Washroom.tif

Muut alueet

Jokainen kosketuspiste on mahdollisuus tehdä vaikutus vieraisiin. Varmista kätevien hygieniajärjestelmiemme ja lisätarvikkeiden avulla, että joka puolella on raikasta ja puhdasta. Meillä on kaikki mitä tarvitset haluamasi ikimuistoisen ilmapiirin luomiseen ja ylläpitämiseen.

Pintojen puhdistus ja desinfiointi


Suositeltavat tuotteet

Säästä siivoojien aikaa ja vaivaa ja ota käyttöön Tork pyyhintäliinat, puhdistusliinat ja annostelijat, joiden avulla pintojen puhdistus sujuu tehokkaasti ja nopeasti. Kun valitset oikean puhdistusliinan kuhunkin tehtävään, hygieniatoimet saadaan tehtyä nopeasti. Värikoodattujen puhdistusliinojen avulla ehkäiset mm. ristikontaminaation.

Tork värikoodattu siivousliina

Tork värikoodattu sii...

Tuotenro : 194650

Käsien desinfiointi


Suositeltava tuote

Desinfioi ja kosteuta Käsihuuhde-desinfiointiaineellamme. Sillä desinfioi kädet nopeasti, ja lisätty kosteuttava aine auttaa suojaamaan ihoa. Hygienian ylläpito onnistuu ja bakteerien leviäminen estyy, kun käytät desinfiointiainetta yhdessä ilman kosketusta toimivan, kyynärpääpainikkeellisen Tork-annostelijan kanssa.

Tork annostelija nestesaippualle – kyynärpääpainike

Tork annostelija nest...

Tuotenro : 560100

Kasvopyyhe


Suositeltava tuote

Tarjoa vieraille ylimääräistä mukavuutta ja kätevyyttä erikoispehmeillä ja imukykyisillä Tork-kasvopyyhkeillä. Ne on pakattu kompakteihin pahvilaatikoihin ja ovat näin aina saatavilla.

Tork Premium erittäin pehmeä kasvopyyhekuutio

Tork Premium erittäin...

Tuotenro : 140278