Hand hygiene.tif

Päivittäiseen käyttöön

Jos tarvitset kustannustehokkaita, vähän ylläpitoa vaativia saniteettitiloja, joissa on runsaasti kävijöitä, ovat oikeat komponentit – myös kestävät hygieniajärjestelmät – välttämättömiä. Yksi kerrallaan annostuvat pyyhkeemme ja pyyheannostelijat voivat olla avuksi kulutuksen hillinnässä. Lisäksi suuren kapasiteetin saippuamme ja paperitäyttöpakkauksemme auttavat tarjoamaan yhdenmukaista palvelua ilman resurssien varaamista puhdistukseen ja ylläpitoon.

Käsipyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Tork Matic® rullakäsipyyhe järjestelmä on riittoisa ja ihanteellinen ruuhakisiin saniteettitiloihin.

Tork Matic® annostelija rullakäsipyyhkeelle H1

Tork Matic® annosteli...

Tuotenro : 551000

Tork Matic® Soft rullakäsipyyhe H1

Tork Matic® Soft rull...

Tuotenro : 290067

Saippua


Suositeltavat tuotteet

Tork Spray-saippua sopii saniteettitiloihin, joissa kävijämäärä on suuri. Saat jopa 3 000 käsienpesukertaa yhdestä täyttöpakkauksesta. Annostelua käyttäen tämä saippua kestää pitkään ja on edullista. Siivoushenkilöstön ja kaikkien kävijöiden – niidenkin, joiden käsivoimat ovat heikentyneet – on todistetusti helppo käyttää Tork saippua-annostelijoita. Niiden toimiva muotoilu pitää kulut kurissa ja edistää kaikkien saniteettitilassa kävijöiden hyvää hygieniaa.

Tork annostelija neste- ja spray-saippualle

Tork annostelija nest...

Tuotenro : 560000

Tork Mild nestesaippua S1

Tork Mild nestesaippu...

Tuotenro : 420501

WC-paperi


Suositeltavat tuotteet

Vähennä pyyhkeiden kulutusta jopa 40 % arkki kerrallaan annostelevalla Tork SmartOne™ -pyyheannostelijalla. Tämä erittäin suuren kapasiteetin annostelija on kestävä ja suunniteltu toimimaan erittäin vaativissa olosuhteissa. Täyttäminen Tork Advanced -pyyhkeillä takaa häiriöttömän toiminnan ja vähäisen ylläpitotarpeen.

Tork SmartOne® annostelija wc-paperille valkoinen T8

Tork SmartOne® annost...

Tuotenro : 680000

Ilmanraikastus


Suositeltavat tuotteet

Hallitse hajuja puhdistuskäyntien välillä pitkäkestoisella, korkealaatuisella Tork Citrus ilmanraikastimella. Kun käytät tämän tuoksuöljyn kanssa Tork annostelijaa ilmanraikastimelle, hajut poistuvat ja ilmaan jää miellyttävä tuoksu koko vuorokaudeksi. Tasonilmaisin helpottaa täyttämistarpeen huomaamista. Täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Ilma raikastuu pitkään ja tehokkaasti.

Tork annostelija ilmanraikastimelle

Tork annostelija ilma...

Tuotenro : 562000

Tork sitruksinen ilmanraikastussuihke

Tork sitruksinen ilma...

Tuotenro : 236050

Roskakori


Suositeltavat tuotteet

Täydennä saniteettitilaasi suuren kapasiteetin Tork roska-astialla 50 l. Roska-astia on helppo pitää puhtaana, tyhjentää ja täyttää kestävillä, luotettavilla Tork roskapusseilla. Huomaamaton Tork roska-astia saniteettitiloihin on saatavilla myös yhteensopivana mallina.

Tork roska-astia 50 l B1

Tork roska-astia 50 l B1

Tuotenro : 563000

Tork roskapussi 50 l

Tork roskapussi 50 l

Tuotenro : 204060