M3-Kitchen-Reflex2018_orginal.jpg

Keittiö

Keittiön, ravintolan, baarin tai kahvilan pitäminen hygieenisenä ja raikkaan näköisenä on helpompaa juuri tarkoitukseensa valmistetuilla puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä. Kaikki tehtävät ruokailutilojen pyyhinnästä takatilojen puhdistukseen sujuvat nopeasti ja luotettavasti tarkoituksiinsa tehdyillä puhdistusliinoilla ja pyyhkeillä.

Pyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Päivän mittaan tarvitaan jatkuvaa ylläpitoa, kuten veden, öljyn, rasvan ja ruokajäämien pois pyyhkimistä – ja tietenkin käsien pyyhkimistä. Tork paperipyyhe Plus on monikäyttöinen paperi, joka on ihanteellinen ratkaisu nesteiden pyyhintään ja käsien pyyhintään.

Tork Vetopyyheannostelija

Tork Vetopyyheannoste...

Tuotenro : 659000

Tork Plus vetopyyhe yksittäispakattu

Tork Plus vetopyyhe y...

Tuotenro : 101250

Liinat


Suositeltavat tuotteet

Takatilojen puhdistustehtävät hoituvat nopeammin Tork puhdistusliinoilla vaativaan käyttöön. Nämä paksut, erittäin imukykyiset liinat on hyväksytty elintarvikekäyttöön, ja ne ovat täydellisiä keittiövälineiden puhdistamiseen ja rasvan imeytykseen. exelCLEAN™-ominaisuuden ja patentoidun foam-spun-teknologian ansiosta saat ammattimaisia tuloksia nopeammin. Kun haluat vähentää jätemäärää, käytä Tork annostelijaa arkitetuille pyyhkeille/liinoille. Sen yksi kerrallaan -annostelu auttaa sinua tehostamaan hygieniaa ja hallitsemaan myös kulutusta. 

Tork annostelija arkitetuille pyyhkeille/liinoille

Tork annostelija arki...

Tuotenro : 654000

Tork Keittiöpuhdistusliina

Tork Keittiöpuhdistus...

Tuotenro : 473178

Valitse yrityksesi ala

Wiping and Cleaning 3.tif

Teollisuus

Terveydenhuolto

Terveydenhuolto

Arkkitehdit

Seuraava suunnittelukohteesi: saniteettitila, ravintola ja tuotantoalue - Tork tarjoaa neljä palkittua annostelijamallistoa, täydennettynä BIM objekteilla. Annostelijat ovat erittäin hygieenisiä ja niissä yhdistyvät moderni muotoilu sekä käytettävyys. Valitsemalla Tork, tarjoat asiakkaille varman valinnan, sillä Essity on saanut tunnustusta mm. kestävästä kehityksestä ja eettisistä arvoista.

Lue lisää

Ravintolapalvelu

Asiakkaiden pitäminen tyytyväisenä – jotta he haluavat tulla uudelleen – on menestyksesi avain. Jotta sinä pystyisit täyttämään ja ylittämään heidän odotuksensa, olemme kehittäneet tuotteita ja palveluita erityisesti sinun yritystäsi varten. Hygienian ja tehokkuuden kaltaisten alojen asiantuntijuutemme voi auttaa sinua hoitamaan keittiötä, ruokailua ja saniteettitiloja koskevat päivittäiset tarpeesi nopeasti. Näin sinulle jää enemmän aikaa siihen, mikä on todella tärkeää: asiakkaiden pitämiseen tyytyväisinä.

Lue lisää

Washroom 2.tif

Toimisto