Marylandin yliopisto

Varmista, että yliopistolla on aina kaikki hyvin

Katso, miten Tork PeakServe palvelee Marylandin yliopiston kampusta, jossa on ylläpidettävänä 96 opiskeluun ja 13 urheiluun varattua rakennusta. Ei niinkään yksinkertaista!

Tork PeakServe on tilojen hallinnan uusi alku

College Parkissa sijaitsevassa Marylandin yliopistossa siivottavaa pinta-alaa on yli 3 miljoonaa neliömetriä, johon sisältyy 96 opiskeluun ja 13 urheiluun tarkoitettua rakennusta. Siivoustiimillä onkin päivittäin melkoinen urakka hoidettavanaan. Yliopisto perustettiin vuonna 1856, ja se on kasvanut vuosien mittaan nykyiseksi yli 41 000 opiskelijan ja lähes 5 000 henkilökuntaan kuuluvan oppilaitokseksi. Tilojen on oltava huippukunnossa, jotta alati kasvavan kampuksen vaatimukset täyttyisivät. Kotijoukkue Maryland Terrapins käyttää urheilurakennuksia isännöidessään kilpailuja, ja tietenkin rakennukset ovat myös kampuksen omassa käytössä. Kun rakennuksia ja vaatimuksia on niin runsaasti, Marylandin yliopiston tiimi alkoi etsiä siivouksen tehostamisjärjestelmää ja halusi samalla löytää ratkaisun, joka toimii kaikkialla – opiskelutiloista aina jalkapallostadioniin. Tork PeakServen® avulla WC-tilat ovat nyt puhtaampia eivätkä vaadi läheskään niin paljon ylläpitoa kuin ennen.

Vähemmän tarkistuksia, vähemmän ongelmia

Kun Terrapins pelaa jalkapallon kotiottelun, yliopistolla saattaa olla yli 54 000 vierailijaa, ja WC-tiloilta vaaditaan paljon. Urheilutilapäällikkö Thomas Saunders kertoo, että ennen kuin Tork PeakServe otettiin käyttöön, siivoustiimillä oli runsaasti ongelmia varmistaessaan, että vieraiden kokemus saniteettitiloista olisi positiivinen. ”Ennen peliä meidän piti päättää jokaisen annostelijan suhteen, ottaisimmeko paperin kesken loppumisen riskin vai vaihtaisimmeko osittain käytetyt rullat täysiin, mistä taas aiheutui lisää jätettä ja kustannuksia. Kun annostelijat tyhjenivät pelien aikana, kävijät turhautuivat jonottaessaan, ja WC:ssä käymisen sujuvuus kärsi”, Saunders toteaa. 

Tork PeakServe auttoi tiimiä vähentämään jätteen kokonaismäärää vaikuttamatta negatiivisesti kävijöiden kokemukseen. Päinvastoin: kävijöiden kokemus on nyt parempi, kun paperi ei lopu niin usein kesken. Henkilökunta voi täyttää annostelijat ennen tapahtumaa, eikä annostelijoissa vielä jäljellä olevia tuotteita tarvitse heittää pois. ”Kun annostelijat voi täyttää milloin tahansa, ei minun eikä tiimini tarvitse huolehtia niin paljon siitä, loppuuko paperi kesken tapahtuman aikana. Olemme todella tyytyväisiä”, toteaa Saunders.

Koko henkilökunnan etu

Bob-Pils.jpg

”Kun saniteettitilaan tehdään suuria muutoksia, yksi suurimmista ongelmista on saada tuotteen kanssa töitä päivittäin tekevän henkilöstön tuki”, kertoo Saunders. Siivoojia on yli 165, ja niinpä siirtymän hallinta ja koko tiimille sopivan järjestelmän löytäminen oli ensisijaista. Bob Pils, rakennuspalvelujen apulaisjohtaja, kertoo, että Tork PeakServe on saanut erittäin runsaasti tukea siivoushenkilöstöltä helppokäyttöisyytensä ansiosta. ”Kukaan siivoustiimistä ei ole vastustanut Tork PeakServen käyttöä. Tiimi on todennut, että täyttötuotteita voi nyt kuljettaa mukana enemmän ja helpommin, kiitos Carry Packin. Lisäksi kumartelu on vähentynyt, kun lattialla ei ole enää niin paljon paperiroskaa PeakServen ansiosta”, kertoo Pils. Ja kun liikkuvia osia ja epäonnistumisen mahdollisuuksia on vähemmän, tiimi on kertonut säästävänsä aikaa ja voivansa keskittyä muihin tehtäviin. 

”Tavoitteemme on varmistaa, että jokainen opiskelija, henkilökunnan jäsen ja vierailija kokee kampuksen mahdollisimman miellyttäväksi, ja saniteettitilat ovat osa kyseistä kokemusta. Tork PeakServen avulla olemme voineet parantaa tätä kokemusta, kun meidän ei tarvitse enää huolehtia paperin kesken loppumisesta, tilojen puhtaudesta ja monista muista pyyheannostelijoihin liittyvistä ongelmista”, kertoo Pils. ”Tämä on siivoushenkilöstöllemme positiivinen askel oikeaan suuntaan.”

Tiimi on todennut kumartelun vähentyneen, kun lattialla ei ole enää niin paljon paperiroskaa Tork PeakServen ansiosta.

Bob Pils

Rakennuspalvelujen apulaisjohtaja, Marylandin yliopisto

Ota meihin yhteyttä

Koe itse, miten pyyhkeiden annostelun mullistava järjestelmämme voi auttaa sinua tekemään saniteettitilassa kävijöiden kokemuksesta paremman.

Soita meille suoraan:

+358 9 506 881

Ilmainen kokeilu

Ilmoittaudu ja varaa ilmainen Tork PeakServe® -koejakso

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen koejakso nähdäksesi, miten Tork PeakServe® voi parantaa ruuhkaisten WC-tilojen tarjoamaa kokemusta.

Anna etunimi
Anna sukunimi
Syötä sähköpostiosoite
Anna puhelinnumerosi
Valitse toimiala
Valitse tehtävä
Anna yrityksesi nimi
Lisää osoite
Lisää postinumero
Lisää kaupunki
Tämä lomake pyytää täyttämään yhteystietosi, jotta voimme vastata yhteydenottopyyntöösi sähköpostitse. Tutustumalla käyttöehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme, saat yksityiskohtaisen kuvauksen miten suojelemme ja hallinnoimme toimittamiasi tietoja.
Virheilmoitus. Ole hyvä ja varmista, että olet lukenut henkilötietoja ja käyttöehtoja koskevat tiedot.
Please populate recaptcha