Hygiene.tif

Korkea hygieniataso

Bakteerien leviämisen vaaran vähentäminen on äärimmäisen tärkeää työpaikallasi. Hellävaraiset saippuamme, ihovoiteemme, desinfiointiaineemme ja pehmeät pyyhkeemme voivat auttaa usein käsiään peseviä suojaamaan käsiä ja samalla suojaamaan toisia bakteereilta. Täydelliseen käsihygieniavalikoimaamme kuuluu myös houkuttelevia, ilman kosketusta toimivia automaattiannostelijoita. Niiden avulla bakteerien leviämistä voidaan edelleen vähentää ja ne vieläpä motivoivat noudattamaan sääntöjä.

Käsipyyhkeet


Suositeltavat tuotteet

Käsien peseminen vaatii usein hellävaraista käsien hoitoa. Tork Matic® Soft Rullakäsipyyhe tuntuu mukavalta ja kuivaa kädet nopeasti. Tork Matic® Intuition™-sensor annostelijan pyyhkeet annostellaan luotettavasti yksi kerrallaan. Näin kosket vain siihen pyyhkeeseen, jota käytät. Kun käytät näitä tuotteita yhdessä, hygienian ylläpito on nopeampaa ja tehokkaampaa. Näin aikaasi säästyy muihin toimiin.

Tork Matic® annostelija rullakäsipyyhkeelle H1

Tork Matic® annosteli...

Tuotenro : 551000

Saippua


Suositeltavat tuotteet

Vaahtosaippuassamme yhdistyvät käsienpesu ja desinfiointi. Se on erittäin hygieeninen saippua, jonka ainutlaatuisessa koostumuksessa on vain vähän etanolia. Se on hajusteeton ja väriaineeton, kuivattaa käsiä vähemmän ja sopii usein toistuvaan käyttöön. Vähentää ihoärsytyksen ja allergisten reaktioiden vaaraa. Hygienian ylläpito onnistuu ja bakteerien leviäminen minimoituu, kun käytät sinetöityjä täyttötuotteita yhdessä ilman kosketusta toimivan annostelijan kanssa.

Tork annostelija ihonhoitotuotteille – Intuition™-sensori

Tork annostelija ihon...

Tuotenro : 561600

Käsihuuhde


Tuotesuositukset

Desinfioi ja kosteuta Tork Käsihuuhde -desinfiointiaineellamme. Desinfioit kädet nopeasti ilman vettä, ja kosteuttava aine auttaa suojaamaan ihoa. Koska annostelijassa on kyynärpääpainike, bakteerien leviämisen vaara on erittäin vähäinen.

WC-paperi


Tehosta hygieniaa ja vähennä käyttöä jopa 40 % Tork SmartOne® -järjestelmällä. Kun pyyhkeet annostellaan yksi kerrallaan, kosket vain siihen arkkiin, mitä käytät, ja kulutuskin vähenee. Rullat ovat täysin suojattuina suljetun annostelijan sisällä. Käytä täyttöön Tork Advanced -pyyhettä, kun haluat huoletonta hygieniaa.

Tork SmartOne® Twin Mini annostelija WC-paperille T9

Tork SmartOne® Twin M...

Tuotenro : 682000

Roskakori


Suositeltavat tuotteet

Hyvää hygieniaa on helppo ylläpitää, kun käytössä on helposti puhdistettava suuren kapasiteetin 50-litrainen Tork-roska-astia. Kansi pitää roskat piilossa ja edistää näin hygieniaa. Roska-astia on helppo pitää puhtaana, tyhjentää ja täyttää kestävillä, luotettavilla Tork roskapusseilla.

Tork roska-astia 50 l B1

Tork roska-astia 50 l B1

Tuotenro : 563000

Tork roskapussi 50 l

Tork roskapussi 50 l

Tuotenro : 204060

Roska-astia saniteettitiloihin


Suositeltavat tuotteet

Huomaamaton Tork roska-astia saniteettitiloihin on saatavissa myös mallina, joka sopii yhteen muiden annostelijoiden kanssa. Siivoaminen on yksinkertaista, sillä Tork roskapussit saniteettitiloihin on helppo poistaa ja vaihtaa.

Tork Roska-astia 5 l

Tork Roska-astia 5 l

Tuotenro : 564000

Tork Advanced roskapussi 5 litraa

Tork Advanced roskapu...

Tuotenro : 204040

WC-istuimen puhdistaja


Suositeltava tuote

Ylimääräistä hygieniaa haluaville kävijöille on saatavilla Tork WC-istuimen puhdistaja.

Tork Mini annostelija nestesaippualle

Tork Mini annostelija...

Tuotenro : 561000

Tork wc-istuimen puhdistaja

Tork wc-istuimen puhd...

Tuotenro : 420302

WC-istuimen suojukset


Suositeltavat tuotteet

Tarjoa Tork WC-istuimen suojalla hygieniaa tehostavaa ylimääräistä suojaa. Seinään asennettava annostelija WC-istuimen suojalle on kapea ja sopii näin jokaiseen saniteettitilaan.

Tork annostelija wc-istuimen suojalle

Tork annostelija wc-i...

Tuotenro : 344080