistusliinat ja annostelijat, joiden avulla pintojen puhdistus ja desinfiointi sujuu tehokkaasti ja nopeasti. Kun valitset oikean puhdistusliinan kuhunkin tehtävään, hygieniatoimet saadaan tehtyä nopeasti. Liinavalikoimaamme kuuluvat myös värikoodatut liinat, jotka auttavat bakteerien leviämisen välttämisessä.

Tork värikoodattu siivousliina

Tork värikoodattu sii...

Tuotenro : 194650

Tork värikoodattu siivousliina

Tork värikoodattu sii...

Tuotenro : 194750