Edo-den-hertog-wtc.jpg

Tork EasyCube tuo mukanaan siivouksen uuden aikakauden

Tietoon perustuvaan siivoukseen pohjautuvan tilojenhallintaohjelmiston ansiosta World Trade Center Amsterdamin (WTC) saniteettitilojen siivoukseen kuluva aika on laskenut 27 prosentilla ja käsipyyhkeiden sekä wc-paperin saatavuus on noussut lähes 100 prosenttiin. Tämän ansiosta valitusten määrä on tippunut olemattomiin.

WTC Amsterdam -toimistokompleksissa on yli 125 000 neliömetriä työtiloja, ja siellä sijaitsee noin 350 yrityksen toimitilat. WTC:n yhdeksässä tornissa työskentelee 5 000 – 6 000 henkilöä joka arkipäivä. Tämä tarkoittaa sitä, että WTC Amsterdam on Alankomaiden suurin toimistorakennuskeskittymä.

Edo-den-hertog-wtc.jpg

Testattuaan Tork EasyCube® -järjestelmää menestyksekkäästi yhdessä kompleksin torneista D&B The Facility Group ja WTC Amsterdam aloittivat tilojenhallintaohjelmiston käytön koko kompleksissa vuoden 2018 alussa. Edo den Hertog, D&B:n hallintojohtaja: ”Kilpailu siivousteollisuudessa on kovaa. Kulut aiheuttavat paljon keskustelua, mutta loppujen lopuksi WTC Amsterdamin kaltainen asiakas haluaa kuitenkin vain parasta. Tilojen täytyy pysyä huippukunnossa, jotta niiden käyttäjät pysyvät tyytyväisinä. Sen vuoksi etsimme aina keinoja tuoda innovaatioita asiakkaille. Tork EasyCube® -järjestelmän avulla pystymme parantamaan laatua ja pitämään kustannukset alhaisina, mikä on erittäin ainutlaatuinen yhdistelmä siivousalalla.” 

wtc-amsterdam.jpgOhjelmistoon kytketyt laitteet ympäri rakennuskompleksia keräävät tietoa täyttötasoista ja kävijämääristä. Sander Borggreve, WTC Amsterdamin toimitilajohtaja: ”Eri alueiden ja kerrosten käyttöasteissa on eroja. Reaaliaikaisen tiedon ansiosta siivoojien ei tarvitse käyttää koko päivää kaikkien alueiden tarkistamiseen. Näin säästämme aikaa ja sen myötä myös rahaa.” 

Elmer Engel, D&B:n liiketoimintajohtaja: ”Tämä uusi, älykäs työskentelytapa on merkittävä muutos siivoojille. Reaaliaikaisen tiedon sekä ohjelmiston tekemien laadukkaiden arviointien ansiosta tiedämme täsmälleen, missä ja milloin siivousta tarvitaan.” 


cleaning-personnel-wtc.jpg

”Tork EasyCube® -järjestelmien kaltaisten uusien teknologiainnovaatioiden avulla voimme parantaa palvelujamme. Kun aikaa ei kulu turhiin siivouskierroksiin ja annostelijatarkastuksiin, voimme keskittää huomiomme laadukkaaseen palveluun. Yksilöllinen loppusilaus tulee aina säilymään”, Edo den Hertog toteaa. Sander Borggreve lopettaa: ”Olemme siivouksen uuden aikakauden alussa. Tämä on hyvä alku. Odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo siivousalalle.”

Tork EasyCube® -järjestelmän avulla pystymme parantamaan laatua ja pitämään kustannukset alhaisina, mikä on erittäin ainutlaatuinen yhdistelmä siivousteollisuudessa.

Edo den Hertog

D&B The Facility Groupin hallintojohtaja