Pascale Porée ja Hicham Bouayad

Tork EasyCube® – laadukkaampaa siivousta, parempi asiakastyytyväisyys ja sitoutuneempi henkilöstö

Siivouspalveluyritys La Providence on ottanut käyttöönsä Tork EasyCube® -tilojenhallintaohjelmiston Uberilla Pariisissa, ja tulokset ovat vaikuttavia.

Siivouspalveluyritys La Providence on ottanut käyttöönsä Tork EasyCube® -tilojenhallintaohjelmiston Uberilla Pariisissa, ja tulokset ovat vaikuttavia. Sen lisäksi, että siivoaminen on nyt laadukkaampaa ja sujuu tehokkaammin, myös henkilöstön työskentelytilanne on parantunut.

Tork EasyCube® on saanut aikaan vallankumouksen siivousalalla. Se tarjoaa täysin uudenlaisen työskentelytavan, parantaa merkittävästi siivouksen laatua ja lisää samalla siivoustiimin työn arvoa. La Providence on valinnut tämän innovatiivisen ohjelmiston asiakkailleen. ”Se sopii digitaaliseen strategiaamme, jolla tähdätään palvelun laadun optimointiin ja työntekijöiden työtilanteen parantamiseen sekä motivaation tehostamiseen. Kun tiedot kerätään reaaliaikaisesti, meillä on selkeä ja luotettava kuva tilojen toiminnasta ja aktiivisuudesta. Työmme on tehokkaampaa, laadukkaampaa ja sujuvampaa”, selittää Hicham Bouayad, La Providencen Business & Digital Project Director.

Diane Sinaldille, joka on La Providencen Janitorial Account Manager, Tork EasyCube® tarkoittaa työn parempaa organisointia. ”Se poistaa turhan siivouksen ja annostelijoiden tarkistukset, ja tiimin työ on sujuvampaa.” La Providencella siivoojana työskentelevä Rousna Dumond vahvistaa asian. ”Ohjelmisto on todella visuaalinen ja helppokäyttöinen. Reaaliaikaisten tietojen intuitiivisen värikoodauksen avulla ohjelmisto kertoo minulle tasan tarkkaan, minne minun on mentävä siivoamaan tai viemään täyttötuotteita. Se on erittäin kätevää ja tekee työstä mukavampaa.”

Uberin Pariisissa sijaitseva Euroopan ja Lähi-idän toimisto Positiivinen vaikutus henkilöstön sitoutumiseen ja käyttäjätyytyväisyyteen

Tähän mennessä La Providencella on käytössään Tork EasyCube® kuudessa toimipisteessä, joissa on yhteensä 1 183 järjestelmään yhdistettyä laitetta välittämässä reaaliaikaista tietoa siivous- ja täyttötarpeista. Viimeisin asiakas, joka on päässyt hyötymään Tork EasyCubesta®, on Uberin suuri Euroopan ja Lähi-idän toimisto, joka sijaitsee Pariisissa. Uberin Länsi- ja Etelä-Euroopan Regional RUN Manager Pascale Poréen mielestä tärkeintä on ”taata aina työntekijöiden ja vierailijoiden hyvinvointi varmistamalla, että työympäristö on laadukas. Pidämme huolta myös siivoojistamme ja haluamme tehdä heidän työstään mielekkäämpää. Tork EasyCube® on vastaus tähän kaikkeen. Käytin tätä ohjelmistoa jo edellisessä yrityksessäni, ja siksi oli luonnollista ottaa se käyttöön myös Uberilla. Sen avulla voimme ennakoida tilanteita. Kaikki voittavat: työntekijämme ovat erittäin tyytyväisiä, kun palvelu on laadukkaampaa, ja siivoojat voivat työskennellä tehokkaammin ja mukavammin.” 

 

”Tärkeintä on aina taata työntekijöiden ja vierailijoiden hyvinvointi varmistamalla, että työympäristö on laadukas.”

Pascale Porée, Regional RUN Manager – Länsi- ja Etelä-Eurooppa, Uber

”Reaaliajassa koottavien tietojen ansiosta meillä on selkeä ja luotettava kuva tilojen toiminnasta ja aktiivisuudesta.”

Hicham Bouayad, Business & Digital Project Director, La Providence

Ohjelmisto kertoo tarkasti, minne pitää mennä siivoamaan tai viemään täyttötuotteita. Se on erittäin kätevää ja tekee työstä mukavampaa.

Rousna Dumond

Siivooja, La Providence