Hotel.tif

Hotellit

Tarjoa vieraillesi raikas, puhdas ja miellyttävä vierailu joka päivä. Henkilökohtaisen hygienian hoitotuotteemme, pintojen puhdistus- ja desinfiointiaineet voivat auttaa tiimiäsi suoriutumaan nopeasti puhdistuksesta, ja niin aikaa jää enemmän vieraiden viihtyvyydestä huolehtimiseen.

Katso suosituksemme erilaisiin hotelliympäristöihin

Ruokailu

Luo haluamasi tunnelma ja palvelutaso yhdistelemällä teemaasi sopivat lautasliinat ja kattaustuotteet. Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa, kun käytät tuotteita, jotka tarjoavat kaipaamaasi tehokkuutta ja toimivuutta, olipa valikoimassasi sitten pikaruokaa, juomia tai vaikkapa viiden ruokalajin aterioita.
Suosituksemme

Keittiö

Keittiön, ravintolan, baarin tai kahvilan pitäminen hygieenisenä ja raikkaan näköisenä on helpompaa juuri tarkoitukseensa valmistetuilla puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Kaikki tehtävät ruokailutilojen pyyhinnästä takatilojen puhdistukseen sujuvat nopeasti ja luotettavasti tarkoituksiinsa tehdyillä puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä.
Suosituksemme

Saniteettitila

Hyvä saniteettitilakokemus heijastuu positiivisesti siihen, miten asiakkaasi näkevät yrityksesi. Tarjoamme erilaisia annostelijoita ja täyttöpakkauksia auttaaksemme sinua luomaan oikean vaikutelman.
Suosituksemme

Vierashuoneet

Vieraat tuntevat olonsa kotoisaksi huoneessaan, kun panostat yksityiskohtiin. Henkilökohtaisen hygienian hoitotuotteemme, pintojen puhdistus- ja desinfiointiaineet voivat auttaa vieraitasi viihtymään raikkaassa, puhtaassa ja miellyttävässä ympäristössä, joka päivä.
Suosituksemme

Muut alueet

Jokainen kosketuspiste on mahdollisuus tehdä vaikutus vieraisiin. Varmista kätevien hygieniajärjestelmiemme ja lisätarvikkeiden avulla, että joka puolella on raikasta ja puhdasta. Meillä on kaikki mitä tarvitset haluamasi ikimuistoisen ilmapiirin luomiseen ja ylläpitämiseen.
Suosituksemme

Haluatko tietää enemmän muista painopistealueista?

Kitchen.tif

Keittiö

Keittiön, ravintolan, baarin tai kahvilan pitäminen hygieenisenä ja raikkaan näköisenä on helpompaa juuri tarkoitukseensa valmistetuilla puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Kaikki tehtävät ruokailutilojen pyyhinnästä takatilojen puhdistukseen sujuvat nopeasti ja luotettavasti tarkoituksiinsa tehdyillä puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Suosituksemme
Koulut

Koulut

Tutustu Maxin käsienpesukouluun. Hauska ja innostava opetusmateriaali, joka opettaa oppilaita ymmärtämään käsien pesun ja kuivaamisen merkityksen oikeaan aikaan. (6-12 vuotta.) Suosituksemme
ImageDesignLine_original.jpg

Saniteettitila

Oikean vaikutelman luominen ja asiakkaista sekä työtovereista huolehtiminen on helppoa, kun käytät saniteettitiloihin tarkoitettuja korkealaatuisia tuotteitamme. Kaikki suositukset on järjestetty niin, että yrityksesi tarpeet ovat ensisijaisia. Valitseminen on helppoa, kun käytät kokeiltuja ja testattuja yhdistelmiämme. Olemme jaotelleet suositukset seuraavasti: Suosituksemme