Washroom 2.tif

Lisämukavuutta

Jos haluat kutsua saniteettitilan käyttäjät rentoutumaan mukavampaan ympäristöön ja huolehtia heistä muutenkin kuin vain perustarpeiden osalta, Tork tarjoaa sen lisämukavuuden, mitä tarvitset. Pehmeitä, mukavia pyyhkeitä ja kosteuttavia voiteita – asiakkaat arvostavat sitä, että huolehdit heidän moninaisista tarpeistaan vielä paremmin.

Käsipyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Kävijöillä on erilaisia tarpeita, mutta kaikki arvostavat Tork Advanced Soft -pyyhkeitä. Nämä pehmeät ja mukavat pyyhkeet kuivaavat kädet nopeasti ja ovat lisäksi riittävän kestäviä esimerkiksi tahrojen poistamiseen vaatteista. Kun käytössä niiden kanssa on Tork Matic™ -annostelija rullakäsipyyhkeelle, on kätevä ja hyvin suunniteltu suuren kapasiteetin järjestelmä valmis – eivätkä pyyhkeet lopu kesken. Lisäksi 
hillitset kulutusta ja vähennät jätemäärää sen yksi kerrallaan -annostelun avulla.

Tork Matic® annostelija rullakäsipyyhkeelle H1

Tork Matic® annosteli...

Tuotenro : 551000

Saippua


Suositeltavat tuotteet

Anna vieraiden pestä kätensä pehmentävällä, kosteuttavalla Tork Erittäin miedolla vaahtosaippualla. Sen korkealaatuinen, hajusteeton ja väriaineeton koostumus vähentää ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden vaaraa. Lisäksi peseminen on kaikille helppoa, kun Tork Annostelijassa vaahtosaippualle on herkästi toimiva soft-push-annostelupainike. Ruotsin reumaliiton helppokäyttöisyystodistus.

Tork annostelija ihonhoitotuotteille

Tork annostelija ihon...

Tuotenro : 561500

Tork Extra Mild vaahtosaippua S4

Tork Extra Mild vaaht...

Tuotenro : 520701

Suihkugeeli


Suositeltavat tuotteet

Täydellistä hoitavuutta ilman tyhjiä pulloja. Tork Hair & Body -nestesaippua/shampoo on kaikki yhdessä sisältävä suosikkituote. Sen kevyt tuoksu ja täyteläinen, kermainen vaahto jättävät ihon ja hiukset raikkaan ja puhtaan tuntuisiksi. Lisäksi peseytyminen on kaikille helppoa, kun Tork annostelijassa on herkästi toimiva soft-push-annostelupainike. Ruotsin reumaliiton helppokäyttöisyystodistus.

Tork Mini annostelija nestesaippualle

Tork Mini annostelija...

Tuotenro : 561000

Tork Mini suihkuvoide

Tork Mini suihkuvoide

Tuotenro : 420602

Kosteusvoide


Suositeltavat tuotteet

Helli ihoasi vähän enemmän hajusteettomalla Tork Hand & Body Lotionilla. Sen täyteläinen koostumus sisältää elvyttäviä ja kosteuttavia ainesosia sekä E-vitamiinia. Se sopii normaalin, kuivan ja herkän ihon pehmentämiseen ja suojaamiseen. Käytä Tork annostelijaa ihonhoitotuotteille, jonka soft-push-annostelupainike on herkästi toimiva. Näin kaikki, myös henkilöt, joiden käsivoimat ovat heikentyneet, voivat nauttia ihonhoidosta. Tork Soft-push-annostelijoilla on Ruotsin reumaliiton helppokäyttöisyystodistus.

Tork Mini annostelija nestesaippualle

Tork Mini annostelija...

Tuotenro : 561000

Tork Hajusteeton Hand & Body Lotion mini S2

Tork Hajusteeton Hand...

Tuotenro : 420202

WC-paperi


Suositeltavat tuotteet

Pehmeät pyyhkeet eivät koskaan lopu kesken, kun käytössä on Tork Mid-size annostelija pyyhkeille. Siihen mahtuu kaksi kokonaista Tork Advanced -pyyherullaa. Tyhjät hylsyt pysyvät annostelijassa, ja näin lattia pysyy siistinä.

Tork Twin annostelija Mid-size WC-paperille

Tork Twin annostelija...

Tuotenro : 557500

Tork Soft Mid-Size WC-paperi T6

Tork Soft Mid-Size WC...

Tuotenro : 127520

Ilmanraikastus


Suositeltavat tuotteet

Tork Citrus ilmanraikastimen ihanan raikas tuoksu takaa, että jokainen kävijä kokee käyntinsä saniteettitilassa miellyttävänä. Tämä korkealaatuinen tuoksuöljy on suunniteltu erityisesti poistamaan hajuja ja raikastamaan ilmaa pitkäkestoisesti. Kun käytössä on lisäksi Tork Annostelija ilmanraikastimelle, tervehtii sitruksen tuoksu aina jokaista kävijää.

Tork annostelija ilmanraikastimelle

Tork annostelija ilma...

Tuotenro : 562000

Tork sitruksinen ilmanraikastussuihke

Tork sitruksinen ilma...

Tuotenro : 236050

Roskakori


Suositeltavat tuotteet

Täydennä saniteettitilan tyyliä ja mukavuutta suuren kapasiteetin Tork Elevation -roska-astialla 50 l. Sen houkutteleva muotoilu pitää jätteet piilossa – ja ympäristö pysyy siistinä. Roska-astia on helppo pitää puhtaana, tyhjentää ja täyttää kestävillä, luotettavilla Tork roskapusseilla. Huomaamaton Tork Roska-astia saniteettitiloihin on saatavissa myös yhteensopivana mallina.

Tork roska-astia 50 l B1

Tork roska-astia 50 l B1

Tuotenro : 563000

Tork roskapussi 50 l

Tork roskapussi 50 l

Tuotenro : 204060

Kasvopyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Toivota vieraasi lämpimästi tervetulleiksi tarjoamalla lisämukavuutta ja -kätevyyttä. Esimerkiksi erityisen pehmeillä Tork kasvopyyhkeillä saat vieraat aina tuntemaan itsensä tervetulleiksi. Annostelja voidaan asentaa seinään tai asettaa tasolle.

Tork annostelija kasvopyyhkeelle

Tork annostelija kasv...

Tuotenro : 270023

Tork Extra Soft kasvopyyhe F1

Tork Extra Soft kasvo...

Tuotenro : 140280

WC-istuimen puhdistaja


Suositeltava tuote

Ylimääräistä hygieniaa haluaville kävijöille on saatavilla Tork WC-istuimen puhdistaja.

Tork Mini annostelija nestesaippualle

Tork Mini annostelija...

Tuotenro : 561000

Tork wc-istuimen puhdistaja

Tork wc-istuimen puhd...

Tuotenro : 420302

WC-istuimen suoja


Suositeltavat tuotteet

Tarjoa Tork WC-istuimen suojalla hygieniaa tehostavaa ylimääräistä suojaa. Seinään asennettava annostelija WC-istuimen suojalle on kapea ja sopii näin jokaiseen saniteettitilaan.

Tork annostelija wc-istuimen suojalle

Tork annostelija wc-i...

Tuotenro : 344080