Sparkling Hills Resort 2.jpg

Sparkling Hill Resort

Sparkling Hill Resort, graniittiharjanteelle British Columbian Lake Okanaganin rannalle louhittu lomakohde, on eräs maailman mahtavimmista hyvinvointilomakohteista.

Lomakohde – kuuluisan itävaltalaisen kristallisuvun Gernot-Langes Swarovskin yksityisomistuksessa oleva – on designin mallikappale, jossa on käytetty dramaattisesti 10 miljoonan dollarin arvosta Swarovski-kristallielementtejä. Yli 3 700 neliömetrin kylpylätilat ja 152 luksushuonetta (mukaan lukien kolme noin 110 neliömetrin kattohuoneistoa) tarjoavat todella henkeäsalpaavia näkymiä. Mutta Sparkling Hillin visio on paljon muutakin kuin vain silmäniloa.
 
Pohjois-Amerikassa vallitsevan kehon hyvinvointitrendin mukaisesti lomakeskuksen tavoite on antaa kävijöille täydellinen kehon ja mielen virkistyshoito ja luoda samalla korkealaatuinen holistinen kokemus, joka on paljon muuta kuin vain kylpylähoitojen varaamista tai kauniita huoneita.
 
Valittavana on yli 100 hoitovaihtoehtoa, ja jokaiselle vieraalle tehdään ainutlaatuinen, henkilökohtainen suunnitelma, joka usein kattaa koko viikon mittaisen tai pidemmänkin majoittumisen. Jokainen käynti alkaa luottamuksen ja mukavuuden perustan luomisella: ”Viikon oleskelu meillä muuttaa vieraan ja työntekijän välisen suhteen. Vieraasta tulee osa perhettämme. Vieras oppii tuntemaan henkilökunnan ja me puolestaan saamme tietää, mikä toi vieraan Sparkling Hill Resortiin. Kuulemme myös vieraan perheestä ja hänen tulevaisuudensuunnitelmistaan”, kertoo Jana Gohl, Sparkling Hill Resortin operatiivinen päällikkö.
 
Luksushotellissa majoittumiseen liittyy erittäin suuria odotuksia, joista palvelustandardi on useimmille tärkein tekijä. Kokemukseen vaikuttaa kuitenkin uskomaton määrä pieniä tekijöitä: kokonaissiisteys, ruuan laatu ja esillepano, mukavuuksien laatu (kuten pyyhkeiden materiaali ja lankatiheys ja jopa se, miltä wc-paperi tuntuu) sekä hotellin kokonaiskunto ja ylläpito. Siksi Sparkling Hill Resortsissa käytetään useita Tork-tuotteita, joista Tork Xpress® Extra Soft Multifold käsipyyhe on eräs erityisesti Jana Gohlin mieleen tuleva tuote.
 
Luksuskokemuksen on oltava laadukas joka suhteessa, ja Sparkling Hillissä me emme selittele, vaan sitoudumme tiukasti tarjoamaan jokaiselle vieraalle mitä ikinä he tarvitsevatkin tunteakseen olonsa kotoisaksi. Nimenomaan tämä intohimo – saada jokainen vieras tuntemaan, että hänestä huolehditaan – antaa inspiraatiota asiakkaan toiveen aavistamiseen jo etukäteen ja toiveen täyttämiseen ennen kuin sitä edes lausutaan tai ennen kuin vieras edes huomaa mahdollisesti haluavansa jotain. Tämä on sitoumus kohdella vieraita perheenjäseninä, joita he ovatkin.

Viikon oleskelu meillä muuttaa vieraan ja työntekijän välisen suhteen. Vieraasta tulee osa perhettämme. Vieraat tutustuvat henkilökuntaan ja me opimme vieraiden Sparkling Hilliin tulemisen taustalla olevan tarinan, kuulemme heidän perheistään ja tulevaisuudensuunnitelmistaan.

Jana Gohl

Operatiivinen päällikkö, Sparkling Hill Resort