ImageDesignLine_original.jpg

Vaikuttavaa tyyliä

Kun asiakkaat haluavat puhua saniteettitilassa käynnistään jälkikäteen, sisustus on varmasti erikoislaatuinen. Haluatko luoda yrityksestäsi upean vaikutelman, joka jää pysyvästi asiakkaan mieleen? Tuotteillamme luot vaikuttavaa tyyliä ja täydennät ylellisen saniteettitilan viimeistelyä ja materiaaleja. Upea sisustus ei jää huomaamatta. Poikkeuksellisen hyvä huolehtiminen asiakkaista alkaa tästä.

Käsipyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Puhtaat linjat ja pehmeät pinnat sopivat saumattomasti saniteettitilaan. Image Design pitää saniteettitilasi toiminnassa ja imagosi edustavana. Tyylikäs, ruostumaton teräs ja sormenjälkisuojaus näyttää hyvältä ja on helppo pitää puhtaana.

Tork Matic® annostelija rullakäsipyyhkeelle – Intuition™ Sensor H1

Tork Matic® annosteli...

Tuotenro : 460001

WC-paperi


Suositeltavat tuotteet

Kun haluat antaa oikeanlaisen vaikutelman, suosittelemme Tork Soft -pyyhettä. Käytä Tork Mini Jumbo annostelijaa, kun etsit yhtenäistä ja modernia tyyliä. Siinä on riittävästi kapasiteettia takaamaan, että paperia on aina saatavilla.

Tork annostelija Mini Jumbo wc-paperille T2

Tork annostelija Mini...

Tuotenro : 460006

Tork Soft Mini Jumbo WC-paperi Premium T2

Tork Soft Mini Jumbo ...

Tuotenro : 110253

Saippua


Suositeltavat tuotteet

Puhtaat linjat ja pehmeät pinnat sopivat saumattomasti saniteettitilaan. Image Design pitää saniteettitilasi toiminnassa ja imagosi edustavana. Tyylikäs, ruostumaton teräs ja sormenjälkisuojaus näyttää hyvältä ja se on helppo pitää puhtaana.

Tork annostelija ihonhoitotuotteille – Intuition™-sensori

Tork annostelija ihon...

Tuotenro : 460009

Tork Luxury Soft vaahtosaippua S4

Tork Luxury Soft vaah...

Tuotenro : 520901

Ilmanraikastus


Suositeltavat tuotteet

Ensivaikutelma on tärkeä. Toivota vieraasi tervetulleiksi saniteettitilaan Tork Citrus ilmanraikastimen miellyttävällä tuoksulla. Tork annostelija ilmanraikastimelle annostelee huomaamattomasti ilmaan korkealuokkaista, erityislaatuista tuoksuöljyä. Tuoksuöljy poistaa hajuja ja raikastaa ilmaa pitkäkestoisesti. Näin teet saniteettitilassa käynnistä joka suhteessa miellyttävän kokemuksen.

Tork annostelija ilmanraikastimelle

Tork annostelija ilma...

Tuotenro : 256055

Tork Floral Spray ilmanraikastin

Tork Floral Spray ilm...

Tuotenro : 236052

Roskakori


Suositeltavat tuotteet

Täydennä saniteettitilan tyyliä ja mukavuutta suuren kapasiteetin 40-litraisella Tork roska-astialla. Sen houkutteleva muotoilu pitää jätteet piilossa – ja ympäristö pysyy siistinä. Roska-astia on helppo pitää puhtaana, tyhjentää ja täyttää kestävillä, luotettavilla Tork roskapusseilla.

Tork roska-astia 50 l B1

Tork roska-astia 50 l B1

Tuotenro : 460011

Tork roskapussi 50 l

Tork roskapussi 50 l

Tuotenro : 204060

Roska-astia saniteettitiloihin


Suositeltavat tuotteet

Huomaamaton Tork roska-astia saniteettitiloihin on saatavissa myös mallina, joka sopii yhteen annostelijoiden kanssa. Siivoaminen on yksinkertaista, sillä Tork roskapussit saniteettitiloihin on helppo poistaa ja vaihtaa.

Tork Roska-astia 5 l

Tork Roska-astia 5 l

Tuotenro : 564008

Tork Premium roskapussi 5 litraa

Tork Premium roskapus...

Tuotenro : 204030