Testimonials_Essential_original.jpg

Testi, jonka kaikki olivat valmiita tekemään

Lapselliset kepposet inspiroivat testausviikkoja. Opiskelijat, opettajat, koulun hallinto ja huoltomiehet olivat kaikki valmiita muutokseen.

Testi meni kirkkaasti läpi: Wiehlin peruskoulu ja Bielsteinin koulukeskus ovat ottaneet koulujen wc-tiloihin käyttöön Tork SmartOne® -wc-paperijärjestelmät.
 
Koulujen huonot hygieniaolot eivät todellakaan ole ennenkuulumaton asia. Sotkuiset tilat, tukossa olevat putket ja ympäriinsä heitellyt paperipyyhkeet aiheuttavat monille päänsärkyä. Wc-paperin tukkimat ja ylitse vuotavat wc-altaat olivat osa arkipäivää sekä Wiehlin ylä- että ala-asteella – jopa siinä määrin, että oppilaat joutuivat lopulta itse pyytämään wc-paperia huoltomieheltä. Koulun johtokunta päätti, ettei näin yksinkertaisesti voinut jatkua. Niinpä he päätyivät kokeilemaan Tork SmartOne® -järjestelmiä vaihtoehtona perinteisille rulla-annostelijoille. Täysin suljettu kotelo lopettaa lapselliset kepposet, kun paperi pysyy turvallisesti lukittuna kotelon sisällä. Sen lisäksi, että järjestelmä on hygieeninen, taloudellinen ja vaikeuttaa väärinkäyttöä, se myös vähentää paperin kulutusta jopa 40 % perinteisiin annostelijajärjestelmiin verrattuna1. Lapset voivat ottaa vain yhden arkin kerrallaan. Tämä vaikeuttaa huomattavasti wc-altaan tahallista tukkimista ja estää paperirullan liiallisen käytön. Koulut olivat niin vaikuttuneita testin väärinkäyttöä ehkäisevistä ja taloudellisista annostelijoista, että varustivat kaikki saniteettitilansa Tork-valikoiman tuotteilla. SmartOne®-wc-paperiannostelijoiden lisäksi kouluissa käytetään myös Tork Matic® -rullakäsipyyheannostelijoita ja Tork-annostelijoita nestesaippualle.
 
Järjestelmä, jolla on monia etuja
 
”Uudet tuotteet ovat olleet hyödyllisiä sekä oppilaille että itse kouluille”, toteavat koulujen hallintotiimit. ”Suljettu annostelija tarkoittaa sitä, että voimme nyt taas täyttää koulun wc-tilojen annostelijat ilman sitä vaaraa, että rullat päätyisivät wc-putkistoon. Tästä syystä oppilaatkin voivat taas käydä wc:ssä sivistyneemmin.” Päätökseen vaikuttivat myös kulutuksen vähenemisen sekä parantuneen hygienian ja puhtauden tuomat säästöt. Testatut pyyhe- ja saippua-annostelijat olivat voittajia myös näillä saroilla. Tork Matic® -rullakäsipyyheannostelija sai pisteitä hygieenisestä ja taloudellisesta yksi kerrallaan -annostelustaan. Valittu Tork-annostelija nestesaippualle puolestaan erottui joukosta vankan muotoilunsa ja suuren kapasiteettinsa ansiosta. Kaiken kaikkiaan: tuotteiden uusiminen vähentää väärinkäyttöä ja kustannuksia ja parantaa samalla kaikkien asianosaisten hygieniaa ja tyytyväisyyttä – oppilaista ja koulun johdosta huoltomiehiin sekä siivoojiin, joiden työ helpottuu huomattavasti näiden uusien järjestelmien ansiosta.
 
1 Kuviot perustuvat kansainväliseen tutkimukseen, jossa tutkittiin 7 729 käyttäjää Euroopan eri maissa. Maxi Jumbo verrattuna SmartOne® Twin Mini -annostelijaan. Vähennys laskettu käytettyinä neliömetreinä.

Suljettu annostelija tarkoittaa sitä, että voimme jälleen täyttää koulun wc-tilojen annostelijat ilman sitä vaaraa, että rullat päätyisivät wc-putkistoon.

Wiehlin peruskoulu, Wiehl, Saksa