Unilever_MarcMrotzek_700x467.jpg

Tork EasyCube® mahdollistaa siivouksen uskomattoman laatutason

Siivouskierrosten väheneminen 90:stä 68:aan päivässä, 100-prosenttinen wc-paperin, saippuan ja käsipyyhkeiden saatavuus sekä asiakastyytyväisyyden paraneminen – tällaisia tuloksia on saavutettu Unileverillä Hampurissa, kun käyttöön on otettu tilojenhallintaohjelmisto Tork EasyCube®.

Unilever_MarcMrotzek_700x467.jpg
Unileverin rakennus käsittää 38 000 neliömetriä yhdeksässä eri kerroksessa. Rakennuksessa on työskentely- ja toimistotiloja sekä julkinen atrium. Tavallisena arkipäivänä jopa 5 000 kävijää käyttää rakennuksen saniteettitiloja. Sodexon tilojenhallintatiimi käyttää siivouksen hallintaan tarvepohjaista järjestelmää, joka perustuu Tork EasyCuben® tuottamaan tosiaikaiseen tietoon. 
 
Unilever_ServiceE_700x467.jpg
Tork EasyCube® -tilojenhallintaohjelmiston ansiosta Ralf Möller, Sodexon työnjohtaja, ja hänen tiiminsä saavat tietoon pohjautuvan kokonaiskuvan tilojen todellisesta käytöstä: ”Palvelu näyttää meille tarkasti, missä meitä tarvitaan. Tämä tarkoittaa, ettei meidän tarvitse enää tehdä mitään turhaan”, Möller selittää. Tämä on mahdollistanut siirtymisen kiinteistä siivoussuunnitelmista tietoon pohjautuvaan siivoukseen. Näin säästyy aikaa ja vaivaa, jotka voidaan käyttää muihin siivoustehtäviin.
 
Unilever_ServiceD_700x467.jpg 
”Tärkein tehtävämme on varmistaa, että tilamme täyttävät henkilöstömme kannalta tiukimmat mahdolliset standardit. Tork EasyCuben® avulla olemme saavuttaneet tämän ja kaikki muutkin tavoitteemme, esimerkiksi tehokkuuden suhteen. Odotuksemme ovat todellakin ylittyneet”, toteaa Rainer Ringler, työtilapalvelut, Unilever.
 
Unilever_ServiceB_700x467.jpg
Tork on varustanut tilan annostelijoilla ja niihin kytketyillä laitteilla, joissa käytetään sensoriteknologiaa. Digitaaliälyn ansiosta sensorit keräävät tietoa täyttötasoista ja kävijämääristä, ja nämä tiedot tulevat käytettäväksi tosiaikaisesti verkkosovelluksessa. Tork EasyCuben® avulla tilojenhallintatiimi on parantanut saippuan, käsipyyhkeiden ja wc-paperin saatavuutta 100 prosenttiin.
 
Unilever_ChristianeDoms_700x467.jpg 
”Saamme ainoastaan positiivista palautetta saniteettitiloista, ja olemme kyenneet saavuttamaan kaikki asetetut tavoitteet. Siivoustarpeista kertovan tosiaikaisen tiedon ansiosta voimme nyt tehdä siivousreiteistä tehokkaampia. Näin vältämme tarpeettomat tarkistukset, ja tarvepohjaisen siivouksen ansiosta olemme lisäksi aina askeleen edellä”, toteaa Christiane Doms, Sodexon toimitilajohtaja.

Tork EasyCube® on mahdollistanut sekä asiakastyytyväisyystasojen parantamisen että tehokkuuden lisäämisen.

Marc Mrotzek

Siivous- ja infrastruktuuripäällikkö, Sodexo.