Me palautamme sinulle paperisi Tork PaperCirclen avulla

Tork PaperCircle® on maailman ensimmäinen paperikäsipyyhkeiden kierrättämiseen tarkoitettu kiertopalvelu. Me autamme yritystäsi kierrätyksessä kierrättämällä käytetyt käsipyyhkeesi paikallisesti uusiksi paperituotteiksi. Teemme tällä hetkellä Tork PaperCircle -pilottitutkimuksia menestyksekkäästi Saksassa ja Alankomaissa.

TOL_PaperCircle1_445x314.jpg  

Suljetaan ympyrä yhdessä
Koko maailma on siirtymässä kiertotalouteen. Pontimina ovat sekä kuluttajien lisääntynyt tietoisuus että hallitusten aloitteet, kuten EU:n kiertotalouspaketti. Yritykset kierrättävät liiketoimintansa jokaisella osa-alueella. Maailmanlaajuisesti, paikallisesti, toimistossa, jopa saniteettitilassa. Tork auttaa osaltaan kierrättämällä ammattimaisia hygieniatuotteita.
Siksi olemme kehittäneet Tork PaperCirclen® – maailman ensimmäisen paperikäsipyyhkeiden kierrättämiseen tarkoitetun kiertopalvelun. Tork PaperCircle on täydellinen ratkaisu jätteiden vähentämiseen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen 40 prosentilla. Näin välität tärkeän viestin työntekijöille ja vierailijoille.
 
TOL_PaperCircle2_445x314.jpg  
 
Mitä sinä tästä hyödyt?
Tork PaperCircle vähentää jätemäärää ja auttaa näin saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet – pienentäen käsipyyhkeiden hiilijalanjälkeä 40 prosentilla. Tork PaperCirclen avulla annat tärkeän viestin työntekijöillesi ja vierailijoillesi.
 

kierrätys.jpg Kierto kuntoon
varmistamalla, että käytetyt paperipyyhkeet muuttuvat uusiksi kierrätyspaperituotteiksi – eivät jätteeksi
 
maapallo.jpg Saavuta jätemäärää ja hiilijalanjälkeä koskevat tavoitteesi
ja muutu kestävämmäksi, kierrättäväksi yritykseksi
 
kaavio.jpg Esitä sitoumuksesi
kestävyyteen tuottamalla tilastoja ja palautetta viestintätarkoituksiin
 
silmä.jpg Kiinnitä huomio
kestävyysaloitteisiisi luovalla viestinnällä saniteettitilassa, herätteisiin ja käyttäytymistieteisiin perustuen
 

Miten Tork PaperCircle toimii
Näin palvelu toimii käytännössä. Sitoutunut tiimimme tukee sinua koko pystytysvaiheen, käyttöönoton ja käytön ajan sekä varmistaa, että siirtymisesi kiertotalouteen on sujuvaa ja tehokasta.
 
  1. Vierailijat ja työntekijät käyttävät saniteettitiloja tavalliseen tapaan, mutta heittävät paperikäsipyyhkeet erilliseen roska-astiaan käsien kuivaamisen jälkeen – saniteettitilan opasteet tekevät tästä helppoa ja intuitiivista
  2. Siivoojat tyhjentävät roska-astiat tavanmukaisesti, mutta pitävät käsipyyhkeet erillään kärryissä – me koulutamme ja opastamme tämän muutoksen tekemiseen
  3. Kierrätyskumppanimme kerää paperikäsipyyhkeet ja tuo ne Essityn paikalliseen tehtaaseen
  4. Essityn tehdas kierrättää paperikäsipyyhkeet uusiksi paperituotteiksi
  5. Käytetyt paperikäsipyyhkeet palautetaan takaisin kiertoon uusina paperituotteina
 
”Kierrättämällä voimme pienentää hiilijalanjälkeämme, ja mukana olevat rakennukset tuottavat noin 20 % vähemmän jätettä. Tork PaperCircle tekee meistä kierrättämisen pioneereja saksalaisten yritysten joukossa”, toteaa Dirk Middelmann, yrityksen kiinteistöhallinto, Commerzbank.
 
 
*Essity Torkin vuonna 2017 suorittaman ja IVL:n, Ruotsin ympäristötutkimusinstituutti Ltd:n vahvistaman elinkaariarvioinnin (LCA) tulokset. Arvioinnissa on otettu huomioon vältetyt prosessit.

40%* pienempi hiilijalanjälki kun muilla jätteen käsittely- vaihtoehdoilla

"Rakennukset tuottavat noin 20% vähemmän jätettä"